Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:12:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica V bistvu če realno pomislim, niti ni tako hudo (več), sam pač končno sem spoznala da sem spet nadrajsala pri tipih... no sem se pustla nadrajsat. zdaj pa bi rada čimprej oddrajsala... Ah, desci so itak butasti...to itak.Najbolj idealno bi bilo , če bi imela ženska samo ljubimca, ki ga sem pa tja ponuca za sex, drugač pa naj zgine...tako ne bi me nič trpele Ker takoj , ko imaš malo bolj resno vezo ali moža, se začne nesreča..sej veš tisti vic, včasih sva bila srečna, potem sva se pa poročila
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tamavmu Sem kar nekaj časa študiral,kaj ima veze tarmvaj,kako se da tramvaju kaj dopovedat
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:13:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. Viš zato je pa jz nisem prosila za MSN
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:13:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 tamavmu Sem kar nekaj časa študiral,kaj ima veze tarmvaj,kako se da tramvaju kaj dopovedat Me ne preseneča da si blond
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:15:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. Viš zato je pa jz nisem prosila za MSN Nehaj cmizdrit pa se spravi nekaj delat, ne da tukaj težiš. Zgin.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Me ne preseneča da si blond Umetno,prosim,lepo.Pa kaj,če na hitro pogledaš,kaj je napisano,pol pa tako izpade.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. Viš zato je pa jz nisem prosila za MSN Nehaj cmizdrit pa se spravi nekaj delat, ne da tukaj težiš. Zgin. Zdej sem pa že hudo gledla kaj mene nadiraš Jah kaj čem... če sem pa cela uničena od razmišljanja.. še brat ne znam več.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:19:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Njušak, nehaj se repenčit. Je že dovolj to, da nam viruse talaš. Viš zato je pa jz nisem prosila za MSN Nehaj cmizdrit pa se spravi nekaj delat, ne da tukaj težiš. Zgin. Tih bod..nisi roke dvignila, če se lahko oglasiš
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavljam:Jutri je nov dan,čez niti ne dva meseca je novo leto,bit če bolje.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:21:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
Matovilka, kako je šele Rihanni, ko dajo takle video od nje na youtube: UMBRELLA
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ponavljam:Jutri je nov dan,čez niti ne dva meseca je novo leto,bit če bolje. kakšna vesela novica Neva... Lani za silvestra sem si obljubila, da bo to moje najboljše leto doslej. tam do junija je še kazalo da bo res... zdej pa postaja ena sama katastrofa NO gremo z optimizmom naprej a ne? Njuška, a maš PMP sindrom?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:21:47
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja neva, samo veš kak gre: Bit če bolje netko viče, na zapadu ništa novo.... Torej bo vse po starem. Njuška bo težila do nezavesti, motovilcica bo razmišljala...s čim že?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:22:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška, a maš PMP sindrom? Takrat, ko ga imam ,sem prijazna..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:22:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška, a maš PMP sindrom? Ne, ona ma sindrom NPB.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška, a maš PMP sindrom? Ne, ona ma sindrom NPB. Ok za tega pa še nisem slišala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:25:27
|
|
|
|
tanikaa
|
To je sindrom nepofu*** babe.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa druzga z optimizmom naprej!!!Če ne letos,in ne drugo leto pa čez pet let,enkrat bo za hudiča boljše. ne mi prosim zbit morale,to je moj optimizem,ki ga delim z sonesrečniki
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:26:01
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška, a maš PMP sindrom? Ne, ona ma sindrom NPB. In to pomeni kaj....ziher kaj trapastega...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:26:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Neva, čisto nič nam ne manjka. Mamo vse. Bodimo zadovoljni s tem, ostalo pa bo potem že še prišlo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:27:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa To je sindrom nepofu*** babe. Ne , to je sindrom :hočem da mi da dedc že mir..mejčkn si se zmotla, ampak ker si blond, ti skoraj odpustim.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Neva, čisto nič nam ne manjka. Mamo vse. Bodimo zadovoljni s tem, ostalo pa bo potem že še prišlo. Ne bi,glih rekla,da je čist tako,vedno nekaj manjka,da ne moreš bezskrbno živet.Saj ni veliko je pa pomembno za preživetje.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:28:39
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, ja. In mi ti naj verjamemo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj pa druzga z optimizmom naprej!!!Če ne letos,in ne drugo leto pa čez pet let,enkrat bo za hudiča boljše. ne mi prosim zbit morale,to je moj optimizem,ki ga delim z sonesrečniki Ne ne ne bom zbijala morale... ziher bo boljše.... bom pozabla na uno, da je vedno lahko še slabše,,,, ampak itak ne bomo pustile da b slabše a ne? Torej je možno samo eno.... da BO BOLJŠE.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:34:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, ja. In mi ti naj verjamemo. Vem, da sama osebno bolehaš za tem sindromom NPB...vem,da je hudo in globoko sočustvujem s tabo..vendar ni povsod tako, nekateri nimamo takih problemov...zato ti predlagam obisk strokovnjaka..da ne boš kar javno tega razglašala..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 18:40:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Njuška. Če kdo rabi strokovnjaka, potem si to ti.
|
|
Zabava v kostumihlumpika35Vprasajte svoje male nadebudneze 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?pirat (
33%)

vojak (
2%)

ninja (
13%)

gladijator (
2%)

gasilec/policaj (
22%)

drugo (
27%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!