|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
13.10.2007 14:11:05   
rogljicek
Najbolj prijazna in odprta za nove delavce je absolutno Velika Britanija, tam ne rabiš niti delavne vize. Španija je sedaj ravno tako odprta za vzhodne države, Švedska po lastnih izkušnjah zelo prijazna za tujce. Avstralija pa kolkor jaz vem full zauser posted image  , ker rabiš full papirjev. Če maš pa kako hudo izobrazbo, ki jo določena država potrebuje, potem pa nikjer ni panike user posted image

Pikica07, kje v Nemčiji pa ste?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
14.10.2007 10:53:05   
PIKICA07
Pikica07, kje v Nemčiji pa ste?


schweinfurt (vem, res najlepše možno ime mesta user posted image  )

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
15.10.2007 23:29:39   
pilotgirl
No ja midva sva se odločila da bova poizkusila v kanadi. Zdi se nama zelo prijetna država. Bova videla kako bo pa naprej.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
18.10.2007 21:46:25   
Nea
Moja najboljša prijateljica je par let nazaj z možem šla v Kanado. Ker nista imela redno zaposlitev sta ves prišparani denar hitro porabila in sta se po 10ih mesecih vrnila nazaj. Službo v svoji stroki nista mogla dobiti.
Jaz v nobenem primeru ne bi šla nikamor če ne bi imela zagotovljeno službo.

pikica07 - v bližini katerega večjega mesta je ta vaš Schweinfurt?

Mi2 z možem sva tukaj 7 let in že od samega začetka sva stike največ navezala z vzhodnimi Nemci in njihovimi družinami. So ful prijazni in veliko bolj odprti kot domačini, ki jih kličejo Švabe. Ti se držijo svojega kroga prijateljev in novince zelo težko spustijo v ta krog. Vseeno pa so pripravljeni pomagat in malo poklepetat. Več kot to pa ne gre.
Ostali prijatelji pa so sodelavci s katerimi sva že v Sloveniji delala.

Nea

_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
19.10.2007 12:27:21   
rogljicek
Nea, si ti zaposlena ali si doma? Namreč meni kmalu poteče porodniška in bom tam okrog marca, aprila začela iskat službo. Si se ti kaj soočala s tem?

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
22.10.2007 9:32:27   
Nea
Sem zaposlena in do septembra naslednje leto imam pogodbo da delam po 4 ure an dan.

Kako je z iskanjem službe žal ne vem, ker ko sem jaz prišla v Nemčijo sem službo imela zagotovljeno. Vse je odvisno kaj si po poklicu. Nekateri službo takoj najdejo, za druge pa je res težava.




_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
2.11.2007 12:36:30   
ARIANNA L.05
Lepo pozdravljene,
 
vidim da se ze dolgo ni nobena vec oglasila. Upam, da se nasa tema ne bo zaprla oz. da ne bo zamrla. user posted image
Jaz se nisem oglasala, ker sem bila vmes na dopustu, ko sem se vrnila v sluzbo, pa sem imela kar nekaj dela, a sem vas spremljala.
Na zalost imam dostop do interneta le med sluzbo, tako da imam omejen cas za odgovore. Ali boste kaj prisle v slovenijo?
Jaz imam rok za user posted image  februarja, tako da bom prezivela porodnisko v sloveniji, saj je vse skupaj boljse kot na irskem. Danes sem govorila z mojo babico, ki mi pravi da se vse noro drazi pri nas. Place pa ostajajo na istem nivoju ali pa ljudje ostanejo brez sluzbe.
 
Zanima me, kako je to mogoce? Le kaj se dogaja z naso drzavo? In cene stanovanj letijo v nenormalne visine (upam da se od visine res zvrti in da prej ko slej pade-s user posted image , kot pravi tista pesem). Mislim, kar groza me je.
 
