Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:48:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa Bolje, da se poslovim, od te teme, saj se nisem zato včlanila, da se se bomo delali norca en iz drugega! Sem se pač napačnim pridružila!!!!!! Ah dej no bodi občutljivčkana. kot ena mimoza.. Tale tema je namenjena za čvek, pa tudi za to, da se delamo norca drug iz drugega...brez meja torej.Ne vse tako za slabo vzet..malo si za nazaj preber, kakšne žaljivke sem morala jaz, uboga žrtev ,že prenest...pa ti bo takoj lažje
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška... misli si da se me boš tk zlahka rešla. Ciboxa.... em... zakaj si pa tk huda? Aja... čist nova si še. No lej... tu se v resnici nihče ne prepira, pa nihče nič slabega ne misli. sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila. Aja... čvek teme sicer niso za brat, ker so neprebavljive, pa poneumljajo. kar si tud že sama ugotrovila.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:49:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti a tist s postlo je blo namenjeno temu, da bom hvaležna da sem samska? Ja, tako nekak..ker pri meni je tudi tako, kot v tem posnetku..samo da je mogoče moj (zaenkrat) še bolj amater.Ta na posnetku je res profi.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:49:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška... misli si da se me boš tk zlahka rešla. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ti si bila že odsotna, zdaj si pa kar spet tukaj.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpeketaaaaaaaaaaaaj
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno nisi dobro prebral PikecO RR, ko sem napisala da sem si najbolj zapolnala prvih par, potem pa ti čista logika pove, da sem strani preskakovala. Kar se pa tiče mojega imena pa si nebeli glave, saj očitno nimaš pojma od kod je "ciboxa", da pa neboš mislil, da imaš ti božanskega. Bolje, da se poslovim, od te teme, saj se nisem zato včlanila, da se se bomo delali norca en iz drugega! Sem se pač napačnim pridružila!!!!!! Haloooooooooooo no bejba, ne bit užaljena....Sej TO je bla dobrodošlica.... Sicer pa je Njuškalo vse sorte od njuš dalje, pa mene tud zmerjajo od pikonje dalje... Jst sem pa mislila, da se nam boš na čveku pridružla, ne zbežala dol... Tist, z medaljo je blo pa na pol resno mišljeno, ker kdor to flancanje prebere RES SVAKA MU ČAST, ker največkrat, no pardon, v generalu nima ne repa ne glave...... Ne bit jezna noooo in prit čvekat, smo vsake nove veseli...dej ne se jezit noooooo.... (si nova ane, ne povratnica)...dobrodošla resno.... ne zdej zbežat, noooooo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem se odločla da pobegnem. ker mi je zadnje čase preveč hudo tu kjer sem s temi ljudmi. A ima katera kakšno idejo? kam lahk pridem s 45 evri?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:51:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila. Hm......
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:52:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se odločla da pobegnem. ker mi je zadnje čase preveč hudo tu kjer sem s temi ljudmi. A ima katera kakšno idejo? kam lahk pridem s 45 evri? Zakaj pa glih s 45-imi evri?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila. Hm......
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jz sem se odločla da pobegnem. ker mi je zadnje čase preveč hudo tu kjer sem s temi ljudmi. A ima katera kakšno idejo? kam lahk pridem s 45 evri? Zakaj pa glih s 45-imi evri? ker je trenutno to moje celo bogastvo kar ga premorem.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kam lahk pridem s 45 evri? Do Brda pri Kranju. Pol pa mene pokliči. Jst sem čist kulturna tud v postli
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR kam lahk pridem s 45 evri? Do Brda pri Kranju. Pol pa mene pokliči. Jst sem čist kulturna tud v postli ne smrčiš? ne prdiš? ne govoriš? ne dihaš? Ok dihaš lahk, ti dovolim. No sej itak pridem... me bo Miklavž prinesel.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:56:41
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jah, revna si...sej bo kmalu plača (če jo imaš ).Če hočeš nekaj v življenju spremenit, si boš morala narediti plan.Vsekakor pa ne gre kar iz danes na jutri, čez noč ni nič.Še malo bo verjetno treba potrpet.Bodi optimist, ker če misliš negativno, kar privlečeš k sebi negativno energijo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej itak pridem... me bo Miklavž prinesel. Sicer sem Miklavžu pisala naj mi prinese enga konkretnega...ampak boš pa tud ti dobra za prvo silo. Ni čist tisto kar bi jst htela ampak bo...za silo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jah, revna si...sej bo kmalu plača (če jo imaš ).Če hočeš nekaj v življenju spremenit, si boš morala narediti plan.Vsekakor pa ne gre kar iz danes na jutri, čez noč ni nič.Še malo bo verjetno treba potrpet.Bodi optimist, ker če misliš negativno, kar privlečeš k sebi negativno energijo. Plače nima, delam pa na tem, da bi bila. trenutno sem na socialni (pride šele 21. -do takrat pa nobenga ne briga kaj bom jedla, na srečo mam streho nad glavo, pa toplo postlo tud. To o negativni energiji je pa čista resnica.... SEj zato bi zbežala.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 22:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No sej itak pridem... me bo Miklavž prinesel. Sicer sem Miklavžu pisala naj mi prinese enga konkretnega...ampak boš pa tud ti dobra za prvo silo. Ni čist tisto kar bi jst htela ampak bo...za silo ja čaki no, če sem ti prejle lih zrihtala dabl dejt
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:01:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kakšno izobrazbo pa imaš , Matovilka?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No sej itak pridem... me bo Miklavž prinesel. Sicer sem Miklavžu pisala naj mi prinese enga konkretnega...ampak boš pa tud ti dobra za prvo silo. Ni čist tisto kar bi jst htela ampak bo...za silo ja čaki no, če sem ti prejle lih zrihtala dabl dejt Aja a pol bomo štirje? Kul - moram kurbomaksimus kupit
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kakšno izobrazbo pa imaš , Matovilka? Zaenkrat gimn. maturant. Ko bom pa diplomirala (em... enkrat do penzije se mi zdi ) bom pa prfoksa
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kul - moram kurbomaksimus kupit
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:05:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave letele Matovilka, mogoče bi za začetek probala v Lidlu, imamo tudi nekaj gimnazijskih maturantov...plače so dobre, pa vse drugo tudi kokr tok..vsaj denar bi imela.Potem bi pa videla, ali bi bila to začasna ali trajna varianta.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave letele Matovilka, mogoče bi za začetek probala v Lidlu, imamo tudi nekaj gimnazijskih maturantov...plače so dobre, pa vse drugo tudi kokr tok..vsaj denar bi imela.Potem bi pa videla, ali bi bila to začasna ali trajna varianta. Njuška a gim. mat. mate v lidlu al kaj? men so pa rekli da ne moreš z mojo izobrazbo delta v nobeni trgovini. No v torek mam še en razgovor... bomo videli kaj bo. Sicer ne bo polni delovni čas... verjetn niti polovični... ampak ok... v tem trenutku je vse boljše kot nič. No me pa čaka še kr neki izpitov pa se bojim da mi bojo ostali še olala let, če jih letos ne naredim... mah klinac... sej ne vem kaj bi sama s sabo. To je najslabš.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave letele Nikol nauš zvedla
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Poroči se ... K je men tko zaštekalo (no jst sem zaštekala zarad službe)...me je (ex)mož zbrcal delat diplomo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 23:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Poroči se ... Sej bi se... pa ni primernega kandidata nikjer...
|
|
|
|
adaptirano mlekoSanikaa (
68%)

(
32%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!