|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj potrebujem za v porodnišnico?
3.9.2007 10:45:14   
birdy
Bravo za seznam. Men se pa fajn zdi, da si ga napisala. Ko sem šla jaz rodit sem tud en podoben seznam gledala. Res sem imela sabo pol stvari preveč samo jaz pravim raje preveč kot premalo. Drugače kar se ljubljanske porodnišnice tiče (rodila sem pred enim mesecem):
-Vložke, kot je že ena Neja, najbolj fini, če vse Vir in podobno so vatiranci, ki pa se jih žal dobi samo v Tosami na Viru. Te vatiranci so zakon prve dni, jaz sem jih kar kaka dva tedna uporabljala
-mrežaste hlačke, ker dobiš samo ene ali dvoje na dan, kar je malo premalo za moje pojme
-kako staro brisačo, ki je ni škoda je pa še dobra za obrisat, ker tako kot hlačke dobiš samo eno ali dve
-za brat sem jaz imela sabo, in mi je prav prišlo, ker je bila moja pravi zaspanček, čist cel dan pa je res nisem mogla gledat
-hrane po porodu videt nisem mogla tako da jaz prigrizkov na koncu nisem rabila, je pa odvisno od posameznice
-halje... res je sicer škoda nosit od doma, ker sem jaz vedno imela vso krvavo ampak meni so se naredila take pegice po ramah, sem mislila da je od poroda sam ko sem prišla domov in nisem imela več tiste halje so takoj izginile. In ko sem bila maja v P so se mi isto naredila, tako da sklepam da je to od tiste haljeuser posted image
Sam da neki povem o vložkih,... Tisti vložki v P so popolnoma neprimerni če si šivan!!!!!!!!!!


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj potrebujem za v porodnišnico?
12.10.2007 9:05:37   
Tejcha
Mala pikica, tudi z moje strani pohvala za seznam. Tistim, ki šibajo prvič v Rim, bo zagotovo prav prišel.

Imam pa  nekaj komentarjev, in sicer:

*revije (po porodu se jih nisem pritaknila, sem pa v petek, od takrat, ko so mi sprožili in sem čakala, da se začnejo popadki (6ur) pridno listala, da je hitreje minilo, tako da... men je prišla prav pred porodom in preden so se začelo popadki, potem pa se itak nisem niti spomnila več, da jo imam v torbi.

*mrežaste hlačke, vložki, spalna srajca, copati: v Ce porodnišnici je bilo lani septembra, ko je bil baje fuuul naval, vsega dovolj. Hm... nositi tja svojo spalno srajco... Ne vem če... Js sm se šla tudi po 3x, 4x na dan stuširat in sem se vsaj dvakrat na dan tudi  preoblekla, pa mi ni nihče rekel, da ne morem dobiti sveže. user posted image   Ko sem prosila, sem jo dobila - in men je bilo to fuuul všeč. Lepe res niso, so pa praktične zaradi veliko prostora zgoraj (dojenje je tako bolj enostavno). Copate pa priporočam  od doma. Vložki pa so bili alla Vir.

*tople nogavice: priporočam. Ko ležiš na porodni mizi in si cela razgaljena, paše, no, vsaj meni je, da ti je v stopala toplo. Vmes sem se tudi sprehajala in dvomim, da bi se fajn počutila, če bi me poleg vsega, kar se je dogajalo, še zeblo v noge.

*duda: aprila gre zagotovo z nami! Tilna bi namreč lahko pristavljala na 5 min, samo, da je bil priklopljen, sesal pa ni. Drugače si je v usta tlačil rokico in po nasvetu ene izmed sester sem sprožila akcijo, da so jo prinesli od doma, ker (njene besede) dudo lahko otroku vedno vzameš, rokice pa ne... in se z njo popolnoma strinjam. Res pa je, da glede tega komplicirajo. Tudi, če je v porodnišnici "ne bi pustili", bi jo dobil takoj, ko bi prišli domov. Mleko pa se je pridno delalo tudi s pristavljanjem na eno, dve uri.

Papa




_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj potrebujem za v porodnišnico?
12.10.2007 11:08:17   
Laubica
Mala pikica -hvala za seznam ,tebi pravljica pa da si zreducirala in povedala kako je v MB P.user posted image user posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?