Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

- zadnjič mi je 6x kakal v uri in pol ob tem pa tečen za p... Zadnjič sem kuhala piščančjo juho in sem dala por- ma za znoret. O čebuli in paradižniku ne smem niti mislit.
, potem pa slišiš od drugih kakšni so njihovi možje, pa si tako vesel, da je tvoj tak kot je.
, ...no zdej bom pa nehala hvalt, ker sem že sam seb ogabna
. Tin se je zbujal na eno uro, al pa pol. Uglavnem jaz sem skor celo noč bila budna. Zdj nevem, nikol se nisem sekirala al mam mleko al ne, zdj me pa je začel skrbet, kaj če sem brez pa je lačen, pa se je zarad tega zbujal, ker visel mi je skoz na joški. Druga možnost je da mu je blo vroče, ker sva nocoj centralno pustila pržgano, sam deloval mi ni. Joj res nevem kaj je blo nocoj, k to se nama je prvič zgodil. Zdj je pa itak že od šestih buden in je full dobrovoljček, pa mi ne zgleda da bi mu kej manjkal. Jaz sm pa čist zgonjena. Zdele si bom šla probat stisnt s črpalko da vidim če mam dost mleka.