|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
12.9.2007 22:01:45   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

Ja, jaz te tudi videm. A Dalin ti si pa skrita, ker tebe pa nisem videla?



Skačem z enega foruma na druzga.

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Septemberke 2006
12.9.2007 22:04:50   
adrijana.sara
Sem mislila, če imaš tisto vklopljeno, da te skrije. Nekje sem videla, da se da to naredit, samo ne vem več kje.

Anika in Julam vaju tudi vidim... bom vse zašpecala user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 7:23:13   
NATAŠI
jutro

tevža pri nas je s hrano tako da on hoče jesti tisto kar jemo drugi in tudi tako bi jedel kot drugi- z žličko. je rekla včeraj v vrtcu da je on tudi hotel z žličko jesti potem je dobil žličko in se seveda tudi popacal. jaz mu drugače še ne prakticiram da bi jedel sam me pa ne moti če poskuša. Je še kar zgodaj za to

mislim da imamo s previjanjem vse enake težave.. če se previjava sama je živ user posted image  ko pa pride zraven oči je pa bolj priden.

včeraj smo imeli zdravika- cepljen ni bil ker je malo pehlajenček. Velik je 74 in težak 10600. Pa vaši, koliko so veliki in težki? Drugače je bilo pa vse ok, ji je vse pokazal kaj zna in odkrili smo da sta zgornja dva zobka prikukala na plan- se je tako upiral da sva ga oba držala da je lahko splo blizu ustk prišla

uživajte !! user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 10:16:16   
adrijana.sara
Dan!

Eno vprašanje se mi je porodilo, sem včeraj razmišljala o tem, pa se zvečer pozabila vprašati. A še katera tukaj doji? Na to sem se pa spomnila zato, ker smo se pogovarjali o eni, ki ima 14 mesečnega fanta in se še dojita. To ni nič nenavadnega, je pa to, da je starejši že v prvem razredu in še vedno zraven doji. Prej ga je pa dojila čez celo nosečnost oz. do 5 leta redno. In kaj menite ve o tem?
 
Nataši kot sem že napisala, ima Sara 76cm in 9300g. Ja pa še to... midve sma zdaj v posvetovalnici dobili datum za zobozdravnika v oktobru. Tako, da boma šle pogledati kaj pravijo tam, zobkov pa tako ali tako ne bo hotela pokazati. Razen, če jo v igri na glavo obrnem in na hitro pregledamuser posted image .

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 11:16:38   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Tanyka tukaj si!!!!!Piiiiiiiiiššššššššššššiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


OJ OJ

Sem samo malo čitala- za pisanje nimam časa oz. sem zvečer, ko pridem iz službe ful utrujenauser posted image .



Sedaj kuham potem pa letim v službo- se javim zvečeruser posted image


Bom pripopala kako slikico iz praznovanjauser posted image

čao čao

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 12:31:37   
dalin
Tanyka lepo da si se oglasila.Sem glih en dan razmišljala,da verjetno delaš in nimaš časa.Glavno da si še z namiuser posted image .
 
Adrijana:
Sem mislila, če imaš tisto vklopljeno, da te skrije. Nekje sem videla, da se da to naredit, samo ne vem več kje.

To narediš v mojem profilu,ampak jaz nimam vklopljeno.
 
Toliko za zdaj.
Čao

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 21:18:59   
yennika
Hej čvekice....bom napisala kot ostale:berem vas redno, za pisanje pa mi zmanjka časa.user posted image

