Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pa niso vse "lezbe", ene so biseksualne, kakšna je swingerca, spet tretja pa samo radovedna
Glede anonimnosti pa nihče nič ne reče, ko pa je slovenija tako majhna. Kaj veste, mogoče ste pa sosede, pa sploh ne vesta, da si želita ena drugo. Se vidite v dvigalu, pa si mislite:"u s to bi se pa dala dol, me prov zanima kakšna je spodaj". Potem gresta pa vsaka svojo pot, tukaj na netu, se pa zdaj pogovarjata.
< Sporočilo je popravil Ze pequeno -- 24.8.2007 10:58:54 >
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 24.8.2007 11:30:16
par nepar
No, lepo, da že nekaj časa ni nobenih pikantnosti, ker sem mislila samo še na to, kako naj preživim današnji dan brez mojega. Mogoče bom pa celo še kaj naredila danes.
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 24.8.2007 11:45:20
Anonimen
Ej anonimnice..a ste mi potemtakem kaj favš, ker dans zvečer pridejo kr 3 bejbe k men na obisk in bomo mele ženski vikend (pr men bojo do pon) ..js pa brez deca že kr lep čas, pa še bom nekaj časa ...haa..a bi pršle na obisk..sej vem Aja..pa še to...ena od teh ima celo resno zvezo s punco kar 4 leta (sam njene punce ne bo). Pomoje bo kr zaminivo
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 24.8.2007 12:03:42
Anonimen
Kako akcijo... pr nas doma so nas mama pa ata učili pridnosti, poštenosti, lepega vedenja in zvestobe. Tko, da sm zlo pobožn in zgledn deklič..in nas v cerkvi lumparij ne učijo..tko, da js se v akcije podajala bom ne
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 24.8.2007 12:18:00
30letnica
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Ej anonimnice..a ste mi potemtakem kaj favš, ker dans zvečer pridejo kr 3 bejbe k men na obisk in bomo mele ženski vikend (pr men bojo do pon) ..js pa brez deca že kr lep čas, pa še bom nekaj časa ...haa..a bi pršle na obisk..sej vem Aja..pa še to...ena od teh ima celo resno zvezo s punco kar 4 leta (sam njene punce ne bo). Pomoje bo kr zaminivo
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?