|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
17.9.2007 9:31:47   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ej punce, a ste počas za to, da se kej dobimo? Al raj še mal počakamo?
Men je že počas dolgčas user posted image , pa kaka kavica in tortica pri Orehku bi prov pasala...

Jaz sem za, ker mi je že lep čas dolgčas. user posted image  Samo ta teden ne morem, ker je ta srednji še vedno bogi. Se mora pozdravit, pol pa kadarkoli.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.9.2007 9:33:52   
Sisy
April-a ti to resno al kaj? user posted image  Joj kako pa po dnev funkcioniraš? Jst sem kt zombi....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.9.2007 9:34:25   
Jumpy
April, mam tud jaz zahtevne potomce. user posted image  Naš piki spi od 21.00-1.00 (+/-30min), nato pa na dve uri. Skoz. Včasih še pogosteje.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.9.2007 9:34:40   
April
sisy saj najprej rajš s sterimarjem probaj. tista varianta z brizgo je kar agresivna. če ti pa ni škoda dnarja pa električni aspirator kup, ke je za tamale res učinkovit. al pa počaK na pošiljko od rije pa tist prej sprobaj.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.9.2007 9:35:14   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: April

Pri tavelkem pa vseenraje 5 ml brizgo s fiziološko napolnim, pa mu to porcijo parkrat našpricam v nos, da se fajn spuca. torej imam dva režima, enga za dvoletnika, enga pa za novorojenčka.user posted image

Nama je pa zanč ena brihtna prodajalka v Sanolaborju rekla (ko sva hotela kupit brizgo) da pa to ni dobr za dojenčka...Da je najbolš sam fiziološko not ulivat...In bolj ko sva ji razlagala da to pr nas ne deluje,bolj je ona trajbala svoje pa nama sploh šprice ni hotla prodat user posted image user posted image user posted image

Se spomnim ko sem hotla kupit Sterimar v eni lekarni (še pri Žanu) pa je una začela pametvat da to pa ni za dojenčke (Žan je bil glih pol leta star), da morjo bit stari vsaj pol leta in bla in bla in bla (ker je kao pod pritiskom), s tem da na navodilih piše da je za newborne (toej za novorojenčke)...
Sem sam rekla da kdo je pa reku da ga za njega kupujem ker se mi ni dal kregat... Kolegici je pa Sterimar pediatrinja priporočila za njeno dojenčico...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.9.2007 9:37:34   
April
mi ne preostane drugega, ker imam še enga doma. zato vam pa pravim, da uživajte ob svojih edincih dokler se še da. user posted image

torto pa jaz rade volje odstopim, ker se bojim jest sladkarije, da ne bo tamal še bolj bogi

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.9.2007 9:37:34   
Sisy
ma ja,imata prav...bom šla še Sterimar kupt...pa če to ne bo delval bom počakala tisto zadevco od Rije če ne grem pa tut še po tist električni aspirator kupt...zdele bi dala tut 50 jurjev sam da bi se ji nos spucu mi pa spal user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.9.2007 9:37:43   
Antigona
sisy saj najprej rajš s sterimarjem probaj. tista varianta z brizgo je kar agresivna. če ti pa ni škoda dnarja pa električni aspirator kup, ke je za tamale res učinkovit. al pa počaK na pošiljko od rije pa tist prej sprobaj.

Glede na to kar sem prebrala na uni strani od tega baby vac-a, ki jo je Rija prilepla na tvoji temi Sisy, se mi zdi da je to enako učuinkovito kot ta električni
aspirator, sam precej cenejša varjanta...
Je pa res da ga še nisem sprobala, ker ga hvala bogu še nismo rabil... Pa tud ostale RR-ovke ga ful hvalijo

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.9.2007 9:38:27   
abc100
Kako naj si naložim avatar? Za vse slike mi napiše, da so prevelike, mzmanjšat jo pa ne  znam.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.9.2007 9:38:49   
Sisy

torto pa jaz rade volje odstopim, ker se bojim jest sladkarije, da ne bo tamal še bolj bogi

dej mi povej zakaj se prav zaprav sladkarij ne sme jest..jst jih skos mlatim,s čokolado vred...pa se mi zdi da ima zvečer res krče...kva pa če je zarad tega user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.9.2007 9:38:57   
Antigona

Jo dobiš pa pol k bo že star ene 3 al pa 4 mesce, takrat ne bo več panike...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.9.2007 9:39:27   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Kako naj si naložim avatar? Za vse slike mi napiše, da so prevelike, mzmanjšat jo pa ne  znam.user posted image

tut jst mam isti problem ker ne znam pomanjšat Sarine slikce...user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.9.2007 9:39:41   
Antigona

Jerca pošlji jo meni na mail, ti jo takoj zdajle zmanjšam... Moj mail je sonja.cuden@gmail.com

