|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
9.12.2007 22:08:31   
LuNa73
A ti to kr sama??????? Da bi pa mene povabla ti pa ni, al kaj??? user posted image user posted image  Jst pa si grem čaj skuhat!!! user posted image user posted image user posted image

Čuj, a če ni O, pol tud hip hop odpade? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.12.2007 22:11:58   
ledenka
user posted image  ja pa pridi, ne user posted image  pol flase je se, pa ce jo bom sama spila, bo hudo user posted image  
user posted image

eh, hip hop MORA bit med O, drugace s(m)o bolj lene sorte user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.12.2007 22:14:20   
LuNa73
ajsi moja..preden pridem jst do LJ, bojo že tri flaše prazne user posted image user posted image user posted image ... tak, da drugič, ko pridem k tebi spat user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.12.2007 22:22:14   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  ti kuj daj user posted image user posted image user posted image  mam sam tole eno flaso, ki je napol polna (ja vem, optimisticen pogled na svet user posted image )

moj si ne da dopovedat, da njegov rezultat ni bil slab user posted image  in je se vedno preprican, da bova sla direkt na umetno user posted image  men pa po pravici ni za it na umetno... ker vidim tule pri puncah, kaj to pomeni, in bi raje se par mescov probavala tako, naravno user posted image  sploih, ce ni pri naju nobenih tezav user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.12.2007 22:27:06   
LuNa73
jaooooooooooo, ti moški user posted image ... no, le dajta se malo igrajta še... če bo pa res nuja... pa.... Reš pričara vse rešitve user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.12.2007 22:29:20   
ledenka
res je user posted image  Res je car user posted image  

eh, lunci moja, dedci so smotani ko zajle ponavadi user posted image  

jutri zjutraj moram dat pa kri za progesteron user posted image  pa mam se modrico od prejsnjega tedna. sem ko narkic user posted image  kaj sele bo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.12.2007 22:30:18   
ledenka
no, dodatek k smotanim dedcem - macki, ki so kastrirani, so ok user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.12.2007 22:33:15   
ledenka
grem mal ajat... jutri bo naporen dan user posted image  

pridna bodi, luncika, in fajn spanckaj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.12.2007 22:35:08   
LuNa73
zakaj pa teb tplk kri jemlejo? user posted image  A ti jo pr M ne steče ven dost oz. vsaj tolk ko jo decu spiješ čez mesec? user posted image  Hm..zdejle se mi je pa utrnilo eno vprašanje... kje pa deci spustijo kri, ki jo nam spijejo? user posted image user posted image

Jah, sam od kastriranga deca pa ti ne bi mela to kar si želiš... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.12.2007 10:12:31   
ledenka

jutro, babe user posted image  počutim se kot tale na kavi, čist out. bi morala it do poliklinike dat kri, pa mi še ni uspelo... mogoče pol. al pa jutri, sej jutri je še tud čas. mater, kolk krvi mi jemljejo user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 11:35:28 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.12.2007 12:19:02   
spelka12
ajsika user posted image  sem vesela, da sploh še imaš kaj krvi po vseh telih testih.
A vidve z lunco ga pa takole luckata ko naju s pikapoko ni user posted image ? Men tud vinček pašeuser posted image .
luna vidim, da imaš še en dan do O. A pa tvoj nebi mogu nekak svoje iz sebe ven dat, pa bi ti pol nekak to v eno šprico dala pa nekak pol to notr vbrizgala pol bi pa sigurn kej rataluser posted image ? NE? Ja potem pa drugič, ko se mu luknica zafila.
No moje user posted image  zaenkrat še ni na spregled user posted image ? Me pa trebuh ponoči tako boli, da ne morem spat na trebuhu in potem seveda nič ne spim. Jao ko bi se vsaj hitro ulila.
Končno je ponedeljek, vikend je bil tolk brezveze, da sem komej čakala, da pridem v službo. Pa ve?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.12.2007 12:24:06   
LuNa73
Še tile vas na brzinco poobjemčakm pa polupčkam.... pa vam povem kak ste zalte pa bla bla bla....
Špelči, kok mam jst O, če bo pa že M kmal user posted image user posted image user posted image ..... hmmmm... sem se zdej spomnla... bo treba spremenit unle tamle gor, ker ga moja M sirje mal....
direktor prišu... šibammmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.12.2007 13:54:26   
ledenka
Špelčika, sej veš, kolk krvi morš dat za vse te blesave preiskave user posted image  mah najbolj smešno je, da pol porabijo kapljico al pa dve iz vsake epruvetke user posted image  ostalo majo pa za user posted image  majo mogoč kako mesojedo rožo, ki jo morjo hranit? user posted image user posted image user posted image  tko ko v Little Shop of Horrors user posted image  

Lunčika, pol se ti ne bi šla neko osemenjevanje user posted image  z uno šprico za purana filat al kaj je že user posted image  ti kuj bejž, da te šef ne vid!

