|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnost in herbalife
25.1.2008 21:19:47   
little angel
ce zelis bit sam distributer kako to naredis?kje podpises to izjavo al kak je s tem?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nosečnost in herbalife
25.1.2008 23:02:40   
tatjanakj
Pozdravljena !
Za ta paket vprašaj svojega distributerja, sem pa tudi jaz distributer(za sebe in svojo družino), pa se oglasi, tudi jaz ti lahko to uredim.
Lp


(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nosečnost in herbalife
7.2.2008 10:16:56   
arsha
1. Če ješ Hl vitaminske tabletke edino pazi, da ne boš zaužila preveč vitamina A, ker je v prevelikih količinah teratogen za plod (povzroča deformacije, SS)!

Zato: ne uživaj zraven Elevita, ki zraven folne kisline še vitamine in minerale, ampak raje Tifol, ki je čista folna.

2. Hl vitaminske tabletke imajo vsaj 10x nižjo količino folne kot bi jo bilo fajn dobiti.

3. Če ob vitaminskih tabletkah uživaš še Formulo 1, je težko nadzorovati koliko vitamina A si dnevno vnesla. Nujno pa preračunaj!!! In ne jej še korenja, pa ogibaj se bolj al manj vseh oranžnih sokov ;)


BTW: sama sem jedla Hl pol leta in prvi mesec nosečnosti, nato sem prešaltala na Elevit + jod. Razlogi so predvsem cenovni, nekoliko pa tudi zaradi preglednosti vnosov vitaminov, ki lahko škodijo plodeku.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nosečnost in herbalife
7.4.2009 13:05:43   
Veki78
dekleta, pozdravljena!
upam, da je tema še aktualna. jaz že 2 mes jemljem Herbalife in počasi načrtujem nosečnost. ali je poleg shejka F1 in 3x na dan vlaknine, minerali s C vitaminom in multivitaminom dodajati extra folno kislino? jaz menim da ne, kakšne so izkušnje?
še nekaj več povejte o kremi za strije, kakšna je v primerjavi z drugimi kremami?

hvala, lp!

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nosečnost in herbalife
15.4.2009 15:38:32   
Veki78
sugar, HB jemljem 3 mesece in načrtujem nosečnost. moram folno kislino dodajati, v HB jo je namreč že dovolj.
hvala za odgovor!
lp

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: nosečnost in herbalife
16.6.2009 10:14:37   
slomak
živjo, jaz sem tudi začela jesti HB šejk, omega 3 tablete in vlaknine...sem na začetku, se pa pripravljam na nosečnost...pomoje sm že noseča, nism pa še testa nardilauser posted image . Kot vidim in berem tukaj za izdelke HB ne rabim skrbet glede jemanja le teh in nosečnosti. Toliko bolj me skrbi ker sm pred pol leta bila 6-7t noseča in se plod ni obdržal. Če ima še katera izkušnje z jemanjem HB naj piše ...hvala ful..pa lepo se imejte.

(odgovor članu Veki78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: nosečnost in herbalife
21.9.2009 11:19:24   
bb1983
Živjo,
Tudi jaz uporabljam izdelke HL od 1.1. in se odlično počutim, z njimi sem nadomestila oziroma sploh začela jesti zajtrk, ki ga prej ni bilo...
Sedaj sem dva meseca noseča in isto uporabljam izdelke HL, jih je več, ki so priporočljivi za nosečnice... Me pa prav zanima kaj bo na to rekla moja ginekologinja??? Veliko ljudi je skeptikov. Sem si pa kupila knjigo prehrana v času nosečnosti in sem po posameznih mesecih pogledala kaj je priporočljivo, da nosečnica zaužije vsak dan in ugotovila, da vse potrebno dobim z izdelki HL, ki jih uporabljam... Za jutranje slabosti pa obvezno aloe vero in mi pomaga... Dobra je pa tudi kasneje za zgago... Jo je uporabljala tudi prijateljica, ki je imela probleme s tem in ji je bilo bolje... Tudi v času dojenja je fino, ker ni krčev. Pri prvem otroku izdelkov nisem uporabljala in smo imeli krče do skoraj 6 meseca, vem da jih je ena prijateljica začela 14 dni po porodu in so krči izginili... Tako da upam da bo pomagalo tudi nam... Lep teden... user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: nosečnost in herbalife
22.9.2009 13:56:24   
Alči
Kmalu bodo vsi na HL, pa se bojo loh štacune zaprle, kmetje propadli, mi pa ne bomo več kuhali, ker bomo samo od "ful zdravih in seveda naravnih" praškov živeli.user posted image

