Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
no jst pa bi mela zdejle mal mojga tukaj da bi se en mal spričkala, da bi mi pritisk narastu, ker ga mama nek tam spodi in sem cela brez volje in energije! Bi mi zdejle kaka taka injekcija prav prišla!

). Lunca, če te še matra povej, bom eno seanso izganjevanja izvedla. Garantiram uspeh. Sam moje metode so kontraverzne, zato ne sprašuj kak mi to rata
, sam sem bla tolk
, da me že ob 21 ni blo več med živimi. Sem prebrala vse od tistih številk ampak moje od niker (pa še z nobeno se ne ujemam
. Jest sem tud strelka ja. No priznam včasih se res ne da z nami ment al pa skregat sam smo pa doživljensko zvesti.
strelci so mal problem
) se heca, ga kregam ker ni resen ob tem pogovoru mi odgovarja nerazumne odgovore in VEDNO kontra nabija...tko da nikoli ne vem pri čem sem...če pa kej ne veva kako spelat pa isto:TI POVEJ...(mislim da se boji da bo kregan če se bo kontra odločil, no sej ma včasih kar prav
cakam, da se moj spravi, neki sva govorila o tem, da greva na morje
no, upam, da ne bova sla zvecer
! Če mi ne pomahaš hiter nazaj, bom splezala cela jokava dol! Mi mahaš? Me vidiš? Jaz te ne!
.
mal na Bled popihala.
kdo med zivimi?