Anonimen
|
Dobro jutro. Ko ste se ravno pogovarjale o tatarcih in biftekih: Pušenjak ima v bistvu prav, ko je odgovarjal puncam na forumu. Enostavno preveč nosečnice komplicirajo. Ne da bi bila nesramna, samo ena meja pa mora bit. Saj si v strahu in to, ampak v današnjem svetu je internet naredil vsakega pametnega. Ravno zadnjič mi je mami pravila, ko je ena zdravnica pravila , da kako ljudje že hodijo s sprintanimi listi o teh in oneh bolezni iz interneta. Vsak simptom poiščejo na internetu, potem pa gužvo delat do zdravnika. To mi je pa res čisto adijo. Prav vse vedo o vseh bolezni. Seveda je delo zdravnika potem težko, ker zaradi ljubega miru pišejo taki in ovake napotnice, krvne preiskave...vse to pa res stane. No, saj tiste, ki so v zdravstvu vedo več o tem, kako je s temi napotnicami. In potem so čakalne dobe grooomozanske. Brez zamere, sej nimam nič proti nobeni, ampak včasih imam res občutek, da se vse preveč komplicira, sploh v nosečnosti. Alea01, seveda držimo pesti še naprej, saj pritoožbo si že poslala, torej jo dobiš mogoče že danes ali jutri. Upam. Ko jo dobiš, poročaj kaj in kako. Ne pozabi, da lahko da pritožbo tudi delodajalec, če se z njo ne strinja. Moj križ je obupen, ponoči je bilo kar hudo. In mi bolečino vleče v desno stegno, prav skeli na momente.
|