|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dojenje in carski rez
4.10.2007 15:29:41   
katra55
Dojenje po CR ni nemogoče kot nekateri pravijo, je pa malo otežkočeno. Sama sem po CR normalno dojila, sem pa otroka zahtevala takoj ko sem se zbudila iz narkoze. Pri dojenju pa mi je veliko pomagala mami in ne vem kako bi steklo dojenje če mi nebi pokazala kako se sploh pravilno pristavi otroka.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dojenje in carski rez
4.10.2007 17:10:54   
banki
Meni je po CR mleko priteklo 3 dan po posegu, pred tem je bil na dodatku, vendar je vseeno potegnil + da sva se dojila preko nastavkov (vdrte bradavice). Pomagala sem si z blazino za dojenje. Kasneje sva prekinila dojenje zaradi drugih razlogov.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dojenje in carski rez
4.10.2007 21:36:56   
Pobalami
Jaz po CR nisem dojila. Naval mleka-kaj je že to? ampak po mojem tudi če bi rodila po normalni poti ne bi imela mleka. Če boš imela težave omeni gin., da ti predpišejo tametil tablete za nastanek mleka. vendar ga je treba začeti jemati čimprej. Pri meni ni pomagalo.

user posted image  saj bo.

(odgovor članu banki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dojenje in carski rez
5.10.2007 20:55:39   
katja pv
Jaz sem prvega rodila naravno, drugega pa s CR. Dojiti sva se začeli naslednji dan po CR, ker je mala prvi dan prespala - jo je zgleda narkoza malo bolj oplazila. Mleko sem dobila takoj drugi dan in je mala tretji dan že ostala na teži, četrti dan pa se že pričela rediti. Dojila pa sem sede, mi je bilo to bistveno lažje, pa tudi bolj sem bila navajena sede kot leže. Tudi sestre niso nič težile ker sem dojila sede (ponekod moraš obvezno leže!?).


_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?