|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
2.10.2007 18:37:53   
Taula
Kaja...SUPER!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Junijčice 2008
2.10.2007 18:51:30   
Estrella*
Kaja, to je pa presenečenje! Čestitam in veliko sreče drugi teden! A imate v rodu dvojčke?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Junijčice 2008
2.10.2007 18:58:10   
Kaja08
Ja do danes nisem vedela, da imamo dvojčke, ampak baje, da je bil dedek dvojček (samo je ta drug bil nerazvit), pa babi ima bratranca, ki sta dvojčka. Ojojoj...še zdaj ne morem čist verjeti....user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Junijčice 2008
3.10.2007 15:12:51   
Anonimen
Evo, še ena junijka.user posted image user posted image user posted image

Prvi pregled pa imam 26.10. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Junijčice 2008
3.10.2007 17:18:17   
anonimna thumbs up
Mislim, da se bom tudi jaz morala kar pod junij pofočkati. Uradno user posted image  Drugače bom zagotovo majčica - prvič sem rodila 2 tedna pred rokom, drugič pa 3 tedne pred rokom, obakrat polno donošeni bejbi user posted image , čeprav je druga zaradi trapasto določenega PDP-ja uradno vodena kot nedonošenka, čemur se je pediatrinja zelo smejala user posted image  Moj G pač noče razumeti oz. sprejeti, da imam ovulacije (ki jih tudi močno čutim) takoj po koncu menstruacije in mi PDP-ja ni nikoli spreminjal, čeprav sta obe moji frači že v zgodnji nosečnosti za dober teden odstopali (v plus) glede mer. Tako da dvomim, da bo zdaj kaj drugače računal user posted image

Torej bom spremljala obe temi - junijke in majčice user posted image user posted image

Vsem želim veliko sončka user posted image

user posted image  user posted image

_____________________________

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Junijčice 2008
4.10.2007 18:40:05   
Anonimen
Tukaj bom očitno imela samogovore.user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Junijčice 2008
5.10.2007 9:25:48   
Kaja08
Ne ne, nič samogovorov. Evo me - sem zadnja dva dni bolj počivala, ker mi je bio bolj čudno. Pa še malo me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. Komaj čakam na ponedeljek, ko se bodo v vrečkah videla tudi zarodka. Vsaj upam....
In na_go - kako kej poteka tvoja nosečnost? Slabost, slabo počutje, špikanje v jajčnikih in maternici???
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Junijčice 2008
5.10.2007 9:29:32   
Anonimen
Na_go, tudi jaz sem tu - anonimna user posted image .

Veš, junijske šele ugotavljajo, da so user posted image , tako da bo trajalo še nekaj tednov, da se naberemo. Jaz imam rok, po mojih izračunih, 1. ali 2.6. Pregled imam 17.10., takrat bomo videli kako in kaj. Do takrat bom anonimna user posted image .

Vem, da je sicer še zelo zelo zgodaj, ampak sem se vseeno naročila na nuhalno, ker je baje ful za čakat in se ti lahko szgodi, da ostaneš brez.

Kako ste drugače junijke? To je moja 2. user posted image  in moram reči, da je malo bolj občutim kot 1., ko sploh nisem vedela, da sem noseča. Občasno mi je malo slabo, pa napihnjena sem.

kaja08 - tebi pa čestitke, oz. kar DVOJNE ČESTITKE za kar 2 user posted image  user posted image user posted image user posted image . To bo veselja user posted image .

Upam, da se nas nabere čim več, da bo malo več klepeta tukaj.

Prijeten dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Junijčice 2008
5.10.2007 12:06:08   
Kaja08
Anonimna, hvala za čestitke. Čeprav se še ne zavedam čisto dejstva, da bosta kar dva...ojojojjjj...no, skratka, jaz sem tudi nekaj napihnjena, pa skoz sem neki lačna, ampak ko pa jem, mi pa sploh ni do hrane in sem zelo hitr sita. Kr neki... Verjetn napadi lakote še pridejo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Junijčice 2008
6.10.2007 20:54:16   
Cofijana
caw jaz se vam tud pridruzujem sem jana po mojih izracunih naj bi imela rok 5.6.2008.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Junijčice 2008
6.10.2007 22:21:14   
adeja
Pozdravljene junijke!
Tudfi jaz se vam pridružujem. Zadnjouser posted image  sem imela 5.sept-približno, ker nekako nisem verjela da nam bo kar takoj ratalo in si še nisem računala PDP, pa niti ne vem točno kako. Moram še malo preštudirat. Sicer je to moja 2.user posted image , doma imam punčko, ki bo v tor. stara 1 leto. Tako, da sem tudi jaz vesela in hkrati vsa prestrašena , ker sem tako hitro ugledala plusek, ki je bil sicer načrtovan. Pa malo me skrbi vse skupaj, ker sem pred enim tednom zamenjala službo, tako da jih bom namesto po enem letu-kot sem bila vzeta zapustila po 8 mesecih-če bo seveda vse ok V prvi nosečnosti sem službo pustila 1 mes. pred začetkom porodniške, zaradi visokega pritiska. Kljub vsemu pa srčno upam, da bo vse o.k., nekako bomo že.

