|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
8.1.2008 14:38:58   
sonček33
Benika - želim vam vse dobro, pa kako suvereno drži dudo :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.1.2008 15:36:55   
spelka12
Ja no zdaj pa veste ne samo kako zgleda nečak ampak tud to, kako tetka zgleda. benika naj ti bo - zarad Jakobauser posted image .
sonček kako si?bolje?veliko bolje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.1.2008 15:39:28   
ledenka
tetika zgleda super user posted image  in štručka v naročju ji paše. ti želim... pa saj veš, kaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
8.1.2008 16:35:46   
Erin
špelka zej se te pa spomniiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ista si kot si bilauser posted image

Fletna sta fuluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.1.2008 17:28:13   
Serendipity
Joj, kaki cuker je Jakob! user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  Wau sta fletna! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
benika - zdaj se pa samo fajn cartaj v družbi svojih treh junakov!
sonček - big hug just for u! user posted image  
erin -sem šla poškilit tvojo pikico! Wau!!! Kak raste! A mi nisi ti enkrat rekla, da si se od takrat, ko si s svojim zredila za ne vem koliko kg? Ammm, kje pa so? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 8.1.2008 17:29:25 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
8.1.2008 17:46:33   
Erin
Am...največ na riti in stegnih...v buhija sem vedno dobila nazadnje...ja sem se zredila odkar sva z mojim za 15 kg (s 58 kg sem šla na 73 - v  4,5 letih!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ampak bomo potem to zvozičkal in podojil pa bom spet slimiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.1.2008 18:47:27   
Serendipity
Jap, ljubezen redi. Preverjeno.user posted image

Ampak - tebi se pa teh nekaj dodatnih kilc nič ne pozna...

Saj res! Te slabosti kaj mučijo? In kako je v službi? Imam občutek, da nisem več nič na tekočem ... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.1.2008 19:00:29   
LuNa73
Evo, kar sde naše nosečke tiče, sem jo jst tud spraševala glede njenih kilc, ko sem vidla njene slike.... po moje mal blefira...user posted image jst sem vlka 176 pa sem pr 73-ih zgledala še vedno kr debeluška...zdej jih mam kr mal več-že spet user posted image

Se* boš mogla bit več gor, čist prov ti je, zakaj pa nis tolko gor....smajlikikažejezikuser posted image

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti lepo crklaj svoje nečakece... a veš kok ti paše tole v roki... po moje je zdej benika poskrbela, da boš ti fajn v formo prišla, pol pa bo rešek pošlihtu zadevce, da boš ultra haj mama user posted image . Tak sta šikana obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, prava cukerčka.... vidva z Jakobom...(glede na slikico)...pa benjamin tudi je strašn cortuser posted image ... Ampak trikrat hura pa za beniko, ki te nam je razkrinkala.... zdaj vsaj vemo kako izgleda lastnica postov, s katerimi nas s svojim humorjem, optimizmom in domišljijo zabava.... sem se zdejle spomnla unih zajcev in stricev in ne vem koga še.... pa sizcev user posted image user posted image user posted image  pa čokolade.....
Benika, vam vsem štirim, pa želim, da se imate lepo lepo.... pa en mal nkravžlanih lasekov, zarad nagajivostih tvojih dveh škratov....user posted image  Sem si vse slike ogledala... pismo, vi pa mate pravi nodiland user posted image

Sonček, a ti si že dobro? Sej veš, vse kar nas ne ubije nas naredi močnejše... pa kosobrinček pa pehta sta tud fajn....user posted image  tud vem, da je najhujše, ko ti kdo govori, pa sej bo... ampak sonček veš, ne sej bo, ampak BO, tud za tebe posijal sonček s pikico....user posted image

Ajsi, ti tok dobre kave kuhaš..., da bo mene enkrat kap. Ker vedno ko viidm eno od tvojih kav, potem se mi jo tak zalušta, da jo šibnem kr si skuhat... in to je kr parkrat na dan user posted image

Sem še kiro pozabla???? Če sem...aja sem....pikaaaaaaaaaaaapokaaaaaaaaa... ah nehi ga že srat, pa tok delat...hit se prguncaj gor.....

Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.1.2008 19:11:20   
sonček33
Ma lunca seveda bo posijal tudi zame, mogoče (že) aprila 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.1.2008 19:12:41   
sonček33
Se*  kako si? kaj novega? 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.1.2008 19:51:58   
Erin
U Seki se mi pozna, fuuuuuuul, še posebej ker mam kratke noge (sem se kot otrok preveč lagala očitno user posted image ), pri dolgih se kg porazgubijo, jest sem pa zmer bolj hruškastauser posted image ej LuNca ti rečem da ne blefiram..pri mojih 161 cm sem k ena žogicauser posted image

Slabosti ni nič (trkam - očitno sem ena izmed srečnic brezuser posted image ), v službi sem pa danes povedala ravnateljici in je bila ful vesela in rekla da bom službo obdržala in bom mela porodniško in ko jo bo konec da naj pridem nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam da kar reče tudi narediuser posted image user posted image ...pa naj se merkam in rečem sodelavki naj mi pomaga(to jo bo treba naučit še, saj sva se ravno danes kregali ko sem jo prosila naj mi pomaga pa ni hotla...user posted image pa sem ji rekla da bom potem pa kmalu na bolniški in bo sama za vse je pa takoj pomagala).. Drugač me pa mal križ boli pa dans me je trebuh zaradi dela, tko da se moram kar merkat, drugač bom šla pa na bolniško.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.1.2008 20:16:24   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

špelka zej se te pa spomniiiiiiiim.
Ista si kot si bila.

Erin od kje se me pa spomniš? Iz šole mogoče? Kaj ga pa biksaš naokol? Zdaj ni čas za pretiravanje pri delu. Ležat pa papat drugač te bomo vse našeškale.
Se strinjam z Se* in erin - ljubezen definitivno redi. Zgleda, da moja počasi usiha, ker pridno izgubljam kilogramčke.user posted image
lunca se spomnem zajcev pa svizcev pa....matr sem se takrat zabavalauser posted image . Samo zdej ve veste kak izgledam, jaz pa še kar ne vem kako izgledate ve. Le kako bi to popravile? Hmmmmm le kako user posted image .
Če misliš, da je to na slikah nodiland si se zmotila. To ni še nič. Ko se Benčulca zbudi najprej zagleda - nodija(po vseh stenah). Potem ga že čaka risanka - nodi. Če je siten ga zamoti igračka - nodi. Ko gre v zgornji štuk k atu in mami ga tam pričaka sestavljanka - nodi (in to dvojna pa še na obe strani, da ja ne zmanjka nodijev). Če je priden dobi za nagrado - nodi risanko in za posladek na koncu seveda ne sme manjkati - čokoladni jajček nodi. No a si vidla kako je živeti z risanko?
Zdej se grem pa stisnit k lubijo ve pa kakor veste in znate. Lahko noč user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.1.2008 20:24:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ista si kot si bila.

Erin od kje se me pa spomniš? Iz šole mogoče?

Jaaaaaaaaaa...a se ne spomniš ko sva se pogovarjali enkrat da sva bili paralelka, samo da sem bila jaz ekn ti pa tur.user posted image user posted image user posted image
Pa prav tko rada si na kofe hodila kot jazuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.1.2008 20:30:11   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ista si kot si bila.

Erin od kje se me pa spomniš? Iz šole mogoče?

Jaaaaaaaaaa...a se ne spomniš ko sva se pogovarjali enkrat da sva bili paralelka, samo da sem bila jaz ekn ti pa tur.user posted image user posted image user posted image
Pa prav tko rada si na kofe hodila kot jazuser posted image

Ja spomnem se, da sva se to pogovarjale ampak še kar ne vem kam naj dam tvoj trebušček (nimam druge opcije, ker mi svojega obraza ne pokažešuser posted image ).
Glede kave pa......sigurno si me pol zamenjala s kako drugo, ker jaz pri teh letih nisem vedla kaj je to kava, cigareti, plonkanje, špricanje....sem bila angelček user posted image  (a mi katera verjameuser posted image ). No šalo na stran, ja lokali so bili moj prvi dom, drugi pa seveda šola.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.1.2008 21:48:35   
spelka12
alooooooooooo kje ste vse? Sej sem vedela. Ko sem frej vas od nikjer user posted image .
Pol pa nč. Zdej grem pa res spat. Še Hausa ne morem gledat, ker je moj najdu hokej na TV user posted image . Zlomka.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.1.2008 11:37:17   
spelka12
Morgen damice.
Megla, megla in še enkrat megla. Za znoret. Še do ceste ne vidim kaj šele hribov in sončka user posted image .
ajsika svoj kapučino sem že spila ampak vseeno čakam en kafe iz tvojih rok. Upam, da boste danes bolj zgovorne, a vas je luna metala (po posteljiuser posted image ) user posted image .
luna še zdaj ne vem, kaj so to zokencki, ki si jih kupila na razprodaji!! Pa hvala za "sej veš kaj".

