|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnost in herbalife
11.11.2011 11:21:01   
NočnaLučka
V športnih trgovinah prodajajo ogromno beljakovinskih šejkov, ki so bolj kakovostni od HB, pa še ceneje je. Tudi vir beljakovin je kakovostnejši kot pri HB. Sojine beljakovine so najcenejše in imajo najslabšo aminokislinsko sestavo, zato jih zelo radi tlačijo v šejke in potem drago prodajajo. Sami šejki se mi zdijo odlično dopolnilo zdravi prehrani, vendar se je treba malo pozanimat, prebrat sestavine in na podlagi tega izbrati najprimernejšega (ki sigurno ni najdražji). Tudi Omega 3 se mi ne zdi smiselno kupovati od HB, saj jih imajo npr. v DM veliko ceneje.  

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: nosečnost in herbalife
25.11.2011 19:55:00   
vitalna123
Omego 3 res prodajajo v DM, pa tudi v Mercatorju ali Tušu se jo da dobiti ceneje od HL. Ampak a se kdo vpraša, koliko je tam dejansko omege in če je prečiščena. Pri HL je. Zato je pa nekoliko dražja, ker je sam postopek prečiščevanja težkih kovin drag. Za ceno 15 eur pa ne moremo pričakovati kvalitete, še manj pa izvzetja živega srebra npr. Kar pomeni, da je dolgoročno jemanje cenejše omege prej škodljivo kakor zdravo.

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: nosečnost in herbalife
14.12.2011 14:39:38   
NočnaLučka
Omega3 iz DM je kar kvalitetna. Jo delajo v eni največjih tovarn, kjer delajo kvalitetne prehranske dodatke. Cena pri HB pa ni tako visoka zaradi kvalitete, vendar zaradi načina prodaje, kjer mora zaslužiti prodajalec in njegov mentor in še nad njim (piramidni sistem). Sploh so pa prehranski dodatki kar dragi, ker so ogromne marže (tudi v športnih trgovinah). Sem govorila z gospodom, ki ima športno trgovino in mi je govoril, da so marže za nekatere izdelke več kot 100%. Zato je tudi enak izdelek, enaka blagovna znamka, lahko nekje skoraj pol ceneje, kajti odvisno je od prodajalca.

(odgovor članu vitalna123)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: nosečnost in herbalife
3.1.2012 11:42:09   
afna71
Zdravo punce!!!
Zanimiva tema,.... zanima tudi mene. Je res da od HL trenutno uporabljam samo ALoe vero,za izboljšano prebavo in želodčne težave in moram reč, da mi pomaga (imam namreč kronično vnetje želodčne sluznice).
Šejk pa pijemo pri nas vsi in to od ORIFLAME - je delan na enaki osnovi kot od HL, le da ga uživajo lahko tudi alergiki (je brez dodatkov jajc) in je predvsem cenejši. Tudi Oriflame se prodaja samo preko posrednikov - če katero zanima, naj me kontaktira.
lep dan vsem user posted image

(odgovor članu NočnaLučka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: nosečnost in herbalife
5.2.2012 13:47:38   
Antonina
Pozdravček, user posted image
zasledila sem tale pogovor med vami in me bega.
Začela sem s HL septembra lani. Mi je fino, predvsem šejk, ker zjutraj zajtrkujem. user posted image user posted image user posted image
To je nekaj čisto povsem novega in zares se dobro počutim.
Ker pa načrtujemo novega družinskega člana, bi zares rada vedela kaj lahko uživam od HL, katere vitamine,
guarane vem da ne smem več ... in kaj je pravzaprav dobrodošlo.
Res bi rada kaj več izvedela o tem, ker mi manjka informacij. Imam že dve nosečnosti za sabo, s prvo je bilo super, pri drugi
pa sem bila bogica user posted image
Tenkju za informacijeuser posted image user posted image

(odgovor članu afna71)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?