To govorim zato, ker si ne predstavljam da bi zivela na Irskem celo svoje zivljenje, saj mi ne klima, ne nacin ne ustrezata, a potem si recem, le kaj bom pocela doma? Cetudi dobim sluzbo, saj bom zivotarila iz dneva v dan, kajti ko placas poloznice, najemnino (ali kredit, ce ti ga sploh dajo, kajti na nase place, je bolj tezko upati. En dan sem prebrala v prilogi ONA, ce se ne motim, v enem clanku, da je "povprecna" slovenska placa € 825,00/mesec user posted image  Bog moj, le kje so ta podatek vzeli, da bi jih user posted image !!! Ko sem jaz se zivela doma, sem delala na recepciji enega hotela, kao high class. A place so bile dalec od tega. Moja neto placa je znasala € 416 cca, starih 100.000,00 sit, bilo je se za okoli € 50 potnih stroskov. Hvala bogu nismo placevali najemnine, ker smo ziveli pri moji mami, a tako zivljenje za mlado druzino tudi ni perspektivno, saj si zelis na svoje, a KAKO???) le kaj ti ostane na koncu meseca??user posted image user posted image
 
Tu na Irskem je sicer standard visji, place tudi, in cetudi placujemo najemnino (npr. mi jo placamo € 750/mesec), vrtec (€ 130/teden=cca od € 520 - € 600/mesec), hrano, stroske elektrike, mobitel,... nam se vedno kaj malega ostane za kake priboljske, npr. iti na kavo, na pizzo, obleka (v bistvu bi to pristela kar k nujnostim. Sedaj sem noseca, in ne vprasajte kako sem oblecena. kot klosar, a mi je skoda dati za lepe nosecniske obleke - pa bi ful rada jih imela - ko vem, da bom po rojstvu user posted image , prisla zopet na svojo lastno tezo in oblekla svoje "stare" cunje) .
 
Vam povem da si ne predstavljam tako ziveti v sloveniji. A tam (doma sem z obale - iz izole), kako je lepo ko je soncno vreme, grem ob morju na sprehod, se vsedem ven na kavo, opazujem galebe, mimoidoce, morje, otrok je na svezem zraku, imas milijon kava barckov, dobrih restavracij z DOBRO IN kvalitetno hrano, cesar na Irskem ni (vsaj ne v tem mestu),...To res pogresam. Moram reci, da nisem dosti hodila na take "izlete" ko sem bila doma, saj € kar kopnijo, a tu in tam pa le. Ko sem bila na dopustu doma, sem si kar privoscila s hcerko, kajti tega tu ni. Ne sonca, ne barov ob morju, se manj kakih lepih lokacij za sprehode. Pa tudi vreme je da gorje. Ce prineses na dopust placo od tu, je kar fajn, a kje si lahko to privoscis ce si v sloveniji?
 
Toda ne morem si kaj, da se ne bi vprasala, lai je denar res vse oz. ogromno v zivljenju> Kaj ni bolje biti doma in si srecen kot pa tu in nesrecen? Denar ti pac omogoci prezivetje, a kje najti tisto pravo zlato sredino? Saj veste, ko je volk sit koza pa cela.
 
Zanima me tudi, ali ti na podlagi sluzbe v tujini dajo kredit za stanovanje v sloveniji? Toda tudi na prihodnsot je treba misliti in na znesek obroka, kajti s tukajsnjo placo si ga lahko privoscis, a ce se vrnes domov in si najdes tam sluzbo, bos zivel od zraka da bos lahko placeval mesecno obveznost? Tu sta potem se dva otrocka, ki bosta nekega dne soloobvezna, imela bosta svoje zelje in potrebe,...
 
Joj, kar glava me boli od takega razmisljanja. Vceraj sem prezivela cel dan na tem forumu, ker je v italiji bil praznik (delamo za italij.trg) in s tem posledicno nic dela. Dobesedno. Malo sem brala kako zivijo, s kakimi placami prezivijo, koliko otrok imajo, nekatere so mame samohranilke in se mi zdi da jim je se slabse kot ce bi bile porocene (na irskem je ravno obratno. Ti gre financno bolje ce si uradno samski oz brez partnerja in z otroki).
 
Kar slabo mi je postalo. Lahko je nasa drzava lepa, a od znotraj je gnila, ker tiste na vrhu prav nic ne briga. Ali sploh ima smisel iti na volitve???user posted image  Le kaj bo bolje? Usta polna obljub, da mi gre na bruhanje ko jih poslusam ali vidim razne njihove oglasne plakate, pa clanke v revijah, kam vse hodijo, na katere prireditve, kako so obleceni, tisti njihovi nasmehi, ob katerih se mi jezijo dlake po telesu,..
 
