Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Moram pa povedati--saj me boste za ušesa--ampak jaz se sploh ne morem navaditi na tega Božička,ker sva midva oba še iz otroštva navajena bolj na Miklavža in imamo vedno težave,ko je treba kupovat darila--za otroke kupimo kar tisto kar rabijo in dve darili za babi in sestro od mojega,ker tam tudi dobimo božička.Božična večerja,polnočnica,pa jaslice--sem pač bolj kmet
in mi nekako bolj ugaja tak preprost "kmečki" sistem
--drgač pa mi je to tak lep družinski praznik,da mi je kr žal,da ti dnevi med božičem in novim letom tako hitro minejo--še posebej letos,ko mi ni treba delat--prejšna leta sem čist do zadnjega bla v službi,da samo hitiš domov in narediš silvestrsko večerjo in to mine,ko keks....zato res poskušam letos vsak trenutek čim bolj užit,ker je letos tako poseben konec leta
-miren in lep...
celo ob pol dveh. Ampak je trajalo..malo TV, pa potem sem morala zložit pakete pod smrekico.....in nazadnje sem padla v posteljo. Ob treh ponoči pa budnica. Žana in Jure sta stala nasmejana do ušes ob najini postelji s polnimi rokami. In normalno....morala sva vstat. Jaz nisem nič videla, ati sploh ni nič govoril. Bila sva kot drogirana. Žana in Jure pa sta imela luč v dnevni, prižgane lučke na smrekici, povsod je bilo polno ovojnega papirja, onadva pa sta skakala od veselja, ker sta dobila točno to, kar sta si zaželela. Jure si je celo obul nogavičke, da ga nebi zeblo v noge. Upam, da ne bom nikdar pozabila teh iskrc v očeh. Ampak, sem jih pozabila slikat - preveč sem bila zaspana in nisem funkcionirala. Žana je povedala, da je slišala Božička in da se je zato zbudila....
ne
-saj ni čudno,ko imajo toliko ljubečih oseb okrog sebe,katerim lahko brezpogojno zaupajo