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu bb1983)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: nosečnost in herbalife
24.10.2009 17:20:29   
Barbara_L
Ah, po mojem še nekaj časa ne bo tako. HL je itak precenjen, tistih par nosečnic ki pa se špilajo z zdravjem, pa nas ne bo kar "premaknilo" z zdrave prehrane. user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: nosečnost in herbalife
9.7.2010 21:52:17   
prehranazdravje_si
Herbalife sam po sebi ne prinese zdravja, prinese ga osveščena zavest človeka. Zdrava pamet. Ne šoping, ampak kak korak med borovnicami več, kak košček znanja več, malo več volje. Ne gledanje življenja igralcev v mehiških telenovelah in klobasnje po forumih. Ne zajtrkovanje polisalame in belega kruha. Znanje. Volja. Odločitev. Notranji mir. To nam prinese zdravje.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: nosečnost in herbalife
27.7.2010 8:50:56   
Abbott
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Ah, po mojem še nekaj časa ne bo tako. HL je itak precenjen, tistih par nosečnic ki pa se špilajo z zdravjem, pa nas ne bo kar "premaknilo" z zdrave prehrane. user posted image


Se strinjam. So overrrrrated.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: nosečnost in herbalife
31.7.2010 16:37:59   
benika
Jaz uporabljam HL šejk za zajtrk. Imam namreč gestacijski diabetes in sem na inzulinu in ta šejk je edina stvar, ki mi zjutraj ne dvigne KS čez dovoljeno mejo. Ostalih izdelkov HL ne uporabljam.

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 11:41:15   
Abbott
Meni je HB povsem mimo. Kar nekaj namešano. 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 15:21:06   
Anonimen
Je bila moja G popolnoma proti dodatkom, ki jih ni sama predpisala. Zabičala mi je tako, da sem se dobesedno podredila in nekaj časa opustila HL izdelke (razen vlaknin in Aloje). Rezultat: slabša krvna slika, vrtoglavice, omedlevice, rizik za gestacijski diabetes, krči v nogah. Sem pa se veliko gibala, jedla sproti kuhano uravnoteženo hrano (brez fast fooda), veliko svežega sadja in zelenjave (v večini integralne pridelave) pa je bil tak rezultat.

Pridem k njej pa mi napiše ogromne doze železa v sirupu. Pridem drugič, hoče ponovit isto, takrat sem pa nehala s podrejanjem. Dogovorili sva se, da bom jemala svoje minerale (HL, ki imajo tudi Fe, Ca, Mg in vit. C), pila šejk za uravnavanje obrokov (da ne bo cuker skakal) in dodajala beljakovine. Se je strinjala in zdaj čakam na pregled čez 14 dni, ko bo pogledala kri. Dokler sem uporabljala HL je bila krvna slika super in vam iskreno povem, da mi je žaluser posted image , da nisem zaupala sebi in svojim preteklim izkušnjam in nenazadnje izkušnjam vseh kolegic nosečnic, doječih mamic...

(odgovor članu Abbott)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 15:28:48   
RAKICA2007
uuauuu kakšna super reklama...

je pa res, odvisno od človeka do človeka...

jaz nisem bila 'še' noseča, ko sem pila HL in si s temi preparati (šejki, tabletkami,...) uničila želodec...user posted image

in NE hvala... ne bi niti več probala...

je pa res, odvisno od človeka do človeka - ne paše vsem vse user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 15:40:35   
Anonimen
Hehe, isto, kot če bi jaz rekla, da si ti naredila tudi super reklamo. user posted image  Žal mi je, da je tvoja izkušnja taka, moj želodec se je izboljšal s temi izdelki pa sem pred tem naredila vse kar je bilo v moji moči. Imaš pač svojo izkušnjo in je prav, da jo deliš z nami, jaz pa imam svojo. Ti mene ne obtožuj, jaz pa ne bom tebe. user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 15:49:43   
Abbott
No, samo, da si zadovoljna.

FYI: vseeno diši po reklami. Razlika je med zadovoljnimi in "zadovoljnimi".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 17:08:08   
Anonimen
Hm, ni mi objavilo odgovora. user posted image  Pa bom napisala še enkrat. Če naj bi bil to forum, kjer izmenjavamo mnenja, potem se ne bom opravičevala za vaše vonjanje. user posted image  Diši naj vam kakorkoli želite, če vas moti pač ne berite. Meni je všeč, da imamo za vsako zadevo argumente za in proti, saj se iz njih veliiiiko učim. Mamica bom prvič, zato je vsaknapotek koristen, na meni pa je če ga bom uporabila. Lahko pa zato, ker se nisem ziher kaj bi z info preprosto vse obsodila reklamiranja:
-vse, ki ponujajo slinge in podobne pripomočke
- tiste, ki zagovarjajo ene pleničke bolj kot druge (pralne/za 1x uporabo)
- debate o vozičkih
- in vseh ostalih pripomočkih, oblekicah, posteljnini, kremicah, dodatkih, Dianatalu, vadbah za nosečke, mamice, dojenčke, ginekologe, porodnišnice....

