natasaom
|
dobro jutro!matr rabim ful časa,da vse preberem.pikica-sej bo drug mesec..držim pesti-- no,mi smo zmagali,ampak dobil je 2l pogojne na 9 mesecev zapora.to pomeni,da je prost.naju policija varuje.zdej ne kot drnovška ampak se večkrat peljejo mimo hiše. itak se bo pritožil zato lahko samo upam,da bo višje sodišče kazen spremenil v zapor,govoril je pa take stvari,da je mene kar zvijal...ne razumem,da sodišče dopušča,da nekdo,ki je bil kaznovan še zraven laže..pa tega sploh ne preverijo. ma čudno vse skupaj, no,bila pa sem v kranju v novem TC kjer imajo tud trgovino c&a za hano kupila pulije po 3.50 evrčke .tista,ki je v bližini..pejte pogledat,res se splača..sebi pa itak nisem kupila nič...šparam za parni sesalec,da bo moj križ manj trpel,ko bom šla delat no,to naj bi bilo v kratkem vse.. nelli a si dobr??' grem atiju kavo skuhat-zdaj je pa že cajt,da vstane,,,, punce mi pa velik pomeni,da ste mislile name...sej se bo vse dobro končalo,sam trajal bo...jaz sem mislila,da je to konec-ampak je šele začetek .. p.s. pa mojega odvetnika mora tud plačat
|