tinkamiška
|
Pupice, hvala vsem za lepe želje Zelo navijam za Piko, špegam tukaj gor, če je kaj novega Pika, kr lepo papaj Tifol Joj GoYa, kako lepo, da veselo rasteta tovja dva Lana38, še samo 5t? to bo minilo, kot bi mignil, kmalu se zaćne veseli december in takrta se mi zdi, da čas kr brzi, toliko se dogaja, da komaj lovim dneve... Tosja, helou Bety, helou tudi tebi s.d. vedno občudujem tvoj avatar kako lepo plavata ta dva si ju kr predstavljam pa da bi si lahko ogledala praznično vzdušje Tia, kako si? Tudi zate stiskam pesti veš? Anitka...vedno sem vesela, ko te preberem Jst pa se počasi pripravljam na december, zbiram recepte za kekse, sestavljam jedilnik za novoletno praznovanje, malo špegam po cotkah, predvsem se skušam ne sekirat in bit na trnih zaradi tega al bo + ali ne in niti zaradi službe, čeprav vsak dan čakam, če me bojo poklicali, ampak se "kuliram" si želim uživat in se imet lepo Darilčka imam v večini že vsa, smao kakšne malenkosti še dokupim, pa nekatera moram še nardit in joj spet bo dišalo v naši kuhinji Tako, držite se pupike! Tinka