Ja, pa vsem junijkam čestitke user posted image user posted image user posted image in naj vas čim bolj razvajajo vaši dragi!

_____________________________

Nika je najin sonček.

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 13:24:36   
sassy
Evo še ena junijka user posted image  Test sem naredila včeraj, dve močni user posted image , nato pa danes se clear blue in veliiiiik +.

Stvari še ne dojemava čisto je pa to moja prva nosečnost. Na pregled se naročim jutri, PDP po mojih izračunih, pa naj bi bil okrog 15.06.08

Kar se znakov tiče, slabo mi ni še nič (upam, da se temu ognem), imam pa prsi občutljive na vsak dotik, pa malo me špika, pa malo izcedka je prisotnega, vendar se počasi zmanjšuje-sama mislim, da je možno to še od vgnezditvene.

Veliko sreče vsem ostalim junijskim user posted image , pa da bi nam bilo čim lažje teh 9 mesecev.

Uživajte in crkljajte se.

LP

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 16:12:58   
pikica_30
Živjo vsem junijkam!

Sem čisto nova na forumu in sem prvič user posted image !!! Sem vesela (ker sva delala na otročku), čist presenečena (ker se je tok hitr prijelo - drugi poskus) in seveda prestrašena!!! Sploh nisem vedela, da sem noseča, ker me je ves čas špikalo po trebuhu in jajčnikih in sem imela čisto take krče kot pred M. Sem naredila že en test pred zaćetkom M in je bil negativen, zato sem bila prepričana, da moram vsak čas dobiti M! No, potem pa ko mi je M zamujala že 10 dni in sem na netu prebrala, da so taki krči čisto značilni za zgodnjo nosečnost, sem dragega poslala še po en clearblue in ga v petek naredila...in sta bili ful močni user posted image !!! Še danes ne dojemam čisto, bila pa naj bi že skoraj v 7. tednu, saj sem imela zadnjo M 28.8., torej PDP po mojih izračunih 4.6.!!! Se v ponedeljek naročim h ginekologu!
Ja tudi jaz imam znake: napihnjen trebuh, me kar hlače tiščijo ko sedim, pa že opisane krče, skoz me nekaj špika tam dol, pa povečan apetit, boleč križ in utrujenost. Ni mi pa slabo niti nimam izcedka - sem ful vesela!!! Imela bom pa še 100 vprašanj, ker je to moja 1. user posted image ! Upam, da mi boste veselo odgovarjale in pomagale!

Prvo vprašanje imam že tukaj, kaj je to nuhalna svetlina? Kdaj se naj naročim, ali jo je treba plačat, kje in kako se to dela? Ali mi bo ginekolog svetoval naj grem al se kar sama prijavim? Kam?

Hvala za odgovore!

Lep pozdrav vsem user posted image , bodite vesele, razvajajte in čuvajte se!!!  Se tipkamo!!!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 7.10.2007 16:16:50 >

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 17:03:42   
Anonimen
Živjo vsem in čestitke prav vsem.
Upam, da se bom tudi jaz veselila z vami. Sam me je strah nardit test, k nočm bit razočarana.

Sej vem, čimprej kajne?
Bom jutri, pa sporočim, kako je šlo. Zadnjo user posted image  sem imela 6.septembra, pa mam kr redno na 28 dni, tko da upam, da je ratalo in da smuser posted image .

Kaja 08, držim pesti!
Na-go, moja prijateljica je rodila junija 2007, pa sta šla z možem septembra na morje za 2 tedna in je mala ful uživala.

Si še kaj pišemo, kajne

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 17:14:58   
Nikita
Pozdravljene srečke!
Se pridružujem še jst, ki sem sicer fosilka (3 leta in pol terapij, preiskav, operacij) in imam za sabo že 2 grenki izkušnji, ampak pustmo zdej to. Ta mesec sem čakala na M, da bi se naročila na IUI, pa je ni in ni. Imela sem oz. še imam enake znake kot Pikica_30. Krči vsake toliko kot da bo zdej zdej prišla user posted image , nenormalno boleč križ (že prej obakrat, ko se je slabo končalo), utrujenost in to je to. Nič bolečih prsi in nič izcedka. Sem pa ful močn čutla O ta mesec in kot kaže je uspelo. Sicer še nisem delala testa (ga grem kupit jutri user posted image ), ampak sem danes merla BT in je že 17. dan povišana, kar je znak, da je ratal. No poleg tega da ni user posted image . Uf kak nakladamuser posted image

Ok hotla sem sam sporočit, da se verjetno jutri uradno pridružim vaši druščini in tokrat nameravam tukaj tudi ostati in pika - ne, ne delam reklame za nobeno trgovino ;)

Moja zadnja M je bla 9.9.07, PDP pa naj bi bil nekje 14.6.08...
...kr nr morem verjet.

