Vilma
|
Dobro jutro čvekice NO jaz pa danes namesto jutranjo kavo pijem jutranjo kamilco Sem zgleda fasala virozo od DOminika in sem včeraj fajn bruhala. Danes je sicer doooosti boljše, ampak več od tega čaja in grisinov ne spravim vase. No vse je za nekaj dobro, bom pa kakšno kilco zgubila. Vidim, da imamo novo članico! Dobrodošla Makala Glede albuma in fotk včasih stran slabo dela, no vsaj če se matraš na shrani.si, za ostale ne vem. Vidim, da je tudi Muki prehlajena, prov je da si ostala doma! Zdaj pa veliko čajčka, da se čim prej pozdraviš. Pa mala Hana je tudi še prehlajena, kako se mi smilijo malčki, ko so tako bolani. Držim pesti Hana, da bo čim prej bolje! Julči je kuhala vampe Ma ti si ena faca, kuhaš kar ne moreš pojest, ker ti je tako zanič. Dobra si,jaz se na pol že najem pri vsakem kuhanju, ker moram vsako stvar parkrat probat. Da ti pa rata dobro skuhat brez poskušanja?! Bravo, res! Štefka si je pa privoščila bazen in pijačko s frendico! Prav je tako in pozivam tud ostale, da si to privoščite! Si je enostavno treba čas tudi zase vzet! Zdaj pa si šibam še eno kamilco skuhat, fuj kako jih ne maram. Pa tako sem žena, da bi liter vode naenkrat spila, samo točno vem, da bo šlo vse ven, če se vode samo dotaknem.
|