Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako hitro se spremeni dan ... 2.12.2004 8:20:07
|
|
|
|
enci
|
Punce, hvala vam za vse cestitke!!! Cmokec, tebi pa za super pesmico!!! Vceraj smo ga ze zapili, tako kot se spodobi. Na fotki sem ga ze videla :love::love::love::love: je pravi korenjak. Drugace pa je imela carski rez, ker je bil nekako nerodno obrnjen, tako da ga je najprej v roke dobil oci ... pa se je ze pritozeval, da ga roke bolijo, namrec Matija tehta 3.700 g. Zelo rad je, saj je vceraj po eno uro visel pri mamici in pridno papcal. Danes pa ga gremo pokukati tudi midva s stricem, pa seveda pred nami imajo prednost novopeceni nonoti. Puncer se enkrat hvala za cestitke .. sem ful vesela ... kaj bo sele, ko bo prijokala moja :duda:. Lp enci:metulj:
|
|
|
|
Kako hitro se spremeni dan ... 2.12.2004 8:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Enci a ti pa že v službi:bravo:pa te kaj glava boli?So moški pokadili tradicionalno cigaro na račun novega člana?:)-:)-:)-:)-Kmalu boš pa ti na vrsti!!!!!Samo,da bojo drugi zapili,tebe pa bo glava bolela od sreče!! Nasmeh kljub deževnemu dnevu!1 Lp,:morje:Neva:morje:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.