Samo toliko da se pofočkam...HBDJP jutriuser posted image ,sem že pošteno utrujena.Vstajam že pred šesto zjutraj in se že takoj začnejo dirke po hiši.Najprej porihtam sebe, morem priznat, da mi to vzame skoraj pol urce, potem pa pripravit cotike za lumpa za v vrtec, pa kuhanje kave, priprava zajtrka za naju z vd možekom...in že drvim polurno vožnjo do H.
(Dalin, delam v bolnišnici in sicer na oddelku za anestezijo-to smo tisti prijazni, ki narkozo damo...pa seveda še kaj drugega.user posted image Skratka tam kjer zagusti smo vedno prvi zraven.Pokrivamo tudi reanimacijo, porodno sobo-edk, protibolečinsko ambulanto, prebujevalnico....ni da ni!)
Malega potem zrihta, nahrani, obleče in pelje v vtrec pridni očka, pa tudi ponj gre večinoma on.Je pa 14 dni v vrtcu in je že bolan, smrka kašlja....prej pa 1 leto bil zdrav kot riba.Kaj češ, sem se že prej psihično pripravla na to.Najmanj kako leto traja, da ratajo odporni.

Tanyka, a ti si že tud službujoča?

Adrijana, midva sva se nehala dojiti pri 10,5 mesecih, do 6 sva se polno dojila. Pa je čisto spontano nehal, pač ni zahteval več joškolina, ker smo bili takrat na morju in nam je preveč dogajalo.user posted image Bi pa drugače sama nehala red vstopom v službo, ker sem mnenja, da do 1 leta je ok, potem pa....no kakor za koga.

Nataši- mi imamo 79 cm in 10200-no tako smo imeli pred 3 tedni, zdaj se mi zdi da je že veliko večji in težji.
Shodil je pa en dan pred dopolnjenim 11 meseci, se je kar sam spustil in šibal po sobi, sploh zunaj na travi je bil korajžen.Ne bi ga pa nekaj forsirala...se mi pa zdi, da je veliko pripomogel poganjalček, tisti iz interspara za 10 €.Danes pa je začel tudi sam vstajati brez opore-no danes sva opazila, lahko da je že prej v vrtcu, pa smo zamudili.user posted image
Zobkov imamo 6, drug teden pa sva naročena na preventivni pregled pri zobarju.Je še vprašanje, če bom dobila dopusteka-ja tak se začne, zato tiste, ki ste doma uživajte na polno.
Pa kaj če so lumpi sitni in bi se radi nosili in razvajali, stisnite jih še za nas.Celih 9 ur sem z mislimi pri sinkotu...pa potem, kot je napisala julam, izkoristim vsako sekundo z njim, hišna opravila pa počakajo do večera, ko dete zaspi.In nam ravno tako vse klapa.


No, pa sem mislila, da se samo pofočkam, pol pa kar nekaj bluzim tukaj gor.

Dajte pokazat kako fotko od RD zabave...Saro in Lovra smo videli, pa ostaliuser posted image

Uživajte mamike, se kaj beremo.Jutri bo zelo lepo vreme, izkoristite ga za vozičkanje.

Lahko noč!



_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 22:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Septemberke 2006
13.9.2007 23:11:00   
ajne
hojla,

še od mene en hiter pozdravček. priznam, da tale tempo pa tudi mene tolče. poleg službe, dveh otrok in moža sem si nakopala še sodišče, tako da sedaj cele dneve previsim na sodniji, med odmori letim v službo, potem poberem obe punci, skušam max izkoristit urice, ki jih imamo (ati prihaja domov okoli 19.00), potem pa, ko ju dam spat (okoli pol devetih) se usedem za računalnik in klofam sodbe. tja do enajstih, polnoči. zdejle bom pa samo še dol padla (tako kot zadnjih 14 dni vsak večer). hm... bom nekaj morala ukrenit, k tole me bo pobralo...

sicer pa je ajdici kooončno pokukal ven prvi zobek, malo je bila bolj sitkana, pa ne preveč. hodi še ne, samo ob opori, pa kak korakec naredi samostojno, ampak da bi pa rekla, da hodi, pa ne. previjamo tudi mi tako, da jo lovim po kopalnici, previjalna pri nas že nekaj časa ni aktualna (razen zjutraj še nekako gre), drugače jo previjam kar stoje... mi je najlažje (razen tahudih drekcov user posted image ). dojiva se tudi midve ne več odkar sem v službi. sem jo odstavila, ker mi ne bi več zneslo. pa ni imela nič proti. sicer pa tudi ajdica poskuša sama jesti, ampak trenutno je še bolj sistem poskusov in napak kot da bi bilo kaj konkretnega uspeha.

