trixi
|
bravo julci, ti je ratalo sam par trenutkov nazaj je blo pa neki drugega, a ne , sem te že hotla vprašat kaj se martvaš. Jaz bom zdaj tle še eno kafe spila, pol grem si pa risat vzorc za eno reč splest za hčerko. Je bolj zakomplicirano, pa si moram naredit načrt, da se bom pol manj martvala. Kje so pa ostale, a vse kuhajo? No, če bi mi bolj zgodaj vstali, bi šli v NG, pred najboljšim sosedom na parkirišču vozi vlakec z Božičkom in vsem kar spada zraven, so pa iz Radencev in so bili samo včeraj in danes, tako, da nam je šlo mimo. Ja no, kaj čmo, mogoče bo pa še kaj zanimivega letos, čeprav se moje primorke pritožujejo, da je Gorica bolj zaspano mesto. Saj če ne bi bilo igralnice in hita, ki poskrbi za kako popestritev- zdaj pozimi je zimska plaža drsališče sredi mesta- bi verjetno bilo res bolj mesto duhov. Ampak saj mi smo itak s province OK, grem tisto kavo spit, kosilo itak kuha , sam bo kreg, ker ne bom hotla jest, tiste kile so pa zdaj res že čez vse meje, bo treba nekaj ukrenit. Pa še popoldne gremo na en RD, ajme meni
|