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.9.2007 9:39:52   
Talika19
Dobro jutro!
Naš mali sedaj spi, ker smo imeli žurko ponoči. Žal ga že dva dni ful zvija in čez dan malo spi, pa kar dosti joka. Danes ponoči pa je spal od polnoči do 4, potem sva se nahranila, potem pa ga je spet začelo zvijati in ni mogel zaspati, tako, da sem ga nosila, na koncu sem obupala in sem ga dala k sebi v posteljo, ga ful stisnila k sebi, mu masirala rebušček, pa dudo nazaj v usta dajala, tako, da je potem končno malo zaspal.
Zadnjič sem bila za zvijanje po mojem kriva sama, ker sem pojedla nekaj zelnate solate (v soboto za kosilo). Zdej pa ne vem koliko časa ga po neki hrani še zvija. A je to še vedno od tiste hrane ali ga na splošno dajejo krči. Razmišljam, če bi kupila kapljice za krče ali ne?

Zadnjič je že Janana spraševala, pa mene tudi zanima: Koliko časa potrebuje hrana, da pride v naše mleko?

Drugače pa se noro razvija. Včeraj se nama je že sam obrnil iz trebuha na hrbet. user posted image user posted image
Tudi smejčka se že po malem, pa ne vem ali je to že tisti nasmeh (star je 3 tedne) ali mora biti bolj izrazit.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.9.2007 9:40:32   
April
jaz bom šele čez kakšen mesec dopoldne mobilna. ker prej zaradi vrtca ne grem daleč od doma.

ste pa vabljene, da k men na kavo prideteuser posted image , če se kteri da vozit.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.9.2007 9:40:42   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

tut jst mam isti problem ker ne znam pomanjšat Sarine slikce...user posted image

Sisy ti mi tud pošlji, k že delam je vseen če vsem user posted image , bom mogoče tud jst za eno tortico zaslužila user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.9.2007 9:42:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mi lahko ena pove, kaj pomeni, da ti nekaj"suši kri"????user posted image  Je tašča danes zaskrbljeno povedala, da lipov čaj ni dober, ker suši kri.user posted image user posted image user posted image  Jaz ga dajem in, btw, še ga bom, mojemu ta srednjemu pikcu, ker se mi zdi, da je res učinkovito naravno sredstvo za prehlad/vročino. Po njem se prepoti, temperatura pa mu kar za nekaj časa pade.

Kdo si je sploh lahko izmislil to? Mislim, a pol ti kri kar presahne, al kaj? user posted image  

Jaz  vem da mi je ati pred časom  pravil naj ne pijem preveč lipovega čaja ker naj bi bil kancerogen... ne vem če je kaj na tem ampak ne pretiravam z njim. Je pa dober proti vročini in občasno po moje ne more škodovati. Prav tako npr. kamilice... naj bi bile precej težke za želodec in meni res ne pašejo...  Ko pa sem bila otrok sem jih mogla piti obvezno če mi je bilo slabo. Baje, da krava lahko crkne od kamiličnega čaja...user posted image      

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.9.2007 9:42:48   
Antigona

jaz bom šele čez kakšen mesec dopoldne mobilna. ker prej zaradi vrtca ne grem daleč od doma.

ste pa vabljene, da k men na kavo prideteuser posted image , če se kteri da vozit.

Iz kje pa si? Mogoče se pa povabim na kavo user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.9.2007 9:42:48   
April
sisy ne mene vprašat, potem ne boš nč jedla.user posted image  jaz imam namreč občutek, da tamalmu škodi vse kar dam v ustauser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.9.2007 9:44:12   
April
škofljicauser posted image . vabljena, midva itak dopoldne nč ne spiva.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.9.2007 9:44:50   
pajac

J Pri tavelkem pa vseenraje 5 ml brizgo s fiziološko napolnim, pa mu to porcijo parkrat našpricam v nos, ...

Bogi Beno....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.9.2007 9:45:03   
Antigona

škofljicauser posted image . vabljena, midva itak dopoldne nč ne spiva.

Zmenjeno, te prej pokličem...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.9.2007 9:45:46   
Sisy

Sisy ti mi tud pošlji, k že delam je vseen če vsem user posted image , bom mogoče tud jst za eno tortico zaslužila user posted image

sem ti že...in to celo 3 slikce user posted image  tko da naslednjič častim kavico user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.9.2007 9:46:51   
April
men je prjateljica svetovala ene kapljice proti krčem, ki res nucajo. se pa sam v lekarni v avstriji kupjo. je rekla, da če bi vedla, da tok pomagajo, da bi šla peš tja.user posted image  no, jaz sem pa bolj lene sorte, pa bi vseen rajš vidla, če mi jih kdo prinese. a se katere javiuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.9.2007 9:47:00   
pajac

Ej punce, a ste počas za to, da se kej dobimo? Al raj še mal počakamo?
Men je že počas dolgčas user posted image , pa kaka kavica in tortica pri Orehku bi prov pasala...

jaz bi ful prišla sam zaenkrat še ne bo šlo...se oba še loviva in bi bilo za mene to prehudo...Sam takoj ko bova ulovila približen tempo.... priletim..user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?