Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:08:31
|
|
|
|
LuNa73
|
A ti to kr sama??????? Da bi pa mene povabla ti pa ni, al kaj??? Jst pa si grem čaj skuhat!!! Čuj, a če ni O, pol tud hip hop odpade?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:11:58
|
|
|
|
ledenka
|
ja pa pridi, ne pol flase je se, pa ce jo bom sama spila, bo hudo eh, hip hop MORA bit med O, drugace s(m)o bolj lene sorte
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:14:20
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsi moja..preden pridem jst do LJ, bojo že tri flaše prazne ... tak, da drugič, ko pridem k tebi spat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:22:14
|
|
|
|
ledenka
|
ti kuj daj mam sam tole eno flaso, ki je napol polna (ja vem, optimisticen pogled na svet ) moj si ne da dopovedat, da njegov rezultat ni bil slab in je se vedno preprican, da bova sla direkt na umetno men pa po pravici ni za it na umetno... ker vidim tule pri puncah, kaj to pomeni, in bi raje se par mescov probavala tako, naravno sploih, ce ni pri naju nobenih tezav
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:27:06
|
|
|
|
LuNa73
|
jaooooooooooo, ti moški ... no, le dajta se malo igrajta še... če bo pa res nuja... pa.... Reš pričara vse rešitve
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:29:20
|
|
|
|
ledenka
|
res je Res je car eh, lunci moja, dedci so smotani ko zajle ponavadi jutri zjutraj moram dat pa kri za progesteron pa mam se modrico od prejsnjega tedna. sem ko narkic kaj sele bo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:30:18
|
|
|
|
ledenka
|
no, dodatek k smotanim dedcem - macki, ki so kastrirani, so ok
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:33:15
|
|
|
|
ledenka
|
grem mal ajat... jutri bo naporen dan pridna bodi, luncika, in fajn spanckaj!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 9.12.2007 22:35:08
|
|
|
|
LuNa73
|
zakaj pa teb tplk kri jemlejo? A ti jo pr M ne steče ven dost oz. vsaj tolk ko jo decu spiješ čez mesec? Hm..zdejle se mi je pa utrnilo eno vprašanje... kje pa deci spustijo kri, ki jo nam spijejo? Jah, sam od kastriranga deca pa ti ne bi mela to kar si želiš...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 10:12:31
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, babe počutim se kot tale na kavi, čist out. bi morala it do poliklinike dat kri, pa mi še ni uspelo... mogoče pol. al pa jutri, sej jutri je še tud čas. mater, kolk krvi mi jemljejo
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 11:35:28 >
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 12:19:02
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika sem vesela, da sploh še imaš kaj krvi po vseh telih testih. A vidve z lunco ga pa takole luckata ko naju s pikapoko ni ? Men tud vinček paše . luna vidim, da imaš še en dan do O. A pa tvoj nebi mogu nekak svoje iz sebe ven dat, pa bi ti pol nekak to v eno šprico dala pa nekak pol to notr vbrizgala pol bi pa sigurn kej ratal ? NE? Ja potem pa drugič, ko se mu luknica zafila. No moje zaenkrat še ni na spregled ? Me pa trebuh ponoči tako boli, da ne morem spat na trebuhu in potem seveda nič ne spim. Jao ko bi se vsaj hitro ulila. Končno je ponedeljek, vikend je bil tolk brezveze, da sem komej čakala, da pridem v službo. Pa ve?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 12:24:06
|
|
|
|
LuNa73
|
Še tile vas na brzinco poobjemčakm pa polupčkam.... pa vam povem kak ste zalte pa bla bla bla.... Špelči, kok mam jst O, če bo pa že M kmal ..... hmmmm... sem se zdej spomnla... bo treba spremenit unle tamle gor, ker ga moja M sirje mal.... direktor prišu... šibammmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 13:54:26
|
|
|
|
ledenka
|
Špelčika, sej veš, kolk krvi morš dat za vse te blesave preiskave mah najbolj smešno je, da pol porabijo kapljico al pa dve iz vsake epruvetke ostalo majo pa za majo mogoč kako mesojedo rožo, ki jo morjo hranit? tko ko v Little Shop of Horrors Lunčika, pol se ti ne bi šla neko osemenjevanje z uno šprico za purana filat al kaj je že ti kuj bejž, da te šef ne vid! Ti, kaj pa to pomen: pa vam povem kak ste zalte sorry, ma tega pa ne razumem... a je to neki tacga ko moji ion štumfi?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 17:52:03
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa73 odsoten ledenka odsoten špelka12 odsoten pikapoka prisoten ............... .....................
