|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 9:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:19:26
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton Kaj pa je smešnega Kaj pomeni to,da ja ali ne brez veze?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:44:12
|
|
|
|
Saša27
|
Ni smešno, to pomeni da sem za maraton
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Ni smešno, to pomeni da sem za maraton Super,sva že dve,ki se strinjava
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:51:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Lahko bi udarile maraton A da bo spet skoraj dvoletna debata, kot tista tvoja?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A da bo spet skoraj dvoletna debata, kot tista tvoja? Glej,glej,le kako si uganila
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:56:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Še niste obupale ?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:56:55
|
|
|
|
Nasy
|
ej neva, to je pa bil takrat maraton
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:57:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Še niste obupale ? Ja jst že ene 2x, ampak Nevenka in Saša27 ne dasta miru.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:58:54
|
|
|
|
solatja
|
jaz sem še tud tu............................
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:59:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja jaz sem še tud tu............................ izPIRjenka
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Me smo močne,me se ne damo,ne znamo obupat,teramo dalje
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:07:17
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Me smo močne,me se ne damo,ne znamo obupat,teramo dalje , no pa začnimo, kaj bo današnja tema? Hm, kakšno imaste kaj vreme tam na Primorskem Neva? A je tudi tk turobno kot pri nas?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:07:39
|
|
|
|
solatja
|
veš, kaj zara , sem te samo opozorila na tvoj lapsus... to nisem jaz!!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa začnimo, kaj bo današnja tema? Hm, kakšno imaste kaj vreme tam na Primorskem Neva? A je tudi tk turobno kot pri nas? Ja šmrc,šmrc.Sivo,rosi,edino pozitivno je,da je toplo,pa še meglica se je pojavila,čist jesensko.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:17:20
|
|
|
|
solatja
|
jaz zdej šibam, pa pridem nazaj.... sej ne vem, komu ti sploh govorim... itak je vsem ravno zame
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja jaz zdej šibam, pa pridem nazaj.... sej ne vem, komu ti sploh govorim... itak je vsem ravno zame No le pejt,pa kamlu nazaj pridi,pa ne preveč ovinkov delat
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:10:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
Odpeketajte stran....Visokost je prišla.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Odpeketajte stran....Visokost je prišla.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A danes pa ližemo?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:22:35
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Odpeketajte stran....Visokost je prišla. Joj Neva,ti ga serješ danes.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:23:56
|
|
|
|
Saša27
|
Neva
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Neva,ti ga serješ danes. A res? Uh moram nehat sem pozabila WC papir kupit,ga bo zmanjkalo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Neva Ha ha jaz sem pa večjega našla
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.