toliko na hitro, saj berem res redno, ampak po triurnem klofanju potem enostavno nimam več energije pisat še kaj... ko ulovim pravi ritem, bo čist druga pesem user posted image user posted image

čau


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 8:54:41   
NATAŠI
OJ

Danes je šel pa moj sonček sam k vzgojiteljici in ni nič jokal user posted image  user posted image

Z  dojenjem je tako, da smo mi dojili le 14 dni potem nam je pa zmanjkalo in smo nadaljevali z NOVALAC-om. To da se doji do 14 meseca je za moje pojme že kar malo predaleč- saj imajo že zobke in tako velik otroček je že. Le moje mnenje.

Že zobozdravnika? Uf to je pa zgodaj... vidim da bo pri nas tud kriza ustka odpret.

yennika pozdravljena. No vaš sonček je pa že kar precej velik. Jaz bi prilepla sem gor slikico pa  je ne znam user posted image

lep petkov pozdravček !!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 9:08:43   
pupika
Lep pozdrav po dolgem času. Saj ne vem če se me še katera spomni, sem predčasno začela porodniški dopust lani, ker sem imela prometno nesrečo in hvala bogu je z malim vse v redu.

Naš Gal je v soboto dopolnil 1 leto, svečke ni hotel pihnit, mu je bila tako zanimiva da jo je samo gledal, ker je pela. Shodil je pri 11 mesecih, sedaj pa že lepo sam mašira okrog.

Zobkov ima 9, je pred dnevi dobil enega novega zgoraj levo in to zadaj, jaz pa čakam, kdaj bo spodaj 3 ven pokukala.

Previjanje je katastrofa, nima mira in ne more ležat pri miru.

Tudi naš je prehlajen, ker so v vtrcih vsi smrkavi. Mislim, da se bo kar lepo navadil vrtca, ker sedaj že 2 dni ni jokal, ker ga vzgojiteljice hitro zamotijo, meni se pa trga srce, ko ga moram dat iz sebe. Kje so tisti časi, ko smo bile doma in smo uživale z njim, sedaj se mi zdi da marsikaj zamujam, ker ne morem preživljat celega dneva z njim, no pa se zato po službi tako crkljamo, se prav pozna, da je vrtcu in hoče nadoknadit vse zamujeno. V ponedeljek je bi cepljen kljub temu da je prehlajen, nekaj so ga testirali, kaj so vaše tudi testirali kaolko je kaj zmožen, potem mu pa da sestra žogo, pa mu reče vrži žogico, on je pa ni hotel dat preč od sebe, saj jaz sem vedla kaj bo, mu žogo vzame, pa mu da kocke, pa mu reče vrži kocke v škatlico, pa je spet isto, potem mu pa na silo vzame kocke, in potem še reče, ja noben noče tega narest, pa sem si jaz mislila ja seveda. Potem pa pridemo k zdravniku, pa pride spet tista sestra zraven, pa mali taki jok. Prej je bil pa tako priden pa nič ni jokal. Smo ga komaj stehtali, pa še to ni bilo točno, ker ni hotel ležat  ali pa sedet na tisti tehtnici, tista sestra pa na vso silo, hotela, da ga lahko stehta, mali se me je tako močno držal in cvilil, kot da bi mu nevem kaj delali, saj ni čudno, da se je potem tako jokal, ko jo je videl pri zdravniku. Aja velik je 76 težek pa 10220.

Toliko zaenkrat in lepo se imejte. Punce danes je petek in jutri bomo imele to čast da bomo z našimi sončki lahko celi dan. 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 9:34:46   
incabinca
Hej hej!
Kako lepo sonček je že zunaj!!!

