Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: RR je zanimiv široki populaciji 12.9.2007 16:34:00
Anonimen
Ma sej muce ne uničjo vse če jim ne dovoliš. Pri nas so edino zavese šle v franže, pa par praskic je na sedežni ki se jih da fejst z flomastrom zakamuflirat .
Aja pa rož ne mormo met ker jih pojesta
Moj je tud momljal na začetku k sm jih prnesla domov, zdej pa sploh ne opazi več da kaj nardita. Mogoč manj vničujeta tud zato k sta dva in se lahko med sabo ravsata in ne rabta nad pohištvom se znašat.
RE: RR je zanimiv široki populaciji 12.9.2007 17:03:39
mika
karin, jaz sem imela muco pri starših in nam je v tistem obdobju, ko ni smela ven zaradi ptičje gripe, spraskala okna. ker smo hiši šele 8 mes., mož noče nič slišat o nobeni hišni živali. eh, bom kar eno črnobelo muco prinesla domov .
RE: RR je zanimiv široki populaciji 12.9.2007 18:02:58
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika
karin, jaz sem imela muco pri starših in nam je v tistem obdobju, ko ni smela ven zaradi ptičje gripe, spraskala okna. ker smo hiši šele 8 mes., mož noče nič slišat o nobeni hišni živali. eh, bom kar eno črnobelo muco prinesla domov .
Vzami kkšno starejš muco v zavetišču, ki je vajena notranjega življenja, pa ti ne bo uničevala . Če je pa maček vajen bit zunaj pa itak da praska in nori k bi šel ven.