Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
)...zdej pa ona spet sladko spi,jaz pa malo tu
...hvala bogu uživa sto na uro...še ko je imela krče,sem jo samo v vodo dala,pa je blo vsega konec...to je balzam za njeno dušo

.Ja kaj si pa delala z Zalo julci ta bi potolkla vse rekorde ,pa tvoja tudi mateyka.Ej,kje je pa viator,njo pa res pogrešam,so jo punce zgleda pošteno okupirale.
tole me jezi!!
,pol klikneš gor na gumbek,pa bi se moralo odpret polje z smajliji in pol jih maš notri pod različnimi temami-pa klikneš npr. Super Smileeys in pol so še nad smajliji različne variante (Everyday,....) in tistega smajlija,ki ga izbereš samo klikneš z levo tipko in če imaš polje Odgovori odprto,se ti bo slikca takoj pokazala.Jaz sem ravno sedaj spet ene smajlije nalagala,pa sem komaj vse dol zbrisala,ker mi je McAfee SecuritityC. skor pop
u.Sem že nekaj spet staknila,zdej pa pucam s programom-enkrat mi bo zatrokiral
to se mi zdi mal paranoično.. a si ziher?.. svašta, noro
)
...pedofil je pedofil...za njega ni ovir..to so zame zločinci prvega ranga!!