Bog se usmili, res. Zelim si, da bi vec mladih slo v tujino, morda bi se zamislili, da nekaj ne bore biti kot je treba, kdo ve. Toda iz lastnih izkusenj vem, da odhod v tujino za mnoge ni lahka odlocitev. Prevec pustis za seboj in ziveti s to nostalgijo v srcu, med tujci, ki ne razumejo tvoje kulture (in mislijo da prihajas iz Slovaske, joj kako me to razpuser posted image i!!!!!!!!!!!!).
 
Veste kaj, bom jaz kar sla sedaj, da kaj naredim v sluzbi. Upam, da se se kaj oglasite in mi date kako pripombo na to. Kako ve vidite vse skupaj ali se vam zdi da bo kaj bolje pri nas ali bo vednoslabse? Toda prej ali slej, se mora kaj izboljsat, kajti ko je zadeva na dnu, ne more iti se globlje,ali pac?
 

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
2.11.2007 22:39:16   
lejca
Arianna in vse ostale en lep vecer...

Sem brala tvoje sporocilo in moram priznati ,da je tudi jaz dostikrat razmisljam o sloveniji..spremljam porocila na pop tv ..ne neposredni prenos.tako na internetu za dan nazaj in sem vsaj malo na tekocem...
glede zivljenja v sloveniji moje mnenje je ,da bo slo se globje,,nismo se na dnu..ampak se pocasi priblizujemo...upam,da ne bo tako kot je v italiji oz na siciliji.ko sem jaz se zivela in delala v sloveniji sem si s svojo placo lahko privoscila najem stanovanja in vse kar spada zraven,pa sem zivela sama in sem bla ful srecna,da sem bila neodvisna .sedaj mislim,da si stanovanja (ce bi se zivela sama) ne bi mogla vec privosciti al ja sam bi slo zelo tezko skozi mesec kar se tice hrane in ostalih stvari.Kaj sele ,ce je druzina in otroci...kam to pelje?Je res ,da smo v europski skupnosti,amapk do sedaj jaz ne vem kaj so naredili za nas... sprasujem se kaj bo sedaj ko so odprte meje..nisem rasistka amapk koliko tujcev bo prislo k nam..ze tako nas je malo in drzava mejhna..bo vse tako kot je v italiji??Kjer beracijo na cestah ,kjer se dogajajo posilstva in streljanja..pa se bi lahko nastevala...
Naucila sem se ,da moram slediti svojim ciljem,ne delam stvari,ki jih ne zelim delati...uresnicujem sanje,ki se nekaj let nazaj so bile zame nedosegljive...K sreci!!! sem nasla osebo,moza s katerim sem srecna,in ttrenutno naju vzdrzuje on...jaz sem poskusala delati pa kaj sem dobila (ce sem dobila??!!) 400 eurov za en mesec za 10 ur na dan ,6 dni v tednu!!!!Kako naj se zivi s tem???Pri 31 sem se sedaj vpisala na univerziteto ,tukaj v Italiji,# leta naj bi trajala,ce mi bo ratalo..ni enostavno ,pomembno je,da mi je vsec,da vlagava z mozem v prihodnost..upava na boljse..ker enkrat se nam bo utrgalo in bo spet kaksna revolucija...
Z balkona imava razgled na morje,in vsak dan pomislim,kaksno sreco imava ,da nama ni treba placati najemnino in da sva na svojem,je res da sva zapravila veliko ,da sva zapufana ampak sva pa le na svojem.
kar pogres je to,da sem tako dalec od svojih domacih,svojih kolegic in prijateljic..in v trenutkih si zelim ,da bi bilka doma..ampak potem se zavem,da sem nekako vzljubila sicilijo,da mi je vsec klima,da je morje tako blizu..in da je mocna druzinska tradicija..in to mi je vsec...
V vseh stvareh je nekaj dobrega in nekaj slabega..pomembno je,da da tudi v slabih stvareh najdemo kancek dobrega,da nas pelje naprej!

tud jaz mal prevec cveka dones,ma mi pase na vsake tolk casa kej ven izlit..tud ce za nekatere nima nobenega smisla...

pa lep vecer se naprej..
mejte se radi!

