trixi
|
jaz tudi kuham sama sebe na 38 stopinj. Včeraj zvečer sem šla še na telovadbo, potem me je pa pošteno zeblo cel večer. In sem ob petih zjutraj vstala, da sem spila tablete in en kalcij. Danes sem pa cel dan ležala, sem čisto povožena, pa glava me boli. A se vam lahko malo smilim Pa nimam časa bit bolana, jutri moram v Portorož na eno predstavitev, v petek v Ljubljano na sestanek, jutri gre še za dva dni službeno v Bosno, ma, ima da čez noč ozdravim . Da sploh ne omenjam tega, kako me bo jutri strah bit sama s tamalim doma, aaa. Mene je tako strah, jaz kar slišim ene glasove in ropotanje po hiši. Moji se mi pa smejejo. Pa še tako smotano hišo imamo, da smo v bistvu v pritličju oziroma na tleh, pa en kup vrat in oken čisto na nizkem. Ajd, dosti jamranja. Mi je danes tamali pravil, da je punčka iz druge skupine (itak sta sam dve) prinesla pokazat zajčka, dva dni nazaj pa ena punčka iz njihove skupine legvana, OK zajček, ampak legvan -da je lep, da ga je pobožal po bodicah- a da jih ima - da nič ne bodejo, da so mehke. Mali je bil čisto navdušen, še posebej mu je bilo všeč, ko sem jaz rekla, da jaz bi se ga pa bala. Potem pa se mu je fino zdelo kako je on korajžen. Samo da zdaj ne začne navijat, da bi imel legvana
|