Punce držte pesti za juter...in seveda naslednjih 9 mesecevuser posted image  Hvala

Pa seveda ČESTITKE VSEM, ki že vete, da ste user posted image .

pa pa, do jutri,

Nikita


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 17:53:37   
pikica_30
Nya in Nikita jutri hitro po test, potem pa poročajta!

Držim pesti, da bomo potem vse zdrave srečke nosečke!!!

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:18:59   
Kaja08
Pozdravljene vse nove srečke user posted image ! No, pa se nas je že malo več nabralo tudi na tej temi - je bilo kar malo mrtvo, k ni bilo nobene junijčice. No, skratka - Nikita in Nya, glejta, da bosta takoj sporočili, ko bosta zagledali user posted image user posted image . Ne vem, kako zdržita! Jaz sem teste delala še preden mi je user posted image  izostala. Jaja, kaj čm, sem nestrpna in neučakana. Zato se mi bo pa tudi nosečnost vlekla - me bo skoz ferbc matru, kaj dogaja tm dol user posted image  Ja no, velik sreče vsem nosečkam! Jaz imam jutri spet pregled in upam, da se bosta tokrat že videla zarodka - morala bi se, ker če se ne bosta....raje ne razmišljam o tem.... Poročam jutri!! lp

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:21:40   
Cofijana
Tudi jaz vam vsem cestitam in cim lepse dozivetje v teh 9 mesecih. No da dodam jaz sem tud prvic user posted image tako da sploh pricakovala po tokih razocaranj. Slabosti mam samo zvecer pa vse me boli tko da bruhanja upam da ne bouser posted image .Lepo se imejte in veliko lepih trenutkov z vasimi dragimiuser posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:26:30   
Anonimen
Zdaj je pa čas,da se tudi jaz kaj javim.Prvi ultrazvok sem že imela pred desetimi dnevi,ker sem potrebovala potrdilo za v službo.Tud men je takrat g dala malo upanja da bi naj bila 2user posted image !Sicer je to bilo še prehitro za čist potrdit ampak nekaj je na tem,ker drugače mi nebi to rekla.Če sta slučaln 2user posted image ,pa če bi bilo s katerim kaj narobe,da se nebi dovolj razvijal bi krvavela???Jaz nisem do sedaj hvalabogu nič krvavela.Bi pa bla vesela da bi bla 2!Pa strah bi me tudi bilooooo!!!!Drugače je pa najbol važn,da je vse ok in da je dojenček zdrav.Komi čakamo!Vsem junijkam lep pozdrav in lepo nosečnost!

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:30:01   
Anonimen
Vidiš Cofijana na koncu pa nam le uspe.Tud nama je hvalabogu.Zdaj se pa čuvaj in uživaj v nosečnisti!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:30:15   
Taula
Če sta slučaln 2 ,pa če bi bilo s katerim kaj narobe,da se nebi dovolj razvijal bi krvavela???Jaz nisem do sedaj hvalabogu nič krvavela.Bi pa bla vesela da bi bla 2!Pa strah bi me tudi bilooooo!!!!Drugače je pa najbol važn,da je vse ok in da je dojenček zdrav.Komi čakamo!Vsem junijkam lep pozdrav in lepo nosečnost!



Na naslednjem UZ ti bo že povedala če se ok razvijata. Oba naj bi bila enako velika oz. ne sme biti prevelikih odstopanj. Če so odstopanja in se en slabše razvija lahko tam sam od sebe odmre in začneš lahko krvaveti.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:44:27   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008
 
1. junij
TamaraJ   2.user posted image    (1P 8.10.) 
 
2. junij
Kaja 08    1.user posted image  (user posted image  user posted image )
Anonimna user posted image     2.user posted image     (1P 17.10.) 
 
4. junij
Žanka    2.user posted image   (user posted image  user posted image )
Pikica_30   1.user posted image  
 
5. junij
Cofijana
 14. junij
Nikita
 
15. junij
sassy   1.user posted image
 
 
????
na_go     (1P 26.10.) 
anonimna thumbs up      3.user posted image  
adeja   2.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:46:06   
Anonimen
Aha, Kaja, ti si se zdej angažirala za tole. Torej, PDP naj bi bil po kolendarčku 10 junij. Če bo pa kaj drugače, pa sporočim po 1 pregledu. Pa prvič sem user posted image .

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:50:46   
Kaja08
Ja valda - če smo se končno tudi junijčice začele zbirati, je pa edino prav, da imamo tudi svoj seznam! No, si pa ne lastim pravic ažuriranja, tako da ste vse dobrodošle, da seznam dopolnjujete user posted image  lp
 
 
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2. user posted image (1P 8.10.)

2. junij
Kaja 08
1.user posted image (user posted image user posted image )
Anonimna 2.user posted image (1P 17.10.)

4. junij
Žanka 2.user posted image ( user posted image user posted image )
Pikica_30 1.user posted image

5. junij
Cofijana  1.user posted image

10. junij
na_go   (1P 26.10.)

14. junij
Nikita

15. junij
sassy 1.user posted image


????
anonimna thumbs up
3. user posted image
adeja
2.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Junijčice 2008
7.10.2007 19:59:50   
Anonimen
Kul user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?