Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:24:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali. Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. Res, njhuje je bolan otrok. S tem se pa globoko strinjam. Upam,d a bo vse vredu
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:25:35
|
|
|
|
purple
|
Misli si!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:26:28
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: purple Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali. Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. Res, njhuje je bolan otrok. S tem se pa globoko strinjam. Upam,d a bo vse vredu Hvala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:33:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Seveda bom poročala. Se mi tako smili.Tako rada bi mu pomagala. Še zdaj ga slišim, kako je jokal za vsako, ko sem ga pustila v bolnici. Nikoli nisem mogla biti z njim v bolnici, saj sem doma imela še druge, ki so me potrebovali. Najhuje je bilo takrat, ko se je opekel, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti, pa še dva čmrlja doma. Res, najhuje je bolan otrok. Če bi bila jaz na tem, bi ga k zdravniku sicer peljala...samo jaz vedno razmišljam tudi o drugih možnostih.Jaz bi ga peljala tudi k bioenergetiku, da mu malo poštima tudi energetsko stanje.Škodovalo mu nebi, kaj pa vem..če bi dobil zdravila za astmo ( če jo ima), joj...to je zelo zoprno.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:37:41
|
|
|
|
purple
|
Ja, tudi bioenergetik bo prišel v poštev. Najprej bom šla po uradni poti zdravnikov, ko pa bom imela vse izvide, pa ga bom peljala še kam drugam. Vse, prav vse bom naredila, samo da mu pomagam.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo z mojim vnukcem že od rojstva probleme.Prekleta alergija!! Ubogi otrok ima nostop izpuščaje,nonstop se praska,joče,da ga srbi,nonstop je na zdravilih.Gledamokaj mu damo jesti,da ja ne bo spet napadov,pa kar pridejo.Na koncu,ko je bila hči že ne vem kolkokrat pri zdravniku,ker je bil ves poln spuščajev,je začela dohtrca razmišljat,da je možno tudi,da dobi napade zaradi emocij.In prav dobil jih je,ko smo mu rekli,da gre spet v vrtec,da je konec počitnic.Pa tik preden smo šli na dopust,sem se pol spomnila,se je tudi začel praskat.Jaz ne razumem več nič.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:48:49
|
|
|
|
purple
|
Čisto možne so alergije zaradi psihe. Nekateri otroci reagirajo na razne spremembe na čuden način- z boleznijo. Joj, se mi kar smili tvoj vnukec, ker če je tako, potem mu je še težje pomagat, kot pri bolezni.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo poskusili z dijetami,gledale sva na hrano,da nima takih in onakih konzervansov.Že od enega leta dalje je na Zirteku in Fenistil kapljicah,pa raznoraznih kremah.Tudi k bioenergetiku ima namen it,če bo kaj pomagalo. Ampak,kakšen tednje mir pol smo pa spet na začetku.Jaz mu kar z težkim srcem dajem zdravila,pismo,kaj pa ledvička pomislim,morajo toliko strupov precejat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 11:59:45
|
|
|
|
purple
|
Saj to je najbolj grozno, da nikoli ne vemo ali delamo prav ali ne. Ma pa močna zdravila. Nevem, sam če je možno, da so te alergije od psihe, bi mogoče tudi kakšen pregled pri psihologu pomagal, oziroma nebi škodoval.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 12:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj to je najbolj grozno, da nikoli ne vemo ali delamo prav ali ne. Ma pa močna zdravila. Nevem, sam če je možno, da so te alergije od psihe, bi mogoče tudi kakšen pregled pri psihologu pomagal, oziroma nebi škodoval. Kaj bo pri tako majhnemu psiholog,morda ko bo večji.Pa ni za psihologa,veš,je rekla zdravnica,da je pač tako emotivna osebica,da lahko tudi,ko je srečen,če nekaj lepega pričakuje odreagira z alergijo.Emocij pa ne pozdravi niti psiholog.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 12:11:24
|
|
|
|
purple
|
Ja, maš prav. Se mi pa zelo smili. Vem, da bi zanj naredila vse, da bi mu pomagala, mogoče pa bo prerastel in se bodo problemi sami od sebe rešili. Upanje je vedno.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 12:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej neva glej to s pozitivne plati...ko bo hodu v šolo in kasneje, če bo še tko čustven... Zmeri boste vedle kdaj bo zaljubljen, kdaj bo cvek dobil, kdaj bo kaj narobe... In pol še kasneje, ko boš točno vedla kdaj je začel punce kačit in podobno... evo lakmusov papir za neumnosti... (verjamem, da je hudo od sestrične mala ma ciakalijo...svaka jim čast res...)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 12:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Pikec0 na to pa nism pomislila. Celijakija,e,ja,tudi naša soseda jo ima,revčica,le leto dni je starejša od našega.drugače so pa iz Predoselj,ti moji vikend sosedje in ni jim lahko,ko moraš otroku rečt,n tega pa ne smeš in drago posebno hrano kupovat.No ja tamala je zelo pridna in se drži pravil.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 12:57:48
|
|
|
|
purple
|
Poznala sem enega fantka, ki ima ciliakilo. To mora biti res grozno, da otrok gleda določeno stvar, pojesti jo pa ne sme.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti ne tako hudo,kot je staršem,ki bi mu radi nudili in imajo slabo vest. Ko je imlel naš Timi rojstni dan,sta starša s seboj prinesla posebi zanjo,kruh,pa torto,sadje je lahko jedla,pa čevapčiče,pa Poli salamo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:05:48
|
|
|
|
purple
|
Starši najbolj trpimo v bolezni svojih otrok.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Starši najbolj trpimo v bolezni svojih otrok. Ma ne,da trpimo,sekiramo se to bo,nimamo mira,ker si želiš,da bi bilo vse v redu.Je pa res,da so še hujše bolezni,tisti starši Trpijo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:18:30
|
|
|
|
purple
|
Se moram spet strinjati s teboj. Dans sem še vedno prestrašena in polna adrenalina, zato prehitro kaj napiše, zato brez zamere.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti,si mi pa dobra,kaj se opravičuješ,zakaj neki.Kaškšna zamera,je ni. Le s kuro me ne zmerjaj pa bo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:28:51
|
|
|
|
purple
|
To pa nikoli, obljubim.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple To pa nikoli, obljubim. No včasih tako za hec
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:41:56
|
|
|
|
purple
|
V hecu pa še kaj drugega, ne samo kura.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 13:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple V hecu pa še kaj drugega, ne samo kura. Lahko uporabimo ves živalski svet,pa ne bomo falile,le,da živali ne bodo užaljene
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 14:17:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zadnja sem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 24.10.2007 14:31:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
In jaz tudi
|
|
|
|
NeplodnostVitaebellaKaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?Še naprej bi poskušala in se borila (
59%)

Šla bi v posvojitev (
15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (
4%)

V življenju so še druge lepe stvari (
12%)

Kupila bi si psa (
3%)

Nič od naštetega (
7%)
Število vseh glasov: 431Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!