Lovro je v vrtcu, zdaj ga vozim od 8-11, po kosilu ga vzamem, potem pa doma zaspi kot top.
NATAŠI, PUPIKA user posted image user posted image user posted image za vrtec. Jaz pa še čakam kdaj bo ta dan prišel, ko se Lovro ne bo jokal ko ga bom oddala v vrtec. Zdi se mi, da je vsak dan slabše, običajno je začel jokati šele ko sva v igralnico prišla, danes pa se me je že v garderobi držal kot klop.
Nosek ima pa itak zamašen, so vtgojiteljice rekle, da ga imajo skoraj vsi.

Tudi meni se srce trga, ko ga dam v vrtec, ampak se nekako tolažim, da pač tako mora biti, da drugače ne bo šlo. Sicer jaz ta mesec še ne delam, zato ga postopoma uvajam in ga ne puščam dolgo v vrtcu. Ampak kmalu bo oktober ko se začne faks, takrat bom začela tudi delat in takrat pač ne bo šlo drugače...

Dojenje: jaz sem dojila še manj kot en mesec, je bila podobna situacija kot pri NATAŠI. Če pa bi dojila, bi dojela najdlje do enega leta, najbrž pa še malo manj. Tisto dojenje pri 2,3,4,5  letih je pa meni osebno čisto mimo.  Sicer vem, da veliko žensk to prakticira, pa da bi me linčale če to pred njimi rečem, ampak tako je moje mnenje.

NALAGANJE SLIK: je enostavno.
1. greš na http://slikomat.com/
2. naložiš sliko iz svojega računalnika, označiš kako velika želiš da je (jaz dam 320x240)
3. prekopiraš kodo, ki jo dobiš (tista prva ) v sporočilo, ki ga pišeš na RR
4. mi gledamo luštne slikice :)

in ko sem že ravno na delu: :)

user posted image




Danes popoldan bova šla v Arboretum malo na sprehod, že dolgo nisva bila tam, pa baje imajo tudi razstavo buč. Bom Lovra mal pofotkala pa kakšno slikico potem prilepila.




(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 10:56:49   
pupika
Vau incabinca super slikca. Lovro je pravi korenjakec.

Aja jaz sem pozabila na dojenje , jaz sem dojila 9 mesecev, in tudi meni se zdi čisto mim dojenje še pri 2 letih, saj j ezdravo pa vse, samo Gal se je itak večinoma samo crkljal, ker mi je jedel na uro ponoči še pri 7 mesecih, pa mi doktor reče: Veste on ni lačen on vas rabi. Jaz pa kot zombi hodila okrog, pa imamo še danes isto štalo, se še danes zbuja na  uro ali dve kdaj potegne skupaj, koker mu je.

Še naš mali korenjakec

user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 11:00:49   
pupika
Tale stvarca je kar dobra , evo še malo slikic od našga Gal-a

Ja brez slinčka pri nas ne gre, ker tudi pri nas teče v potokih.

user posted image

user posted image

Dajte še ostale svoje slikce gor da vidimo še vašo korenjakinjo ali vašega korenjaka.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 11:58:10   
julam
ko smo ravno pri fotkah...

tkole je naš slavljenec začudeno opazoval bratca, ki se je trudil upihnit svečko (sej ne, da mu je ratal, vse je bilo popljuvano!!!)



user posted image




tkole je pa potem kradel maline s svoje tortice:



user posted image



papa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 12:33:41   
zvezda06
zivjo!
Midve sva imeli vceraj sistematski pregled in cepljenje (12 mesecev in 6 dni):
nove mere so 11 kg, 75 cm. ornk punca nasa ema, ni kaj:)
drugace pa sem vprasala za zobozdravnika, ker nisva dobile nobenega obvestila (NM) in je rekla, da bi morale pri 9 mesecih dobiti vabilo in da naj grem vprasat na sprejemno v zobozdravstveno sluzbo- in so rekli, da nimajo cloveka, ki bi to delal- opravljal pregled pri dojenckih in imel svetovanje starsev... stari doktor je sel v penziojo, nova pa se ni naredila specializacije in da ne bo nic... verjetno sele pri 3eh letih!!! halo!!!!
me zanima ostale- dalin, dajanax in ostale Dolenjke, ali je z vami enako- ste ali niste imele pregleda pri zobozdravniku?