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.1.2008 11:42:57   
ledenka
špelčika user posted image  zokenčki so kratke nogavičke user posted image  tak domač, pristni štajerski izraz user posted image

pa še kavica z objemom user posted image

user posted image
naj ti tekne!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.1.2008 11:53:07   
spelka12
iiiiiiiiiiiiiii en objem samo za mene - hvala ajsika.
Aja mini štumfki. Jaz sem jih tud pred novim letom za darila kupovala. Imam eno privatnico ki dela ful lepe take barvne pisane in kvalitetne štumfke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.1.2008 12:26:38   
LuNa73
ka je zdej babe?????? user posted image  
zokencki = zokenčki... al pa zokni user posted image ... jah jst pravim nogavičke tistim kratkim štunfkom, ki so iz materjala kot pegice... zokni so pa zokni...ampak ker so ti one size, zgledajo tak ko zokenčki..no pol na moji fusi pa so pravi zokni... user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelči, ni za kaj.... se mi je zdel mal nekrivičn.... pa sem mal popravla krivico user posted image user posted image user posted image user posted image ...najbolj realno sliko ima pa o meni itak Ajsi user posted image .

Tak, so končal delat stvari, pr katerih jaz nimam kej pomagat...ni več mira... pridem še mal kasnej

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.1.2008 17:32:09   
pikapoka2
user posted image  jaz pa rečem kar "žoki"user posted image

Da malo pikapoka na hitro pozdravi svoje punce!user posted image
Pridne ste, lepo čvekate. Jaz pa sploh ne pridem več do RR-jauser posted image
bom mogla malo svoj urnik spremenituser posted image

LuNa, ku,kuuser posted image
Packa si, skor si pozabla name?!!!user posted image

Veselo je tukaj, ja!
Spelka12, čestitke, tetka, enako seveda buser posted image euser posted image nuser posted image iuser posted image kuser posted image i
Seveda ne morem mimo tega,.... oba sta luškana!!user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.1.2008 17:36:46   
pikapoka2
sonček33, user posted image user posted image  upam, da čutiš moj topli objemčekuser posted image

Erin user posted image  ker imaš dvojno srečo, pikico in še služba ti ostane!user posted image
Lepo pazi na pikicouser posted image , pa uživaj 100 na uro!user posted image

ledenka, fulllllllll mi je všeč tvoj avatar!user posted image
Zaj grem pa spit vse tiste tvoje kavice za nazaj!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.1.2008 18:24:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se*  kako si? kaj novega? 

There were better days. user posted image

Pa ti?

ps: pikapoka - sem te že pogrešala...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.1.2008 18:33:26 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.1.2008 20:48:29   
Erin
Še na hitro  moje novičke...

včeraj se mi je ulila kriuser posted image in sva šla z mojim na urgenco. Gin je naredil UZ in sva videla pikico ki je veselo mahala ampak vzroka pa ni našel, tako da sem na bolniški in bom ležala 2 tedna...user posted image Me je pa vseeno ful strah ker imam očitno rizično nosečnost tako da punce, držte pesti...

Seki moj, poljubček samo zate da ti polepša dan..

Za vse vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ste tako super ..

Se vam javim jutri, sedja pa moram ležat..
Nočkoooo

Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.1.2008 21:51:16   
Serendipity

Še na hitro  moje novičke...

včeraj se mi je ulila kriuser posted image in sva šla z mojim na urgenco. Gin je naredil UZ in sva videla pikico ki je veselo mahala ampak vzroka pa ni našel, tako da sem na bolniški in bom ležala 2 tedna...user posted image Me je pa vseeno ful strah ker imam očitno rizično nosečnost tako da punce, držte pesti...

Seki moj, poljubček samo zate da ti polepša dan..

Za vse vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ste tako super ..

Se vam javim jutri, sedja pa moram ležat..
Nočkoooo

user posted image  za kri in rizično nosečnost.
user posted image  da pikica veselo maha.
in
angelčki, da vaju / vas popazijo:  user posted image

ps: Iii, kok si zlata! Hvala user posted image  je dan že lepši! user posted image  user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.1.2008 23:10:42   
polaris
Oj Erin, ti sam pridno počivaj, za ostalo bodo pa poskrbeli angelčki od Se*, pa seveda vse me z dobrimi željami user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?