Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
prestavljen PDP po UZ in spol - je res kaj na... 3.9.2007 14:49:24
Anonimen
Pozdravljene.
meni bivše nosečke vztrajno ponavljajo, da če se PDP glede na zadnjo M prestavi za določen čas nazaj (recimo 8 dni prej), je zagotovo fantek, če pa se prestavi za naprej, pa bo zagotovo deklica.
recimo: nekdo, ki ima PDP 20. 1. po ZM - če je na uz prestavljen pdp npr. na 12.1., bo fant - če je na uz prestavljen pdp npr. na 28. 2., bo deklica
tiste, ki imate tako izkušnjo, lahko to potrdite ali zanikate?!
RE: prestavljen PDP po UZ in spol - je res ka... 3.9.2007 14:52:44
Anonimen
no, rekli so mi samo za prestavitev PDP recimo v prvem tromesečju oz. pri morfologijo, kar se tiče poroda čez pdp pa ne vem, redkokatera sploh rodi na pdp, neglede na to, če je po uz ali po zm.
RE: prestavljen PDP po UZ in spol - je res ka... 3.9.2007 17:20:24
Spark
V prvo sem imela PDP po menstruaciji 28.11., po NS 10.12. rodila 11.12. in imamo punčko. Zdaj v drugo PDP po menstruaciji 31.10., po NS 21.10. in naj bi bila 99,99% punčka.
RE: prestavljen PDP po UZ in spol - je res ka... 3.9.2007 20:55:37
Ilije
Hej!
Jaz sem imela po ZM PDP 27.10.2007, po UZ pa imam PDP 9.11.2007. Imeli bomo punčko. Kdaj se bo ap dejansko rodila pa ne vem. V mojem primeru torej ta babja čenča drži
RE: prestavljen PDP po UZ in spol - je res ka... 3.9.2007 22:08:55
mala pikica
Pred leti so rekli, da če je šla ženska prej rodit kot je imela rok, da bo rodila punčko. Ti pa pišeš ravno obratno Vsaj pri meni je bilo tako. Je mami dobila popadke 14 dni pred rokom (takrat še seveda sploh niso delali UZ), pa ji je ati po poti rekel, da bo itak punčka, ker gre 14 dni prehitro rodit. No, in res je bila Mislim pa, da ne drži ne eno ne drugo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?