murkica
|
Dobro jutro. No evo mene, sem že v službi. Danes sem tako zaspana, da je prav hudič sedeti za računalnikom in misliti, pa še človek mora kljub utrujenosti ves čas paziti, da ne naredi kaj narobe. Najraje bi kar vse nekam poslala in šla nazaj domov v posteljo k svojemu dragemu. Jaz imam vedno tako naštimano, da imam budilko nastavljeno deset minut prej, kot moram dejansko ustat in potem ko mi piska jo ugasnem in prestavim na dremež, da me zbudi čez 9 minut. Tačas porukam dragega, da se zvije k meni in odleživa skupaj v objemu še teh 9 minut. Potem si pa verjento kar predsatvljate kako težko je ustati, če te objema tvoja ljubezen. V glavnem računala sem, da bi morala danes nekje dobit M. Upam, da je ne bo in da se bo poslovila za naslednjih 9 mesecev. Sicer v bistvu niti nimam toliko upanja, ker ta mesec pa res nimam nobnih znakov, tako da sploh ne vem, če je možno, da bi bila . No upanje umre zadnje in dokler se grdoba ne prikaže bom držala pesti, da se me je ustrašila in bo šla na dopust. Kako pa ste kaj ve? Včeraj sem videla, da niste toliko načvekale... Čudno... sigurno je krivo tako lepo vreme, pa ste vse nekje zunaj skakale. Meni je včeraj dragi preštihal nekaj gred, in sem že posjala nekaj zadevc. Danes moram it kupiti še peteršilj in korenček, ker mi ga je lansko leto zmanjkalo, pa sem pozabila. Nič tetke čvekice, le glejte, da boste danes bolj aktivne, da mi bo v službi hitreje minil čas ob prebiranju vaših stavkov. LP Murkica