.muki.
|
jOOOOOOJ, jaz sem pa mravlje v tazadnjo dobila, ker že od 41 strani tukaj gor visim. (babji firbec mora vse nadoknadit). Ampak ve ste čist nore, tolk naklofate vsak dan, jaz pa hodim pred v posteljo in ne uspem na RR pridit. Ko pride moj iz službe ponavadi vpraša sina,: Kje je pa mami, sine pa na kavču in moj nato, ja nič novega. Bi kar cele dneve prespala. Pa še ena slaba lastnost me daje pojedla bi vse kar vidim. Sem pridelala že skoraj4 kg pa sem šele v 15 t. Sem danes sodelavki pri malici rekla da so se bedre fejst skrčle, ko sem že skoraj kosti lizala. Da pa ne bom samo o sebi nakladala, Diana 5 čestitke za dobre rezultate AC. Že 35 (šele 35) čestitke za malo štručko. Hanna 1 , kako je pa kaj z bratom, nič nisem zasledila, da bi zadnje čase kaj pisala. Upam da mu gre na bolje. majrim sej že pišem, samo prebrat pa moram najprej kaj se je dogajalo ta čas, ko me ni blo gor. neli99 ti si pa še kar tukaj in še kar pridno urejaš seznam. No še naši podatki Nejc je rojen 21.9.2003 , moj PDP je 9.5.2008, moja konzervja malenkost pa 8.10.1971. Neli99 ne mislim te strašit, ampak ko sem bila 8 da po PDP priklopljena na CTG in je kazal ravno črto je moj razočarano rekel a ti pa res ne misliš nikol rodit, je moj Nejček verjetno to slišal in pritisnil na sprožilec, potem pa se je pojavil en majhen popadek oziroma bolj otrdevnje trebuha. To je bilo na soboto, v ponedeljek sem bila naročena za umetne popadke, ampak smo v nedeljo že vse zrihtal. Samo kako se vlečejo ti dneviiiiii, ko čakaš. Neli99, sem si mislila da v drugo pa potem bolj veš kako je s popadki in te ni tako strah, če boš prepoznal če se kaj dogaja, ampak kot zgleda pri tebi nam bojazni vedno znova parajo živce. Držimo pesti zate . Če ne bo že zdaj kej bo pa okoli 24 ko se na koledarju kaže ena okrogla lunca! No ja za danes bo to menda kar vse z moje strani, ker sem že itak prekosila samo sebe, da sem tako dolgo v budnem stanju. Lahko noč punce!
|