birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz imam tud mullerjeve plenice, in so mi full dobre. Dm-ove mi pa niso bili vsec. Mu je skoz cez prslo. Aja sm mela tud Lidlove in so mi bl tud full dobre. ****, kje se pa te Libero lohk kupjo?? Jaz bom kar vse sprobala. Sam do zdj sm bla pa res najbolj zadovoljna z nemškim pamperskam active fit, te mu čez noč dajem. Midva sva dons umrla od smeha. Ko mu moj spusča ene glasove , nardi tako smešno faco, spodnjo ustnico nekak dol spusti, pol pa k utihne, pa da nazaj. Zdj je moj čist navdušen in mu skoz to dela, ker je mali res smešen. sam sm ga pa prej nadrla, k mi gre že počas na živce, k otrok k je nad nečem navdušen pa noče nehat. Talika dobr da si me spomnila na knjigo, sm čist pozabila nanjo, pa sm si jo zanč sposodila. Jaz jo moram nujn prebrat, k mali skoz z jokom zaspi . Poznam to k očka kar najeda pa najeda. Enkat je moj ugotovu da se ful smešen sliš, če Neli medtem ko joka daje prst pred usta pa stran. Sej vem, bogi otrok, sam smešn je pa prov za umret! Sem mu najprej rekla, da naj neha, pol sem se pa tolk režala, da niti bu nisem mogla rečt. Pa včasih celo neha jokat. Sam včas pa vid da je hudo pa vseen to dela. Ga moram prov nazaj držat. Libero se dobijo drgač v Šparu. Sem jih že vidla, pa jih bom enkrat tud kupla. Eni jih ful hvalijo.