Lejca


(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
4.1.2008 12:41:54   
Anonimen
Pozdravljene,

Sele danes sem nasla tole temo in zelo sem se razveselila morda pa najdem kako mamico v moji blizini. Pa na zalost nic...user posted image user posted image
Jaz zivim v Egiptu - Kairo. Sine hodi tukaj v solo , hcerkica je se majhna in je doma z mano, pricakujem pa tretjega user posted image .
No saj dolgcas mi ni... saj je junija prisla na obisk moja mami in je kar ostala...
toda bi pa bilo lepo ce bi imela s katero za izmenjavat izkusnje...
Bila bi zelo vesela ce bi se mi javila kaka mamica ki prav tako zivi tukaj...user posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
8.1.2008 21:05:34   
*ajetam*
živjo punce
jaz sem sicer iz slovenije a me večkrat zamika, da bi se odselila v francijo. pa se mi tako zdi en velik problem kako tam začneš svoje življenje ?
kako sploh najdeš staovanje.moraš tja odnesti goreee denarja, da sploh lahko zaživiš.. uglavnem zelo se mi zdi težko pa me potem spet mine user posted image
kako je vam uspelo ?
aja pa se povabim lahko h kateri na obisk ? user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
9.1.2008 20:41:59   
tany83
Pozdravljene!!!
Ko sem nasla temo s tem naslovom, se mi je pricaral nasmesek na obrazuuser posted image , saj sm videla da je veliko slovenk takole po svetu razseljenih, in sm upala, da katera tudi blizu mene zivi... sama namrec tudi zivim v tujini (Dominikanska republika), vendar nisem nobene zasledila...user posted image ...
lepo se imejte in pozdravcek user posted image ...

_____________________________

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...


(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
9.1.2008 21:08:10   
*ajetam*
dominikanska republika. wawwww. zavidamm

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
22.1.2008 23:00:23   
_ancica_
no, pa sem se odlocila, da se se jaz javim. Vec kot eno leto sem ze v Kanadi (Torontu), porocila pa sem Juzno Americana (Kolumbijca), rojenega v Kanadi, zato sva se odlocila ziveti tukaj. Predvsem zaradi jezika (on namrec ne zna slovensko, jaz pa ne spansko, tako da sva izbrala kar anglescino user posted image ). Lepo pozdravljam vse v tujini zivece RR-jevke. user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
30.1.2008 3:12:28   
Princess Mononoke
To temo sem našla ko sem iskala kam bi šli na Hrvaško na morje ko pridemo drugič v Slovenijo. Jaz živim v Avstraliji. Poročena sem z avstralskim slovencev in imava eno 22 mesečno punčko. Najprej sva poskusila živeti v Sloveniji ko sem še bila na faksu. Mož govori slovensko pa čeprav mu pisanje ne gre ravno od rok. Tudi delal je v Sloveniji, vendar sva se za življenje v Avstraliji odločila ker v Sloveniji ni imel nobene možnosti napredovanja. Jaz sem pa se tu v Avstraliji boljše prilagodila. Najprej sem naredila doktorat in potem delala kot raziskovalka na univerzi. Sedaj pa sem kar doma, ker želim da se najina hčerka nauči Slovenščine in pa ker so vrtci tukaj zelo dragi. Trenutno se nisva še odločila če bomo ostali kar tukaj ali se morda preselili nazaj v Slovenijo. Domov hodimo pogosto in imamo vse sorodnike tam. Doma pa sem z Istre, mož pa "je" iz Krasa (njegovi starši, ki so se pred nakaj leti odselili nazaj).
Drugače je Avstralija zelo lepa, ljudje so prijazni in življenje je kar enostavno. Meni je še posebno všeč da je tukaj toliko kultur in različnih narodnosti skupaj. Nekateri mešajo Slovenijo s Slovaško (kar se meni ne zdi tako grozno ker sta si zastavi in pa izgovorjava zelo podobni), nekateri nimajo pojma, nekateri pa celo poznajo kakšno mesto. Se pa najdejo tudi nekateri ki so jo obiskali. S Slovenci tukaj pa nimam dosti stikov ker je večina izseljencev povojne generacije, ki so ostali zmrznjeni v tistem času, tako da kljub skupnemu jeziku nimamo nič skupnega. Mlajše generacije pa so se asimilirale.

