Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nisva videla tako kot sva si predstavljala - je moj reku, da ga je boljš vidu na 1P v 8 tednu. Nama je kazala organe, ampak nama ni bilo nič kaj preveč jasno. Po moje bi mogla it na 3D. Je pa pritisk ok, voda tud, glede posteljice in plodovnice sem vse mogla sama spraševat, ker ona ni nič rekla. Tud velikosti in teže ni povedala.
Ene potem prepišejo podatke iz materinske (na Majčicah) za primerjavo, ampak jaz sploh nimam številk napisanih, ampak samo kljukice v knjižici.
Čeprav je vse ok (kar je itak najbolj važno), sem zdaj kar malo brezvoljna (da ne bom rekla slabe volje). Aja, pa glede krvi imam malo pod mejo hemoglobin (119) in malo povečane levkocite (12), ampak G je rekla, da za nosečnost veljajo malo drugi kriteriji kot za nenoseče ljudi. S čim si lahko povečam hemoglobin?

Se ne splača.
. Pa bo že. Sem vsaj ta forum našla, pa opažam, da je kar nekaj dela, če hočem "vse" prebrat za nazaj,...pa spremljati,...
so me poslai v bolnico, ker je imelo dete precej premajhen obseg trebuščka, tako glede na starost, kot na dolžino. Joj, sem se sekirala!