Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Prsne blazinice, ki se ne vidijo čez majico 18.9.2007 14:00:03
tonja
Uporabljam prsne blazinice in ne morem obleči oprijetih majčk, ker se prav čez vidi, da so gor. Ali obstajajo kakšne blazinice, ki mi bodo to omogočile???
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 26.9.2007 18:52:49 >
Pa kaj se pa sekiraš, če se vidi? Jaz sem tudi nosila bele majčke poleti, pa me prav malo briga, če se je ven videlo. Sicer pa nobenmu ni treba, da te v joške gleda, a ne?
Ja, meni so se tud vidle, pa se nisem kej dost sekirala. Sej če te ljudje vidijo z malim si lahko mislijo, da dojiš. Je pa res, da nisem pogosto nosila oprijetih majic oz. ker je bila zima, se ni videlo.
Chikotove se najbolj vidijo ven, ker so take, ki se ful pregibajo, so pa glede vpijanja najboljše. Ostale pa manj vpijajo, so manjše, mehkejše in tudi manj vidne, vendar še vedno vidne.
Jaz sem problem rešila z modrcem za dojenje od NEckermana. pod njega lahko daš katerokoli blazinico in se ne vidi ničesar ven. en tak bel, čipkast podložen je.
Jaz uporabljam Mullerjeve blazinice in se nič ne vidijo, pa še ful vpojne in nepremočljive so, pa poceni tudi. Malenkost je pa tudi odvisno od modrčka, ki ga nosiš.
jaz sem pa imela idealno varianto: prsno blazinico sem nalepla na podložek za v modrc (sem jih kupila za v maturantsko obleko, kjer sem bila brez modrca). tak črn je in se po mojem dobi v vsaki trgovini s šiviljskimi zadevami. tako nisem imela nobenih težav, tudi če je blazinica premočila. sicer še poveča že tako ogromen dekolte, ampak je vsaj gladko in bradavice se tudi ne vidijo ven.
Prsne blazinice, ki se ne vidijo čez majico 26.9.2007 13:28:43
Anonimen
Tonja a se spomniš na naši strani, ko sva s Sisy, pisale, da sva naročile enake modrce? To je ta. Ker je podložen in gre blazinica spodaj not. In četudi ti premoči blazinica je tista podloga debela, da nič ne pride skoz na majčko.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 26.9.2007 18:54:11 >