Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ve kar pridno razvajajte svoje najdražje in uživajte.
... RR sem prebrala, cotke zlikala in pospravila v omaro, dete spi ...
dobrodošla med konzervicami Alice in WL-eeeemmmm,kaj pa pomeni WL -ne morem iz svoje radovedne kože
Sem pač tipično žensko bitje.Malo boš še domače naloge (ampak ne strogo resno) naredila za našo neli99,ki pridno dopolnjuje naš seznamček
in da bi tvoje detece skupaj z mamico uspešno prebrodilo vse zgode in nezgode nosečnosti in da bi ti bila le-ta nepozaben spomin za poznejša leta.Tudi me bomo stiskale figce zate in mislim no-krog nosečk med nami se širi
vstane in da spijeva kavo. Ati in Jure sta naša družinska zaspanca, Matija pa je vstal pred 5. minutami. Jaz vedno komaj čakam vikende - skupni zajtrki, kosila, večerja,....
Kaj boli, ko ti vstavijo Mireno?
morm tud jest začet mal možeka naštimvat za še eno
..no,včeraj nismo šli na pico,ker je delal do 8-ih!danes pa upam,da bo kmalu doma.midve sva že avto registrirale,zajtrk pojedle,smrkce kupile..sva ble pridne..zdj pa jest kavo pijem,hana pa smrkce gleda
.Danes si pa le privoščite nekaj dobrega-aja ,pri nas so pa že snežinke padale dopoldneeee-je mrzlo zunaj,ko strela!!!!Jaz že tako preskakujem z ene teme na drugo,čisto brez povezave.Ampak moram takoj napisat,kar mislim,če ne kar pozabim,pol pa
,kaj sem že hotela napisat.
,pol pa grem še mami pospravljt,sem ji obljubla za vsako soboto-vsaj takrat grem na obisk,ko med tednom tako hitro mine čas.
..vse pojoče čestitke je odprla-men pa glavo.
, SAMO ATI JE OBLEČEN, KER JE ŠEL DO NABIRALNIKA PO ČASOPIS.
) potem pa gremo k tašči na kosilo.
ima tasitno sploh noče sam spat tako, da ga že celi dan po rokah žulim in posledično nič ne naredim. Pa še tak mali pikec je 5tednov da ga ne moreš z ničim zamotit. no pa na kavču ležim tv buljim al pred rač z 1 roko navigiram pa na cca 2 uiri ga za 1/2ure v zizilend pošljem. lp od enoroke zvezde