Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa ful se mi sladko lušta - mi je moj reku, da nisem tipična nosečnica, ker ne jem nič kumarc....Ampak za to je tud še čas, aneda... 
.
je bila super in tako želim vsem nosečkam, porod pa hiter in brez zapletov in tudi tak porod vam želim vsem, ki ste že ugledale + oz. ki ga še boste.
.
in veliko
za srečo, ter seveda vsem
.
se bom podpisovala še malo časa - samo, da dam skozi 1. pregled in obelodanim novico bližnjim. Kar nekaj, ki jih poznam spremlja RR in vedo kdo sem in ne bi bilo lepo, da zvedo tako in ne od mene.
. V prvo, se mi skoraj ni poznalo do 4.-5. meseca. Prvič sem bila kot rožica - nič slabo, nič težav,...Zdaj mi pa zjutraj ni ravno slabo, ampak nekje vmes - imam vrtoglavice. Po mojih izračunih - po zgoraj zapisani formuli - bi moral biti moj PDP 2.6.2008. Bomo videli, kaj bo rekel UZ.
Samo v četrtek sem krvavela, pa še to je hitro minilo. Včeraj mi je bilo tudi spet slabo, tako da jaz verjamem, da se je prjelo in da je bila samo vgnezditvena krvavitev. Danes bi morala k G, ampak so mi v službi ravno ob istem času nabil en izpit in jo moram sedaj klicati, če lahko prestavim pregled - upam, da mi bo samo uro prestavila in da bom vseeno danes šla....Sicer je pa prejšnji teden G itak rekla, da je še prezgodaj, da bi se kaj videlo.... No, sporočim, ko jo dobim na telefon...