Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(Celje, 19.10.2007, "pizza party"):
in gleda, kdaj bo lulal. potem seveda ploskamo.
. Jaz sem zalaufala računalnik, da čim prej štartam z delom (doma). Pa čakam, da se mala princa zbudita. Včeraj sem ju čakala do 8h, nato pa mi ni preostalo drugega kot zbuditi ju. Sta bila kot dva polhka. Jaz nikakor nimam srca, da bi ju zbudila, sploh kogarkoli.
. no, to je samo moje mnenje.
take care!
Ampak so trije izpiti za mano..
za mano je spet en zelooo naporen dan, pa ga še konec ni. Zjutraj nisma imeli varuške, zato sem jo morala vzeti zraven papirje urejat. Letanje od pisarne do pisarne, od stavbe do stavbe... ko zrihtama kar se je danes dalo, sva si privoščili kosilo in domov. Ko jo hočem dati iz avta vidim, da je čisto pikčasta - mali mozolčki. Zjutraj jih je imela malo po obrazeku, pa sem mislila, da je pač od vročine. Sem se kar nazaj vsedla in sva šle k zdravniku. Diagnoza ali peta bolezen( grem iskat kaj je to) ali pa škrlatinka. Je bil pa laboratorij že zaprt, tako da nismo mogli krvi pregledat. Zdaj je dobila ospen, v petek pa na kontrolo. In spet se morava izogibat malih otrok
.
.