Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... a že pijete kavico? naš sine ma že drugi dan zgodnji dan ... nekaj mu je. včeraj je bil tako naporen, da sem ravno razmišljala: en dan mu pojem hvalnice, kako je lepo biti njegova mama ... na tak dan kot je bil včeraj, mi ja pa kar mal težko ... sitnari, tuli, noče spat, zgodaj vstaja, noče jest, bruha, uničuje stvari ... komaj smo prišli skozi dan. danes pa spet: auf ob pol 7 ... na srečo še ni slabe volje ...
... ctg pravi da je šolski: je bila živahna, da je vse skakljalo po trebuhu. zdaj pa spet drug teden ... pol pa smo že blizu ...
... vsem knedlom, malo večjim zalogajem in njihovim mamicam

.Sine je v šoli,Hana pod kovtrom,jaz se pa ne spomnem več,kaj sem prej napisala
...Zapomnila sem si samo konc.....Ostanite vcvetju
..zjutraj imava modne revije..men je to drgač čist fajn-če se mi ne mudi..
popedenal.Skuho
tako da smo se česali in prali - ko se spomnim me srbi celo telo. In posledično me je zasipalo perilo - preoblačenje postelj, pranje bund, plišastih igračk,... mislim, da se sedaj sploh ne bom uspela rešit perila. Imam goro za zlikat in goro za oprat, ker se mi preslabo suši in ne uspem spraznit košare v kopalnici - volje za likanje pa tudi nimam (kot vedno), zato mi gre bolj počasi.
.žal še ni uspelo ampak vsak mesec znova upamo na +++++.
-aha prihaja,upam,da nima spremstva na glavi
... natasa sam ne zdej ti neki ratat ena huda teta, se te bo še kera ustrašla ... a čokolada ne nuca več ... o nuca nuca ... probi mal brez pa boš videla
-kar mogoče včasih sploh ne bi škodilo-bi manj visela tu gor,bajta bi bla pa bolj popedenana
,je kr ratal
brrr..
)
.mislim,da je kar bolš na toplem bit. Ha Inara ima pa res pozo,še dobro,da ne poleti
,jaz imam alarm!!!