Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, slej ko prej bosta dve črtici razveselili tudi tebe! 
pri 24-25 letih.Po 1 letu rednega seksanja kar pomeni 3x na teden ni bilo nič.Zato sem se odločila da grem do svoje gk. in razložim situacijo.Mi je naredila uz in ugotovila da moji jajcevodi niso ok.Zato me je napotila na gk Lj. kjer so mi opravili laparoskopijo in mi vzeli jajcevode ven ker niso bili dobri in bi lahko imela samo sr....No in tako sem pristala na epruveti.Svet se mi je podrl
Vedela sem da je zdej to igra na srečo.Tako da sem začela z novo igro.Na vse papirje in preglede,konzilije se čakala 1 leto.Potem pa se je začel boj.Boj za
Hvala bogu da imam mojega dragega takšnega,ki vstaja z mano in verjame vame.Imam ga najraje!
Upam, da bo čimprej
. Drži se!
.
. No pa nama je uspelo po prvem poskusu z IUI...ki se je pa kasneje žalostno končalo po 3 dneh od uspešnega testa. Tako, da se najin boj še nadaljuje in z isto vnemo kot prej...če ne celo večjo
končno potem bova ponovno poskusila
pa je že