Ti, kaj pa to pomen:

pa vam povem kak ste zalte

sorry, ma tega pa ne razumem... a je to neki tacga ko moji ion štumfi? user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.12.2007 17:52:03   
pikapoka2
LuNa73 odsoten
ledenka odsoten
špelka12 odsoten
pikapoka prisoten
...............
.....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.12.2007 18:28:24   
LuNa73
jah nekej tazga ja.... ion štunfi... user posted image user posted image user posted image user posted image ...zlate ste, to sem misla napisat pa so se mal črke pobrkale..user posted image  Novm se jst nč osemenjevala...kr vidve se dajta... če bo pa efekt pa... bom razmislna user posted image

pika poka - kje si pa zdaj? user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.12.2007 20:01:04   
ledenka
no, zaj pa sem jaz tule user posted image  se vedno se smejem na racun zalte user posted image  ma zarad necesa se moram al kaj, resna ne smem bit k pol sem deprasta user posted image

no, ce bo kera slucajno prisla naokol... se priporocam user posted image  za cvek in...

user posted image

njami, to tolk dobr zgleda user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.12.2007 21:03:10   
spelka12
ajsika, pikapoka2, lunca bi čvekala, o pa še kako bi, ampak....moj lubi me čaka v postlci ves razgret (zato ker sem fejst zakurla centralno user posted image user posted image ) in šibam pod kovter.
pikapoka, sem te na decembrkah skorej ujela, pa si mi prej ušla. Pa drugič.
Matr spet me kliče. Punce čavči pa lepo noč.
Pa, pa...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.12.2007 21:05:44   
ledenka
user posted image spelci, uzivaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.12.2007 8:25:48   
spelka12
sem uživalauser posted image , gledala sem 6 čut, razočarane gospodinje, dnevnik pa seveda na kraju zločina, lubi je pa zraven pančkovuser posted image user posted image . A smo res že tolk stariuser posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.12.2007 8:59:36   
LuNa73
Kaj je krote moje... jah vidim, da se vam dogaja... špelči, jst sem vidla sam začetno špico gospodinj, pol pa...sem vidla kej druzga, sam se ne spomnim kaj user posted image .
a bi se me enkrat tzmenle pa mal naše valovne dolžine glede cajta uskladile...ker tole je pa že tri mač user posted image user posted image user posted image
a kave pa dons ne bo? user posted image  Pa malce? user posted image  Ste me zdej tak razvadle, da... si jo grem pa sama nardituser posted image .
se še javim, sem dans mal bolj na izi, ker so vsi nekam šli... user posted image
Ajsika, ti se sam smej...smeh je pol zdravja... zalte... dej mal razišč kakšen pomen ma kej to user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.12.2007 10:14:06   
ledenka
user posted image

vredi kavica? user posted image  moram že prav pomislit, katere sem že skuhala user posted image  

dans se moram pa prav zares spravit dat kri za progesteron... joj, kolk mi je to odveč user posted image  k moram na bus in čez cel center... hja, tko je, če napotnice ne jemljejo vsi laboratoriji user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.12.2007 10:22:19   
LuNa73
ti sam hit pejt kri dat... a teb je problem na bus... ko sem pa jst pol lublane prehodla za brezveze, da sem se dobila s tabo, pa se mi je kr mogl dat, al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Zaka, pa sploh morš dat kri???? a to v povezavi z zanositvijo?user posted image  Mater, jst sem včasih res blont... še posebej kar se zdravstva tiče...user posted image

aja, hvala za kavicoooooooooooooooo user posted image ...me je kr gor postavla user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.12.2007 10:53:46   
ledenka
lunčika, men so dali napotnic za preiskav krvi, da glava boli user posted image  in problem je to, k moram za progesteron dat med 20. in 22. dnem, dans je pa 22. dan in je to tazadnja šansa za letos user posted image  

sicer pa mi bojo pregledali tud za aids, pa hepatitis, pa toksoplazmozo... user posted image  prvič v lajfu user posted image  hja, no, upam, da bojo vsi rezultati taki, ko morjo bit... user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.12.2007 11:57:54   
spelka12
babe vidim, da ste vse odsotneuser posted image .
No to vsaj pomeni, da se je ajsika končno spravla na bususer posted image . Pa da te mal potolažim, jest imam ginek.na Jesenicah, preiskave potekajo pa v Dravljah. To ti je šele vožnja.
Sem se pa ravno včeri zamislila, koliko časa se že nisem peljala z busom - ulala dolgo.
luna res bo najboljš, da se borke nekje zmenimo na kavi, čajčku, pivu ali vinu in vse pridemo do tja z avtobusom. A bi šlo?
A zdej, ko se končno spomnem nečesa pametnega za vprašat pa nobene ni user posted image
A katera od vas mogoče ve s čim punce merijo BT? Ma še mene je prijelo, da bi si mal merila stanje "tam za hribi".user posted image  Čist tak za foro.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 11.12.2007 12:12:19 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.12.2007 12:44:07   
LuNa73
Hej špelči, ja bi se lohk dobile... če bi pa vse hodle na Bus tak kot ajsika pa... ja, bi se doble ravn čez deset let user posted image user posted image !
BT si merjo z navadnim digitalnim toplomerjem.... jst sem tud razmišlala, da si začnem merit, da vidim, kak kej pr men deluje temperatura gor in dol... user posted image
Za pritisk že vem, da se mi ne premakne nad 100.... pa če se še tok matrajo me razkurit user posted image user posted image
tak, zdej pa... delat naprej user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?