zdaj sva zaceli z uvajanjem KML (provokacije smo dali cez na pediatricni)- dajem ji Novalac, ki ga mesam z Allernovo (mlekom, ki ga je pila do sedaj) in zaenkrat moram potrkat:)

danes bom tudi naredila juhico iz kuncjega mesa, pa se zajcka bo jedla:) saj ga je ze ene parkrat, samo ga je tezko za dobit (pa meni ni vsec kuncje meso in ga zato poredko naredim).

zanima me, kako vasim malckom pripravite testenine npr.- kaksno omako ali kaj?
jaz ji  se nisem, je pojedla kaksen mekeron, ampak brez omake... pa ne vem, kaj naj naredim...
se oglasim se kaj...
lp vsem

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 12:51:15   
pupika
ojla, zvezda

Jaz našemu kar skupah skuham malo bučke, korenja, brokoli, koruzo in na koncu dodam makarone, pa potem dodam meso iz juhce in je taka mešanica, ni kaj je kar dobro.

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 13:10:37   
adrijana.sara
user posted image Vse najboljše LANA!
Naj te tvoj angel varuh čuva povsod, te posuje s srečo, zdravjem in ljubeznijo. Naj te varuje vsega hudega in te nikoli ne zapusti. Bodi še naprej tako dobra prijateljica in nas še pogosteje obišči.
 
Sara in Adrijana

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 13:24:55   
princes
Dan..

Še jaz mal na hitro, se morem učit se pripravljam na izpite..user posted image

Jaz pa mojmu ful jamram kako mi je že brezveze doma, da se mi ne da tega gospodinjenja, da sem ful zmatrana..Potem pa vas preberem ko že v službo hodite, pa vidim, kako se mam še luštno doma s svojo pikico, brez skrbi..
Jaz pa že zdej ob 22h dol padem, kaj bo potem ko bo služba..user posted image
Pravi moj, ti sploh ne veš kolk je teb luštno...

Pri nas so tudi težave s previjanjem, jo morem vedno zamotit, da ma kaj v rokah da tisto ogleduje, da mam mal fore..user posted image

Jaz ji dam makarone z bolognese omako, ali bilokatero omako naredim..Ji dajem že vse za jest, samo jajčka smo opustili, ima verjetno alergijo..user posted image
Sem tudi jaz začela z KML, samo ji ni nič kaj všeč, ga ni hotela spit..
Drugače še vedno zjutraj in zvečer dobi bebo 3..
Po žlički je samo, če ji mami da, drugače pa prazno v usta, če ne je pravi svinjak..
Pijemo tudi še iz flaške, če spije kakšen požirek dva iz kozarca, najbolj fino se ji zdi če ji dam kakšen sok kar iz flaše..Smo še vedno s flaškoni oboroženi..
Dudiko pa uporabljamo samo še pri spanju..

Zdej grem pa hitro malo skuhat, tok sem brez idej, da mi je že brezveze kuhat, k skoz eno in isto jemo..

Lep dan..

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 13:30:20   
adrijana.sara
Vau, kako ste pa danes pridne!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ste mi kar polepšale dan, pa že tak je lep, ...sonček, kavice, Lana je dopolnila eno leto... pa kolegica ja Sari prinesla nove zavese za v sobico in sem čisto navdušena. Vam moram pokazati...

user posted image

user posted image



(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 13:52:43   
zvezda06
uau, adrijanasara, kako lepo sobico ima tvoja puncka!!!!
pravo kraljestvo za malo princesko...
pa zavesice so tudi zelo lepeuser posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 14:11:23   
adrijana.sara
Se vidi, da je petek, tako pesto že dolgo ni bilo to gor.

