Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jaz se malo skrivam . Danes me je zagrabil en močan strah pred tem, kar me čaka. Slabo se počutim, boli me desni jjačnik. Bolečine v jajčniku? Se bojiš IMN? Ali pa da se ni prijelo? Razumljivo je, da se bojiš. Ampak, prepusti se toku... Usoda ubira svoja pota in ima svoj sistem... Jaz imam fajn feeling glede tebe. Upam, da se bo pokazal resničen (ponavadi se). Kdaj je datum za testek? Kk sem? Uh, še počitniško... Še dobro, da sem danes imela samo 2 uri. Zdaj pa pripravljam teste, mi je kar muka danes za to, ne vem zakaj Jap, že odštevam dneve do počitnic.... No, mene ta mesec tudi pr* boli levi jajčnik, za zjokat ... Sem se tudi prestrašila IMN, ampak, glede na mini možnosti, ki so za naravno spočetje, mislim, da zaenkrat tega strahu nimam... Se pa začne moja dvotedenska kalvarija spet .. Sh . Prsi so mi od torka do danes spet za dve številki narasle, bolijo ko hudič, pečejo, srbijo Ni da ni. Kot vsak mesec - vedno ista zgodba. Ko bom nosečka, me ziher ne bodo nič bolele. Sončika - nič se bat! Vse bo tako kot mora biti, ker si zaslužiš svojo zvezdico, svojo srečo, najboljše. In to ti bo tudi to leto prineslo. Le najboljše. ti se samo skrivaj, te že najdem... Ampak si pa pridna.. 2km v tem mrrrazu, jaz sem komaj iz avta v stanovaje prišla, sem mislila da zmrznem...
|