|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
26.9.2007 17:03:41   
Kaja08
Dan! No, nosečniški znaki se vse bolj javljajo. Dons zjutraj mi je bilo v službi slabo ko pri norcih. Zdej sem pa utrujena, križ me boli...no, vsaj slabo mi ni - zaenkrat user posted image  Pa ful se mi sladko lušta - mi je moj reku, da nisem tipična nosečnica, ker ne jem nič kumarc....Ampak za to je tud še čas, aneda...
Kako ste pa ostale kaj? TamaraJ, tudi tebe kakšne tegobe in težave dajejo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Junijčice 2008
26.9.2007 17:04:37   
kodrana
Ayo hvala. sem kar majčekno zajokala. hvala, hvala, hvala. tudi vam želim lepo nosečnost do konca. in da boste vsi zravi. ve in vaši user posted image .
sem izvedela vzrok za polom prve nosečnosti. delna mola. ni nevarna. in je 1% možnosti, da se ponovi. tako da, upam da bo tokrat res vse kot mora bit.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Junijčice 2008
26.9.2007 21:38:06   
neja24062007
Ojla junijke 2008!

Midve z mojo sončico Nejo sva letošnje junijke (2007)! Po dolgem čakanju na +, se nama je uresničila želja in letos junija se je rodila Neja.
user posted image  je bila super in tako želim vsem nosečkam, porod pa hiter in brez zapletov in tudi tak porod vam želim vsem, ki ste že ugledale + oz. ki ga še boste.
Če imate kakršnakoli vprašanja oz. težave smo vam junijke2007 na voljo, da vam pomagamo in skupaj probamo najti rešitev.

Maksimalno uživajte v user posted image  in se kmalu beremo na forumu dojenček.

Lepo se crkljajte zaenkrat še v dvoje (za tiste ki ste prvorodnice) - za ostale pa lepo pocrkljajte svoje user posted image  in user posted image .

Neja vam pošilja user posted image  in veliko user posted image  za srečo, ter seveda vsem user posted image .

PA PA

Katja in Neja



(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Junijčice 2008
27.9.2007 8:54:49   
TamaraJ
Dobro jutro punce oz. bodoče mamice!!

Pošiljam vam sončka za boljšo voljo. Pa za to, da bo dan glede na vreme vsaj malo manj morbiden. Kaja, jaz imam še vedno rahlo povišano temperaturo, zebe me, predvsem zvečer... Pa lačnaaa sem kr skoz user posted image user posted image . Imam tudi lepo napet trebušček (bolj, kot pred menstruacijo ponavadi). Malo močnejši izcedek...malo špikanja v prsih... Pa teeečnaaa sem. In sem kar jezna nase, ker mojemu user posted image  za brez veze zatežim. Pa še to se mi potem zdi, da je itak on tečen, ne jaz user posted image user posted image . Sicer je pa že vajen. Je rekel, da je bilo vredno mene prenašat za tako čudivitega otročka, kot je Timi. In je čudovit očka. Ni kaj. In verjamem, da bo v drugo tudi tako. Ni lepšega ne tem svetu, kot imeti otroke.  Drugače pa ne čutim nobene slabosti; pri Timiju mi tudi ni bilo slabo. Upam, da ostanem med srečnicami..



_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Junijčice 2008
27.9.2007 8:57:46   
TamaraJ
Pa punce, najlepša hvala za lepe misli in besede vzpodbude. Zdaj smo komaj začele dojemat svojo nosečnost in  bodo vprašanja še prišla na vrsto. Meni se zdi, da sem od Timove nosečnosti skoraj vse pozabila. Celo to, kaj potrebujem za novorojenčkauser posted image user posted image . Hvala vam vnaprej za pomoč

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Junijčice 2008
27.9.2007 11:46:34   
Anonimen
Pozdravljene,

Anonimna user posted image  se bom podpisovala še malo časa - samo, da dam skozi 1. pregled in obelodanim novico bližnjim. Kar nekaj, ki jih poznam spremlja RR in vedo kdo sem in ne bi bilo lepo, da zvedo tako in ne od mene.

Danes bom poklicala G in se naročila - moram počakat na popoldan, ker je tako v izmeni. Drugače imam doma 1,5 letnega sinčka, ki bo junija dobil družbo. Živim v mešanici veselja, pričakovanja in hkrati čistega strahu user posted image .

Verjele ali ne, imam trebušček že kar malo viden, če fajn pogledaš user posted image . V prvo, se mi skoraj ni poznalo do 4.-5. meseca. Prvič sem bila kot rožica - nič slabo, nič težav,...Zdaj mi pa zjutraj ni ravno slabo, ampak nekje vmes - imam vrtoglavice. Po mojih izračunih - po zgoraj zapisani formuli - bi moral biti moj PDP 2.6.2008. Bomo videli, kaj bo rekel UZ.