Ajne user posted image  za zobek! Kar žariš in vem razlagaš, da ga imete, a ne? Vsaj jaz sem to delala, sicer pri 4 mesecih, pa mislim, da bi bilo tudi kasneje enako.

Glede služb, vrtca, organizacije... vam pa čisto nič ne zavidam. Čeprav se jaz tudi včasih pritožujem, da skoz gospodinjo špilam in ni konca. Princes se ti pridružujem, pa bom poskusila biti bolj obzirna. Zdaj še lahko uživam, saj me še vse to čaka. 

Hrana Sara je že vse. Pa vse ji je mmmmmmm, samo da je hrana, pa tudi vse drugo je potrebno preizkusit, če se je slučajno mami zmotila, da to ni am. Vedno, ko vidi kaj za jest začne am, am, am... Se čudim, da nima več kilogramov. Je pa res, da ji vedno med obroki poskušam dajati sadje oz. ji dajejo sosedi, ko grema mimo kar z dreves. Ima lepo naučene, da je ona skoz amuser posted image . Danes bo jedla lazanijo, tako kot midva in naši delavci. Tudi čvapčiče je že jedla za rojstni dan. Je pa res, da ni do zdaj še na nič alergična, razen jagod ji še pa res nisem dala. Bodo počakale do drugega leta. Saj je vsega drugega sadja v izobilju. KM pa pijema že od 8 meseca.

Kako so lepi vaši malčki... Incabinca, Pupika, Julam. Zdaj še pa ostale, da bolj barvito tu gor...

Še ena najina od danes, da sma s kolegico v miru spili kavo, je Sara dobila Monte in žličko. Razultat... dobite kasneje, mi noče naložit user posted image




(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 14:38:46   
tevža
hoj!

lana (za danes) in aleksej ter tristan (že za jutri user posted image ) VSE NAJBOLJŠE!

user posted image



včeraj sem bila na koncertu v križankah (j.plestanjak) in prišla ob 1h domov. v bistvu je bilo to darilo za svakinjo in njenih 30 let. skratka babji večer user posted image ...bilo je super, le danes mi mogoče manjka kakšna urica spanja. user posted image

punce, ne verjamem, da bomo kdaj vse 100% zadovoljne. ene bi bile doma, druge šle v službo, ene gospodinjile, druge....še dobro, da imamo tale RR, da malo pojamramo user posted image user posted image  in da ima vsaka kakšno sotrpinko user posted image

testenine - matevž jih je enako kot midva (bolognese, s češnjevcem in olivnim oljem, paradižnikova omaka z bučkami, sirova omakca s posušenim paradižnikom,...) testenine naravnost obožuje, tako da jih jemo 2x na teden. drugače pa tudi pri nas nimamo težav s hrano (trkam), tako da resnično jemo vse. pije pa vodo in sicer po slamci ali pa iz bidončka.   

adriajana - lušna soba.

za vikend pa gremo v prekmurje na trgatev. uživajte in max. izkoristite lepo vreme.


pa-pa

< Sporočilo je popravil tevža -- 14.9.2007 14:51:24 >

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 19:55:36   
incabinca
Madonca, danes smo pa bile pridne! :)
Mi2 sva bila v Arboretumu, je bil lušten sonček, Lovro je pa itak pol poti prehodil oz. preplazil :) Naj ima veselje. Pa še tista travica v Arboretumu je tako mehka, da mu je prav fajn. Slikice priliepim kasneje, zdajle so mu ponesreči fotoaparat odpeljali. :)



(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Septemberke 2006
14.9.2007 22:07:50   
yennika
...no, da pobrskam malo med zanimivimi fotkami...

user posted image

user posted image

gleda Nodija
user posted image

pometamo
user posted image

hi konjiček
user posted image

kopanje
user posted image

poganjalček s katerim se je naučil hodit
user posted image

in...lani tak časuser posted image
user posted image




_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?