Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
No, skratka - pojavljajo se neke slabosti, ponoči hodim lulat, hlače me že tiščijo in me prav skrbi - sem se zredila že za 1,5 kg, pa sploh ne jem toliko. Mogoče za kosilo res pojem malo več kot prej, ampak vseeno. No ja, mogoče je kriva tudi prebava, ki se je neki ustavila...hmmm...mi bo prav nerodno it drug teden k G in ji povedat, da sem v 9.tednu in se zredila že za 2 kili. A je to sploh normalno???? Aja - pa zebe me tud skoz, tako da je to očitno normalno za nosečnice, glede na to, da ste nekatere že pisale o tem. Drugih simptomov pa menda nimam....se jih trenutno ne spomnim... 
. edino bruham ne. Nič se mi ne ljubi, skoz sem
in
Ampak sem po porodu tudi izredno hitro vse pridobljene kile izgubila
Enako po drugem in še posebej po tretjem, ko sem se zredila še več
Kilaža je zaenkrat še enaka kot prej.
.Moram vam povedat,da mi je vsak dan bolj slabo pa sem že mislila,da me bo slabost obšla.Pa me očitno ne bo.Ponoči ful slabo spim,po šestkrat se vstanem in grem lulat oa kriš me boli pa trebuh.Joj kar naprej jamram.Moj dragi je tud bolan ima vročino zato se ga izogibam na kilometer,da se jaz česa ne nalezem.Saj to ne spada sem ampak vseeno tak mi je hudo ,da je Toše umrl.Dober pevec je bil.Čez 8 dni pa imam tud jaz že ultrazvok juhu komi čakam,da vidim dokončno koliko se jih prekobicava po mojem bušiju.Upam,da se bodo besede moje G uresničile in da sta res dva!!!!!!!!!!!!!
in zdaj sem srečka
mislim da imajo tudi hormoni nekaj pri tem-(mojem razpoloženju mislim, ne pri dojenju, da ne bo dileme)! samo da bo vse v redu z obema, z mojim sončkom, ki je že pravi korenjak, pa z ta malo pikico, ki upam, da pridno raste. če je tako najboljše za vse bomo pač morali prekinit dojit! upam, da ne bo prehudo, predvsem ponoči, ker se hoče dojit še veloko!
.