No, toliko na kratko. Upam, da se nas čim več nabere in si bomo krajšale čas do junija user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Junijčice 2008
27.9.2007 11:58:05   
TamaraJ
No, jaz tudi še nisem bila na 1. pregledu. In ja, je prisotna tale mešanica vsega skupi. Veselega pričakovanja in malce strahu. Prvič ga nisem občutila, zdaj pa kar neki kompliciram user posted image . Sem se menila z mojo prijateljico danes in mi je izračunala PDP 29.5.2008. Počakala bom na prvi pregled in bom potem šla k majčicam ali pa ostanem tukaj med vami.  Moj izračun pride na 1.6.2008. Ampak pustimo se presenetiti. Timi se je rodil 11 dni prej in je bilo to čudovito presenečenje. Sploh me še ni prijel takrat strah pred porodom. Kar je super user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Junijčice 2008
27.9.2007 16:13:11   
Kaja08
Dober dan! Madona, dons sem pa tko, kot da ne bi bila noseča. Včeri mi je bilo dopoldne v službi vsake tolk časa tako slabo, da nisem čist vedela, a bi letela školjko objemat, ali ne. Danes pa skor da ne vem, da sem user posted image . Edino, kar je, da imam spodnji del trebuha nekam napihnjen in napet in da me hlače tiščijo, ko se vsedem. Sem iz omare privlekla vse hlače, ki so mi bile lansko zimo malo prevelike user posted image  Drugače pa nestrpno pričakujem 1. pregled....samo je še takooooo daleččččč....22.10....ajajajaj, kako bom to dočakala.... user posted image
lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Junijčice 2008
28.9.2007 8:54:02   
TamaraJ
Kaja, boš boš. Je res, da ga imam jaz prej, ampak čas kar hitro leti in vem, da je do takrat še skoraj en mesec... Ampak tako kot pravi Kahlo pri majčicah: se tolaži s tem, da se bo pikica že zelo dobro videla takrat. Drugače pa kar uživaj. Čas nosečnosti prehitro mine. Saj je potem še lepše, ampak zdaj je potrebno začeti uživati in se pustiti razvajati. Le dajmo user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Junijčice 2008
28.9.2007 9:08:56   
Kaja08
No evo - sem jamrala, kje je še pregled, pa ga imam že v ponedeljek. Včeraj se mi je vlila kri...sicer ni bilo ogromno in je danes (zaenkrat) ni več, ampak je vseeno bila. Sem klicala G in me je naročila v ponedeljek - je rekla, da prej ne bo nic videla in da se v ponedeljek je vprasanje, ce se bo kaj opazilo. Ohjojoj....upam, da je vse v redu!!! user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Junijčice 2008
28.9.2007 9:43:38   
TamaraJ
Se ti že na temi napisala in zdaj še enkrat, da bo zihr držalo in se tvoja pikica uspešno razvije naprej: vse bo OK. Ti sam počivat in mislit na user posted image .

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Junijčice 2008
29.9.2007 9:46:11   
anonimna thumbs up
Kaja08, stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

Pozitivno mislit in BOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim nate user posted image

user posted image  user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Junijčice 2008
29.9.2007 10:34:07   
Kaja08
anonimna user posted image , hvala za vzpodbudo. Sploh ne upam nič delati do ponedeljka. Bom verjetno kar cel vikend preležala oz. se ne naprezala. Bomo vidli, kaj bo v ponedeljek G rekla. Dobra novica je to, da nič več ne krvavim, tako da upam na najbolje. lp

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Junijčice 2008
29.9.2007 10:36:16   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Dobra novica je to, da nič več ne krvavim, tako da upam na najbolje. lp


JUHUHU !!!!!!!! user posted image  Kar tako naprej user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Junijčice 2008
30.9.2007 20:00:11   
Anonimen
JAZ SE BOM KR UPISALA K JUNIJKAM SAJ SEM SI PO ZADNJI MENSTRUACIJI SODEČ IZRAČUNALA DATUM 4.6.2008!DOMA IMAMO  ŽE 7 LET STAREGA FALOTA ŽANIJA.IMELI BOMO KAR 8 LET RAZLIKE,KER PAČ DOLGO NI NIČ RATALO.KAJ MENITE O TAKI RAZLIKI?VREDU ALI NE?POTI NAZAJ NI VEČ ŽAL NAM NI VSI SE ZELO VESELIMO.LEP POZDRAV VSEM user posted image !

