Serendipity
|
špelči - stoli - v toti maribor pridi pa bomo ziher kaj našle kak se te nobene tega ni prej spomnila ledenka - jap, 4 je kuj za vogalom. Še malo, ampak me neka trema daje LuNa - hehe, moja prikolica bo itaq zraven, ker tudi njegova ''malenkost'' gre na inspecion To bo še pestro! Sam, da se poleg teh vajinih sejalnih debat me ne bomo dolgočasile... vem, kak ste vi laboranti... Jedača, pijača in čvek. No, če dobro premislim, nič slabega polaris - jaz grem s tabo na ''izleteeeeeee'' Biograd etc.. Mamljivo... Eriiiiin - me veselei, da je stvojo pikico vse ok. Kar varji jo. Ji lahko tudi kaj lepega zaopješ, da bo bolj rastla. Bi ji jaz tuj zapela tu čez, ampak se bojim, da bo v hiški spet etklo spopokalo, tolko keša pa nimam zaenkrat. Šparam, da mojega v jarem zgrabim... sončece - te gvant kar ven obesi. Jaz sicer nimam sušilca in ne ideje kak sušiti na ok način. Zaupam vetru in njegovi moči. Kk si? pikapoka - vidiš? pa gre! Da ti to pride fajn v navado in ne boš več pozabila na nas! Eto, nimam več nič pametnega za povedat. Možgane imam popolnoma osušene - cel dan sestavljanja testov, pucanja, kuhanja in nenehnih pr* bolečin madam M. Amm, povzetek sem naredila, potožila sem se ... še kaj ... aja! Eto - kdo lahko prileze do MB-ja, 4.02.08? Idealen čas bi bil tam nekje po 14. uri... Torej, seznam (hehe, jao ti seznami): - moja velika malenkost s prikolico
-
No, kar nadaljujte seznam. Če ne bom pa sama jedla tortice!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.1.2008 21:35:45 >
|