Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

? Jest sem do zdej kupila 2 kompletka, pa 3 bodije. Pa za pol leta mam tud že vse. Neki sem dobila od prijatljice, ostalo pa za darila. Aja, pa vožiček sva kupila. Je tud tok takih na obisk prišlo, ki jih sploh nisem pričakovala. Sem bila parkrat prav prijetno presenečena.
Sam pol mi pa čez dan bolj poredko je. Tud 4 ure zdrži brez hrane, prej pa obvezno na 2 ure, razen če je spal.
Na zraku zmeri tok pančka, da ga moj oči zmeri hod gledat.
. Drugače sva OK, Eva je ful pridna. Ponoči še vedno spi v svoji sobi od cca. 21.30-8.00 (brez hranjenja), podnevi pa seveda posledično skoraj nič....sprehodi....pa kuhanje....pospravljanje.....pa službene stvari....In zvečer padem koma v posteljo
. S spanjem zvečer nimava zaenkrat nobenih težav, saj gre budna spat in sama zaspi.
glih zadnjič spraševal, zakaj nič več ne pišem na RR
....Pa veliko denarja je dobila-sam za njene evvrčke ji nisva nič kupovala, sva jih čisto vse na banko odnesla...