|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
21.8.2007 10:02:16   
felicia
moja babica vilma je bila najboljša, imela je nedeljsko izmeno od 7 do 19 in je bila ves čas ob meni, me masirala, ko mi je bilo mrzlo pokrivala, spodbujala, božala skratka ena a, sicer mi je tudi malo pritisnila na trebuh ampak samo da bi pomagala. Drugače so vsi bili super razen zdravnikov, ki svoje delo opravljajo bolj rutinsko in ti nič ne razložijo kaj delajo in zakaj. V sobi jih je bilo pa kar veliko tudi moška babica, ki pa je res karsen. Rodila pa sem v ljubljani pred tremi meseci.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
24.8.2007 13:36:40   
glista
Zelo. V Lj porodnišnici so bile poleg moža z mano v sobi ves čas od prihoda v porodno tri babce. Niti sekundo niso šle stran. Masirale so me, mi dajale navodila, polagale obkladke, merile sladkor, ..... res pa je tudi da sem imela izjemno težak porod.
LP,
Pija.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
24.8.2007 13:59:32   
mml
jaz sem imela babico Mileno v LJ ves čas poroda zraven v porodni sobi, veliko je bilo zraven tudi dežurna zdravnica, ker je user posted image  med popadki močno padal pulz in so me malo bolj nadzorovali. V zadnji fazi poroda je bilo pa v sobi en kup ljudi, sploh nimam pojma koliko in mislim, da mi je ena izmed babic, ki so še prišle, malo pritiskala na trebuh, ampak nič dramatičnega.
Jaz sem bila s potekom čisto zadovoljna in načrtujem, da bom spet prosila babico Mileno, da bo zraven pri naslednjem porodu (sedaj se to da uradno dogovorit v LJ porodnišnici)

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
25.8.2007 4:29:18   
Mateja82
Moram reči da sem si kar se  pomoči babice tiče  malo drugače predstavljala. 2x me je prišla pogledat koliko sem že odprta. Prvikrat po CTG, drugič, ko sem jo sama poklicala in ji povedla da čutim da moram pritiskat, vmes sem jo spomnila naj pokličejo še mojega user posted image  , ki je že čakal nekje pripravljen za akcijo.
Potem sem parkrat pritisnila, ona je prerezala presredek in to je bilo to. Bila je bolj tiha, opravila svoje in adijo. Sploh nevem kako ji je bilo ime. Je pa bila tisti dan precejšna gneča, tako da niti ni imela časa da bi se na veliko posvečala posamezni porodnici.
Za prvič je bil malo čuden občutek, ker si toliko prepuščen samemu sebi.

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
27.8.2007 17:36:22   
suzolinka
Moja babca je bila zlata vredna, čeprav se je ne spomnimuser posted image . Bila je zraven, ko je bilo potrebno. Pomagala, ko je bilo potrebno ... aja, pa nahrulila me je tudi, ko je bilo potrebnouser posted image rodila sem pa v Lj

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
27.8.2007 17:46:44   
Anonimen
Meni so bile super user posted image  user posted image

Za razliko od večine ostalega osebja.......user posted image

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
27.8.2007 18:14:17   
MarijaPo
No, medtem si najbrz ze rodila. :)

Moja babica tud ni bila skos prisotna, ampak si tega tudi nisem zelela. Bolj ko so me pustili na miru, lazje mi je bilo.
Na koncu so bile 3 babice ob meni in mi s pritiskanjem na trebuh zelo pomagale in tudi vzpodbujale so me na najboljsi mozen nacin, tako da se je porod super koncal.

Mislim, da se je bolje ne obremenjevati glede tega, kolk je babica tam in kolk se s tabo ukvarja, ker se bo zihr zadosti ukvarjala (ker ima sicer precej vec dela, ce kaj zakvacka).

Upam, da si lepo rodila. :)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
28.8.2007 11:21:37   
Ajvy
Zelo veliko mi je pomagala, brez nje ne bi šlo...bila je ekstra prijazna...

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Koliko so vam "pomagale" babice?
28.8.2007 11:32:33   
Tiamo
jaz sem bila nad mojo čist razočarana....med 5 urnim čakanjem, da sem se odprla, me je prišla dvakrat pogledat. Ko je prvič prišla sem jo prosila, če lahko pokličem mojo mati (ki je bila zdraven pri porodu), pa je rekla, da ne, ker se še ni začelo....drugič k me je že fajn bolelo, sem ji povedala, da me boli...pa me je samo pogledala in rekla "Imate pa nizek prag bolečin" in odšla....pri samem porodu ni bila nič kaj prijazna ali da bi mi kakšno lepo besedo rekla.....no po porodu, k sem bila v "rožicah" od vseh tablet ali pomirjeval, sem ji pa povedala za vseh 12 ur nazaj..... sem ji povedal par krepkih user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?