Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
14 mesečniki, koliko zobkov imate? 13.9.2007 11:57:05
Stefka
Naša mala Štefka ima pri 14,5 mesecih samo 4 zobke. Saj me ne skrbi, ker je tudi Ema dobila zobe zelo pozno, ampak dve punčki mojih prijateljic, stari kakšen teden več od Sare, imata ena 8 in druga 13 zob.
RE: 14 mesečniki, koliko zobkov imate? 14.9.2007 9:12:28
pikipu
Pri 13,5 mesecih imamo 10 zobkov (vse enke, dvojke in zg. trojki sta ravnokar prišli) in prihajajo še vse 4 štirice. Še malo pa bojo tu. In upam, da bo našemu falotu odleglo (in mami in tatiju tudi), ker zelo nemirno spi.
RE: 14 mesečniki, koliko zobkov imate? 19.9.2007 11:05:59
MATEJA
Naš "dečko" ima pri 15. mesecih 5 zobkov (sedaj čakamo še eno zgornjo dvojko, ki noče prebit ven.) Je pa dobil prva dva spodaj pri 8.m in potem vse tri zgoraj pri 13.m! Ga mučijo kot hudič, grize, liže... vse kar mu pride pod roko. Ubogi ti naši drobižki, že od malega trpijo s temi zobi.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?