Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
v maju - ma, saj takrat je že prevelika gužva. Moj mož pa tašča ... avgusta al pa septembra pa ni kake vlike gneče, pa piknik je še zmeri lhk zunaj....
. Punce hvala za želje za lep vikend... lepo se imejte ... 
....
pa še vedno ni in ni
. Glih zdej bo tle ta tvoja
.....
po abraziji....jaz pred tem nisem imela nobenih težav.....zdaj pa včasih po najini akciji zasledim kar malo krvi....pa tud čutim malo da se je nekaj dogajalo tam spodaj....a je to normalno.....zdaj se že včasih prav težko sprostim...ker me je strah da boma z lubijom najino tovarnico tam spodaj uničla
držim si prsti
ali
here and here
, pa ne zaradi prekrškov pr hrani
. Pol ni odvečnih kilc, sta pa lahko
zanimalo zakaj se tolk poham od smeha...ja no, ni bil glih fasciniran nad to ugotovitvijo. Evo, obstajajo znanstveni dokazi zakaj bi me o nečem razpravljale podolgem in počez, oni pač ne. In zakaj potem prihaja do "nesporazumov" tudi v obdobju po SS-jih... sej veste, na RR-ju smo same babnce, pa se včasih lažje zastopmo kot vsaka s svojim