LuNa73
|
Evo, kar sde naše nosečke tiče, sem jo jst tud spraševala glede njenih kilc, ko sem vidla njene slike.... po moje mal blefira... jst sem vlka 176 pa sem pr 73-ih zgledala še vedno kr debeluška...zdej jih mam kr mal več-že spet Se* boš mogla bit več gor, čist prov ti je, zakaj pa nis tolko gor....smajlikikažejezik Špelka ti lepo crklaj svoje nečakece... a veš kok ti paše tole v roki... po moje je zdej benika poskrbela, da boš ti fajn v formo prišla, pol pa bo rešek pošlihtu zadevce, da boš ultra haj mama . Tak sta šikana obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, prava cukerčka.... vidva z Jakobom...(glede na slikico)...pa benjamin tudi je strašn cort ... Ampak trikrat hura pa za beniko, ki te nam je razkrinkala.... zdaj vsaj vemo kako izgleda lastnica postov, s katerimi nas s svojim humorjem, optimizmom in domišljijo zabava.... sem se zdejle spomnla unih zajcev in stricev in ne vem koga še.... pa sizcev pa čokolade..... Benika, vam vsem štirim, pa želim, da se imate lepo lepo.... pa en mal nkravžlanih lasekov, zarad nagajivostih tvojih dveh škratov.... Sem si vse slike ogledala... pismo, vi pa mate pravi nodiland Sonček, a ti si že dobro? Sej veš, vse kar nas ne ubije nas naredi močnejše... pa kosobrinček pa pehta sta tud fajn.... tud vem, da je najhujše, ko ti kdo govori, pa sej bo... ampak sonček veš, ne sej bo, ampak BO, tud za tebe posijal sonček s pikico.... Ajsi, ti tok dobre kave kuhaš..., da bo mene enkrat kap. Ker vedno ko viidm eno od tvojih kav, potem se mi jo tak zalušta, da jo šibnem kr si skuhat... in to je kr parkrat na dan . Sem še kiro pozabla???? Če sem...aja sem....pikaaaaaaaaaaaapokaaaaaaaaa... ah nehi ga že srat, pa tok delat...hit se prguncaj gor.....
|