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 18:28:24
|
|
|
|
LuNa73
|
jah nekej tazga ja.... ion štunfi... ...zlate ste, to sem misla napisat pa so se mal črke pobrkale.. Novm se jst nč osemenjevala...kr vidve se dajta... če bo pa efekt pa... bom razmislna pika poka - kje si pa zdaj?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 20:01:04
|
|
|
|
ledenka
|
no, zaj pa sem jaz tule se vedno se smejem na racun zalte ma zarad necesa se moram al kaj, resna ne smem bit k pol sem deprasta no, ce bo kera slucajno prisla naokol... se priporocam za cvek in... njami, to tolk dobr zgleda
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 21:03:10
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika, pikapoka2, lunca bi čvekala, o pa še kako bi, ampak....moj lubi me čaka v postlci ves razgret (zato ker sem fejst zakurla centralno ) in šibam pod kovter. pikapoka, sem te na decembrkah skorej ujela, pa si mi prej ušla. Pa drugič. Matr spet me kliče. Punce čavči pa lepo noč. Pa, pa...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 10.12.2007 21:05:44
|
|
|
|
ledenka
|
spelci, uzivaj
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 8:25:48
|
|
|
|
spelka12
|
sem uživala , gledala sem 6 čut, razočarane gospodinje, dnevnik pa seveda na kraju zločina, lubi je pa zraven pančkov . A smo res že tolk stari ?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 8:59:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Kaj je krote moje... jah vidim, da se vam dogaja... špelči, jst sem vidla sam začetno špico gospodinj, pol pa...sem vidla kej druzga, sam se ne spomnim kaj . a bi se me enkrat tzmenle pa mal naše valovne dolžine glede cajta uskladile...ker tole je pa že tri mač a kave pa dons ne bo? Pa malce? Ste me zdej tak razvadle, da... si jo grem pa sama nardit . se še javim, sem dans mal bolj na izi, ker so vsi nekam šli... Ajsika, ti se sam smej...smeh je pol zdravja... zalte... dej mal razišč kakšen pomen ma kej to
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 10:14:06
|
|
|
|
ledenka
|
vredi kavica? moram že prav pomislit, katere sem že skuhala dans se moram pa prav zares spravit dat kri za progesteron... joj, kolk mi je to odveč k moram na bus in čez cel center... hja, tko je, če napotnice ne jemljejo vsi laboratoriji
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 10:22:19
|
|
|
|
LuNa73
|
ti sam hit pejt kri dat... a teb je problem na bus... ko sem pa jst pol lublane prehodla za brezveze, da sem se dobila s tabo, pa se mi je kr mogl dat, al kaj . Zaka, pa sploh morš dat kri???? a to v povezavi z zanositvijo? Mater, jst sem včasih res blont... še posebej kar se zdravstva tiče... aja, hvala za kavicoooooooooooooooo ...me je kr gor postavla
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 10:53:46
|
|
|
|
ledenka
|
lunčika, men so dali napotnic za preiskav krvi, da glava boli in problem je to, k moram za progesteron dat med 20. in 22. dnem, dans je pa 22. dan in je to tazadnja šansa za letos sicer pa mi bojo pregledali tud za aids, pa hepatitis, pa toksoplazmozo... prvič v lajfu hja, no, upam, da bojo vsi rezultati taki, ko morjo bit...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 11:57:54
|
|
|
|
spelka12
|
babe vidim, da ste vse odsotne . No to vsaj pomeni, da se je ajsika končno spravla na bus . Pa da te mal potolažim, jest imam ginek.na Jesenicah, preiskave potekajo pa v Dravljah. To ti je šele vožnja. Sem se pa ravno včeri zamislila, koliko časa se že nisem peljala z busom - ulala dolgo. luna res bo najboljš, da se borke nekje zmenimo na kavi, čajčku, pivu ali vinu in vse pridemo do tja z avtobusom. A bi šlo? A zdej, ko se končno spomnem nečesa pametnega za vprašat pa nobene ni . A katera od vas mogoče ve s čim punce merijo BT? Ma še mene je prijelo, da bi si mal merila stanje "tam za hribi". Čist tak za foro.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 11.12.2007 12:12:19 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 11.12.2007 12:44:07
|
|
|
|
LuNa73
|
Hej špelči, ja bi se lohk dobile... če bi pa vse hodle na Bus tak kot ajsika pa... ja, bi se doble ravn čez deset let ! BT si merjo z navadnim digitalnim toplomerjem.... jst sem tud razmišlala, da si začnem merit, da vidim, kak kej pr men deluje temperatura gor in dol... Za pritisk že vem, da se mi ne premakne nad 100.... pa če se še tok matrajo me razkurit tak, zdej pa... delat naprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?