|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: v katero porodnisnico?!
3.12.2007 11:37:24   
ZmajTolovaj
tako ti bom rekla: načeloma sem oseba, ki obožuje zasebnost in mir, sem najraje sama. ampak v porodnišnici sem bila pa hudimano vesela, da nisem sama v sobi, kot so že napisale - wc, tuš, pa že sam zarad občutka, da je zraven tebe še nekdo, ki je lih tak zmeden in ne ve vedno, kaj storit. ker jaz sem se ob vsej sreči po porodu počutila precej zmedeno in prestrašeno, ko štručka pokliče, da te rabi. me pa niso motili obiski drugih niti poporodne finte cimer (vložki itn). tud osebje ok, rodila sem v LJ in naravno, tako da o EA ne morem nič rečt. veliko sreče!!

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: v katero porodnisnico?!
4.12.2007 21:25:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Rodila sem v Postojni za EA in drugič grem spetuser posted image user posted image Zelo zelo sem bila zadovoljna,osebje je super in EA je zakon. Sploh pa nisem dobila občutka, da ne dajejo radi EAuser posted image . Jst nisem imela nobenih stranskih učinkov, čisto nobenih bolečin..ravno nasprotno, imela sem ful energije in bila zel zadovoljna.


Se kar podpišem pod to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: v katero porodnisnico?!
5.12.2007 9:36:07   
Azzurra
POSTOJNA:

a) rodila z epiduralno. zelo zadovoljna, nobenih bolečin, čeprav sem popadke dobro čutila, babica za jo odpeljat domov, tako prijazna je bila, zdravnica je bila tudi zakon.

b) nisem nameravala v nadstandardno sobo, ker ne maram bit sama, sem pa doživela tako bolj čudno, malce zoprno izkušnjo. je bilo kar hudo. ena mamica je bila z nami, ki so ji fantka odpeljali na Pediatrično v Ljubljano, ona pa ni smela z njim (CR) in je bilo kar hudo. Me smo imele naše zdrave otročke, ona pa je cele dneve in noči jokala, si pumpala mleko, jokala, pumpala, jokala...Nam je bilo hudo zanjo, je bila kar mučna situacija moram priznat, da tudi za nas, ki smo bile zraven.

Toliko od mene. V nadstandardni ti je lahko dolgčas, v skupni lahko naletiš na kako čudno situacijo. Lahko pa nič od tega. Važno, da vam je dobro, da ste zdravi in da vam gre čas hitro mimo, vse ostalo se pa potem pač pozabi. Srečno!

Čez 3 mesece ali manj se javim še z izkušnjo iz Izole. user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: v katero porodnisnico?!
7.12.2007 13:56:29   
marelicaa
Prvič sem rodila v LJ. Zelo sem bila vesela, da je bilo to v času gripe in so bili obiski omejeni samo na očete novorojenčkov, ker med obiski v sobi ni bilo gneče. Poleg tega mi je bilo pa super, da smo bile v sobi tri, ker smo lahko malo klepetale. Ena od teh je bila mamica že v drugo in mi je pomagala in svetovala pri takih drobnih malenkostih, za katere sem ji še danes hvaležna.
Tudi v drugo imam namen it v LJ.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: v katero porodnisnico?!
7.12.2007 16:53:20   
*sanela*
Jaz sem rodila v Postojni. Sestre so zelo prijazne.  V sobi smo bile tri. Ful sem bila vesela, ker smo celih 5 dni preklepetale in se narežale. Sm imela srečo. Če bom imela srečo da bom še enkrat noseča bom rodila v Po. Rodila sem naravno.

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: v katero porodnisnico?!
10.1.2008 16:14:42   
Rozmarinka
Rodila septembra v Postojni z EA, lezala v nadstandardni sobi sama tako, da ti konkretno lahko opisem svojo izkusnjo, ki bi jo z veseljem se enkrat ponovila.

EA: popadkov po EA skoraj ne cutis vec, le opazujes na ctg. Iztis otrocka na koncu pa seveda cutis saj dozo zmanjsajo. Stranskih posledic ni bilo, nobenih bolecin v hrbtu in podobno.

Nadstandard: meni je zelo pasalo biti sama v sobi. Imela sem mir in cas le za naju z otrockom, oci pa je lahko prisel kadarkoli in ostal do 21h, 22h zvecer.
Za vprasanja pa so tam sestre oz. zdravniki med vizito (med sestre npr lahko poklices vsako minuto). Meni so npr popazile tudi malcka, ko sem se sla tusirati, pokazale dojenje etc.

Je pa veliko odvisno od tega kaksna oseba si, nekateri v dolocenih situacijah potrebujemo vec zasebnosti, drugi manj...


(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?