|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 18:11:39
|
|
|
|
Maxica
|
Uf, sem si prav oddahnila...
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:11:22
|
|
|
|
tropicana
|
Še dobro,da je samo zajebancija.
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:23:05
|
|
|
|
Zamima
|
ne bi raje kar: Gargamela in Oliva? Ali pa še boljše! Oljka
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Se nekako ne moreva odločit... Kaj pravite, katero je lepše? Izbirata za mačko?
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:39:53
|
|
|
|
ZARA
|
Grafela, absolutno.
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:43:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
A moji imeni- Perpetula in Sholastika pa nista dovolj zanimivi, da bi povedali, katero je lepše?
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:44:19
|
|
|
|
moci
|
sem se pa res nasmejala. mogoče bi dopolnila seznam, za naslednjo .
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:44:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo A moji imeni- Perpetula in Sholastika pa nista dovolj zanimivi, da bi povedali, katero je lepše? Kako točno se pa Sholastika prebere? Šolastika, al kako? Šolastika mi je všeč, Pepertula pa ne preveč.
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:49:33
|
|
|
|
cmokec
|
Moj pravi: "Pust jih, te niso čist čiste."
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:54:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Moj pravi: "Pust jih, te niso čist čiste." Ga popolnoma razumem.
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 20:58:10
|
|
|
|
Samoyedka
|
đizs...sori, sam to so pa kruta imena, ne morem drugega reči... Moj naslednji bo zlgeda kr Janez pa Micka, ker tale spešl imena grejo pa že predaleč
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 21:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A moji imeni- Perpetula in Sholastika pa nista dovolj zanimivi, da bi povedali, katero je lepše? Meni Perpetula.
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 21:05:35
|
|
|
|
eya
|
Samoyedka, preberi vse, saj se samo hecajo
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 21:49:34
|
|
|
|
Marogica
|
SEm si kar oddahnila.... Predlagama pa Kocbababubika. Pa na glas preberi. Ni nič v primerjavi z Grafelo ali Lolivijo...mater še napisat jih skoraj ne znam, kaj šele da bi otroka tako poklicala...
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 21:53:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
A samo hecate se? Škoda. Resno razmišljam, da bi mojo Elo preimenovala v Grafelo.
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 23:04:43
|
|
|
|
mala pikica
|
Morala sem se direkt logirat, da vam povem, kako dolgo se že nisem tako nasmejala Najprej sem res grozno pogledala in si mislila: Pa kaj se je tem čisto utrgalo?!? Potem pa v smeh
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 14.8.2007 23:35:59
|
|
|
|
Samoyedka
|
Še dobro da je štos...jaz sem malo blentava danes, pa nisem čist pri stvari Ampak sam ne mi rečt, da ni kakšne s podobnim imenom So otroci pol bolj posebni...verjetno otroček z imenom Kocbababubika prekipeva od sreče, ko jo sošolci vlačijo za kite Ja, moja naslednja bo definitivno Micka...al pa Konigunda, Gundika za prijatle
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 15.8.2007 9:59:18
|
|
|
|
ZARA
|
Pety78, kaj pa Ebenezer, tisti lik iz Zelenjavčkov, a veš? Tudi luštno ime, a?
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 15.8.2007 13:47:25
|
|
|
|
murkica
|
V Španiji sva z dragim spoznala enega temnopoltega prodajalca, ki mu je bilo ime Mamadu. Kaj pa to, je že katera pomisila?
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 15.8.2007 15:09:22
|
|
|
|
Svet
|
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 16.8.2007 9:02:10
|
|
|
|
Pobalami
|
Ve babe se kar hecejte, ampak zdajle ste najbrž dali komu kakšno fajn idejo. Babubika je pa res fajn ime. Bolj kot drugo ime. Lula babubika
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 16.8.2007 12:59:10
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Al bina, a morš vse pokvart? No saj, sem bila nežna, drugače sem misla napisat samo: a sta vidva čist gladka Mater Se podpišem.....
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 16.8.2007 13:21:23
|
|
|
|
soncece24
|
http://www.stat.si/imena_redko_imena_crke.asp še par idej za fina imena (niso vsa enako lepa) lepo razporejena od a-ž
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 16.8.2007 13:23:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 http://www.stat.si/imena_redko_imena_crke.asp še par idej za fina imena (niso vsa enako lepa) lepo razporejena od a-ž samo tistih najbolj izvirnih pa ni... tistih, ki jih je manj kot 5
|
|
|
|
|
RE: Grafela ali Lolivija 16.8.2007 13:28:14
|
|
|
|
soncece24
|
Ja piše spodaj, da jih ne smejo objaviti zaradi statistične tajnosti - sicer je pa že tu dovolj cvetk vmes vse od Anđelke do Brendona
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.