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 8:11:27   
TamaraJ
Žanika, ta razlika je čist OK. Boš imela veliko pomoči pri dojenčku, manj ljubosumja, saj mu lahko že bolj ali manj vse razložiš. Moj fantek Timi bo imel 11.10. 4 leta in bo razlika malo manj kot 5. Kar je tudi OK. Še posebno zato, ker si mali takooo zelooo žali dojenčka. Kot mi.
Kaja???????????? Kako pa je s tabo????????  Sem veliko mislila nate. Oglasi se kaj, z dobrimi novičkami upam. Držim pesti!!

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 9:03:19   
anonimna thumbs up
Ah, žanka, zaradi razlike se nič ne obremenjuj user posted image  Mi imamo med prvim in drugim otrokom 6 let razlike, med prvim in tretjim pa bo kar 9 let user posted image  Meni je bilo izredno všeč, ko mi je starejša hči tako zelo ponosno pomagala pri dojenčici. Ko smo jo vprašali, če bi imeli še enega, je takoj rekla: "Super!"

TamaraJ, tudi jaz nestrpno čakam na Kajo08 in stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 10:05:29   
Kaja08
Živijo punce!! Jaz lahko z veseljem poročam, da o krvavitvi ni več duha in sluha - sem prejšnji teden očitno malo preveč panike zagnala user posted image  Samo v četrtek sem krvavela, pa še to je hitro minilo. Včeraj mi je bilo tudi spet slabo, tako da jaz verjamem, da se je prjelo in da je bila samo vgnezditvena krvavitev. Danes bi morala k G, ampak so mi v službi ravno ob istem času nabil en izpit in jo moram sedaj klicati, če lahko prestavim pregled - upam, da mi bo samo uro prestavila in da bom vseeno danes šla....Sicer je pa prejšnji teden G itak rekla, da je še prezgodaj, da bi se kaj videlo.... No, sporočim, ko jo dobim na telefon...

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 10:20:46   
Kaja08
Alo bejbe! No, tako...urejeno....ultrazvok imam jutri. Držte pesti, da se bo že kaj videlo in da ni prejšnji teden splavalo po vodi oz. krvi user posted image  lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 10:22:17   
anonimna thumbs up
Bravo, Kaja08 user posted image

Zdaj pa držimo pesti za jutri in se veselimo s tabo user posted image user posted image

user posted image  user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 11:19:46   
Anonimen
SAJ VEM DA JE O TEM ŠE PREHITR GOVORT AMPAK KAJ PA KAJ MORJE DRUGO LETO?BO AL NE BO?NE ME MET ZA TRAPO KO TAKE NORE SPRAŠUJEM AMPAK NE MOREM SI POMAGAT,KER MORJE VSI TRIJE OBOŽUJEMO.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 11:25:55   
Anonimen
DRŽIM PESTI KAJA VELIKO SREČE ČEPRAV NEVEM KAK BI REAGIRALA,ČE BI SAMA KRVAVELA AMPAK MISLIM,DA BI ME ŽE ČISTO MALA KAPLJICA KRVI SPRAVILA ČIST IZ TIRA.POVEJ NAM KAJ VEČ,KO BOŠ OPRAVLA PRIG.DRŽI SE SAJ BO VSE OK.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Junijčice 2008
1.10.2007 14:17:16   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

SAJ VEM DA JE O TEM ŠE PREHITR GOVORT AMPAK KAJ PA KAJ MORJE DRUGO LETO?BO AL NE BO?NE ME MET ZA TRAPO KO TAKE NORE SPRAŠUJEM AMPAK NE MOREM SI POMAGAT,KER MORJE VSI TRIJE OBOŽUJEMO.


Ja, pač boste šli na morje vsi štirje user posted image  Kje je problem??

user posted image  user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Junijčice 2008
2.10.2007 17:52:09   
Kaja08
Alo punce! No, danes sem imela UZ in me je skor kap zadela. Zarodka še ni videla, ker je rekla, da je še prezgodaj, ampak je videla pa že vrečka - pa ne samo ena, ampak kar DVE!! Ojojojoj.... Ta tedne me je dala na bolniško, pregled imam pa spet v ponedeljek - takrat bi se moral tudi že zarodek videti. Ojojoj....sploh ne morem priti k sebi od šoka. Preden sem šla na pregled, sem se pripravila na dve stvari - da bo rekla, da sem imela ss, ali pa da bo rekla, da vidi vrečko. Definitivno pa nisem pričakovala, da bo rekla, da sta 2....Ojojojoj.....moj že študira, kako nama bo znesl živet v bloku brez dvigala z 2 otrokoma in ogromnim vozičkom...Že kar hišo kupuje user posted image  Ja no, držimo pesti, da bo v ponedeljek že viden tudi zarodek!! lp

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Junijčice 2008
2.10.2007 18:36:16   
anonimna thumbs up
Kaja08: user posted image user posted image  To pa je presenečenje user posted image user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?