|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hranjenje med pregledom pri pediatru
3.9.2007 21:10:19   
viv_
- jaz sem ji povedala da ne dojim in je pač napisala "ni dojena". Pri prvi sem pa povedala, da dojim in je napisala "dojena". In nobenega pogleda, komentarja, karkoli... Pač podatek!

- če sem imela pediatra v času hranjenja, sem jo ponavadi nahranila prej, tako da jaz nisem bila živčna, kdaj bo lačna, kako bomo jedli itd.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hranjenje med pregledom pri pediatru
3.9.2007 23:01:48   
Majchi
Naša je polno dojena in na prvem pregledu je jokala, čeprav sem jo dojila, preden sva šli od doma. Zdravnica je sama rekla, naj jo malo pristavim, da se potolaži. Itak, da je palilo, ziza je zakonuser posted image . Zdravnica naju je pa celo pustila sami v njeni ordinaciji za 10 min, da jo v miru nahranim.

Jutri zjutraj imamo drugi pregled in cepljenje in zelo močno sumim, da bo situacija podobna kot prvičuser posted image .

*Lavra*, nahrani ga, ko mu paše. Na kakšen način ga hraniš pa itak nima veze. Noben način ni tok zakompliciran, da ga ne bi mogla izvest. Pri drugem pregledu boš že bolj sproščenauser posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?