Upam da se še javite in da se bo našla še katera slovenska dušica ki je zaromala na celino kengurujev.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
29.2.2008 9:04:30   
Anonimen
Evo se ena ki je slucajno zasla na to temo,pa upam da ne prepozno,ker vidim da klepet zamira.
Mi smo v Nemciji,moz ze dalj casa,mi2 s tamalo pa tretje leto.Jezik mi dela se velike tezave,kaj cmo sem bolj lene sorteuser posted image ,znancev ni se nic,tako da imam ogroooomno domotozje.user posted image
Odkar sem noseca,se mi zdi da je se huje,tako da res ne vem ce ne bi kar spakirala,pa sla nazaj v slo.Edino to me nazaj drzi,ker hcerka obiskuje solo,pa za njo ne bi bilo glih fino sredi leta solo menjat.

Dajte punce,pisite se kaj,se posebej une iz Nemcije.user posted image user posted image

(odgovor članu Princess Mononoke)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
4.3.2008 14:47:31   
PIKICA07
Kleopatra28 kje v nemčiji pa ste?

_____________________________

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
5.4.2008 12:54:45   
karmy
Evo jaz čez slab mesec grem v Anglijo, pa vam sporočim kako bo šlo. user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
20.4.2008 13:49:20   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: PIKICA07

Kleopatra28 kje v nemčiji pa ste?




Kleopatra28 je blizu Stuttgarta. Če bo vse po sreči se še ta teden dobiva user posted image

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
28.4.2008 1:29:03   
Anonimen
dober večer,

tudi jaz sem dones našla tole zanimivo temo, čeprav na RR že nekaj časa pohajkujem.

Torej, mi živimo v New Yorku, v središču Manhattna, imamo 18 mesečnika in se imamo več kot odlično.

Slovenijo ne pogrešam, saj vse najdem tukaj. Življenje je pestro, saj mesto nikoli ne spi, zato smo tudi mi bolj kot ne firbčni in želimo vse podolgem in počez videti, ter doživeti.

(odgovor članu rogljicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
12.5.2008 20:33:59   
juniorka
Pozdravljene!
Jaz se pa asimiliram v življenje v Manchestru! Mi je všeč, sploh zdaj, ko imamo vrčinski valuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
13.5.2008 23:15:34   
GB
Pozdravljene vse skupaj. No jest sem pa ze tretje leto v Gloucesterju ( UK) , ce katera gleda rugby bo vedela ( baje bojo letos prvaki ) user posted image user posted image .
Slovenijo pogresam v bistvu bolj domace in prijatelje kot zivljenje v slo. Me veseli ,da smo zamejke odprle temo user posted image user posted image .

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
3.6.2008 22:19:50   
karmy
Evo da se vam tujkam še jaz pridružim user posted image jaz sem pa v Cambridgeshireu, in je fuuuul lepo. Uredu ljudje, super trgovine, nori popusti za obleke (-  70%) user posted image user posted image   imam super šefico, res faca, me spodbuja, in pomaga kjerkoli je problem pa tudi pohvali če je treba. Moji sodelavci in sodelavke so naravnost čudoviti. Smo bolj barvite narodnosti: Poljska,Singapur, Francija, Bangladeš, Slovenija, pa še ker bi se najdu. 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
21.8.2008 21:38:30   
Zasanjana
karmy, koliko časa pa si že tam?

Dajte, punce, javite se kaj!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
8.10.2008 21:42:13   
Lianna
No punce kje ste? Jaz se trenutno javljam iz vzhodne evrope.

Lp

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Katera od vas zivi v tujini...
19.10.2008 21:51:14   
karmy
Jaz sem tukaj od konca maja, uživam, je prav lepo mesto, čeprav se zdaj ubadam z hudim zobobolom in sem na bolniški zarad tega user posted image  

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?