V vseh primerih ima lahko nekdo nekaj od tega in hitro bi se dalo skorajda vsak post obdolžiti za reklamo user posted image . Pri meni pač to ne bo več palilo. Če mi bo, bom še vedno napisala svoje mnenje. Tako kot ostali... pa HB za to.

(odgovor članu Abbott)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 17:12:47   
benika
V vseh primerih ima lahko nekdo nekaj od tega in hitro bi se dalo skorajda vsak post obdolžiti za reklamo


Dejansko to ni res. Ker če reklamiraš Pamperske in podobne plenice, nimaš ti od tega nič. Enako je z vozički. Če pa po forumu prodajaš sling ali HB, pa imaš ti od tega dobiček. In zato tako reklamiranje (brez plačevanja reklame) pač ni dovoljeno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 17:33:20   
Anonimen
Moj point je bil, da ima vedno nekdo dobiček nekje (trgovina, s.p., bolnišnice, ki dobijo od ZZZS, če imajo opravljene storitve, plačniki smo pa kdo???, tudi na tej spletni strani se vrtijo oglasi in nekdo s tem služi, linki, ki me usmerijo, do proizvajalcev... Prodajala nisem ničesar ampak sem povedala, kaj koristim in tu je veeeelika razlika. Sama sem se veliko spraševala o tem katere izdelke uporabljati, da bi koristili in katerim se raje izognit in tudi HL so na obeh seznamih. Kot sem prebrala, so se podobno spraševale tudi druge. Zato sem se udeležila pogovora tule. Nisem načenjala nove teme in nisem nikogar prepričevala, da bo brez teh izdelkov kaj na slabšem. Podala sem le svoje mnenje in izkušnjo.
Sicer pa, če je ta tema tako moteča, jo odgovorni lahko kadarkoli zbrišejo.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: nosečnost in herbalife
19.8.2010 17:37:34   
Anonimen
Benika, kako pa ti veš, kdo na forumu bi lahko bil prodajalec (uvoznik, distributer,...) Pampersk ali pralnih oreščkov ali česa drugega? Kako VEŠ, da nihče tukaj nima nič od napisanega tu gor? Pa HB, da se najdejo zadovljne in nezadovoljne osebe, ki pripomorejo na svoj način k izoblikovanju naših mnenj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: nosečnost in herbalife
2.10.2011 17:57:32   
0miška0
jaz jem herbalife ze 3 leta. in sedaj sem noseca. ko se primerjam z drugimi nosecnicami nimam nobenih tezav. ce nebi bilo pozitivnega testa in veliko vecjih dojk sploh nebi vedela da sem noseca :)
imam res odlicno pocutje in vem, da zame funkcionira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: nosečnost in herbalife
2.10.2011 19:03:14   
betty.ford
OmiškaO to dobro počutje ni zaradi HL ampak imaš pač srečo, da nimaš nosečniških tegobuser posted image

(odgovor članu 0miška0)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: nosečnost in herbalife
20.10.2011 8:36:15   
Poka
Jaz poznam te zadeve, ne vem pa točno, trenutno, kakšna je sestava B, OH in M. Kolikor se spomnim, je veliko enostavnih OH,bo pa vir beljakovin je, ne vem točno, če so mogoče pretežno sojine... Skratka najcenej sestava, ki se zelo drago prodaja.

Če to ješ za hujšanje, ma če je to namesto prej zaužitega hamburgerja, je še vedno boljše. Obstajajo pa cenejše alternative. In če imaš možnost jest normalen zdrav obrok, je to najboljše, ampak tudi ta obrok mora bit skrbno izbran...

nosečnica rabi veliko beljakovin, zato beljakovniski napitki pridejo precej prav, recimo, če nimaš časa jest. Nekateri imajo pa preveč B, to so za aktivne športnike, je fajn pač dodat zraven vir OH.

Verjetno bom sama tudi med nosečnostjo pila napitke, s tem v bistvu ni nič narobe, edino treba je pazit, da nimajo kakega kofeina zraven ipd... Nimam namreč časa jest normalnih obrokov.



(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: nosečnost in herbalife
20.10.2011 11:56:21   
angelito
hojla,

jaz sem si pred cca. 1 mesecem kupila šejk (formula 1) od herbalife - vanilija in ga nikoker ne morem pit... ogaben okus mi je... pa sem dala zraven mleko, jogurt, banano... pa nič ne pomaga... jaz ga ne morem pit... sem se pa sedaj prvič srečala s herbalifom...

noseča sem pa 12 tednov...

lp

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?