Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 no pa daj mojega uganit, hitro brez brskanja po RR Ja ma sej tebe sem pa že videla... precej velika suhica (pa glasna ), pa z barvo las kot Cruela de Vill No vsaj taj si mela tako a nje. A sem uganla
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:24:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Boli jo kaj ušesek? Ne, sploh je ni bolel. HB, da je AB takoj prijel.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:24:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Motovilec, jaz pa praviloma uganem izgled. no pa daj mojega uganit, hitro brez brskanja po RR Kaj čem brskat. Tebe si predstavljam povečano in starejšo sliko tvoje princeske. Po moje maš tam od 165 do 170 cm. Blond. Ful bele zobe. Lase do ramen, mogoče malo daljše, kodraste, ne fejst. Tak bolj barbi tip.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanikaa tej pa še mene opiši... da spet zvem kaj novega o sebi
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:28:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Tanikaa tej pa še mene opiši... da spet zvem kaj novega o sebi Dajte se solit. Potem pa mi itak ne boste povedale, koliko sem falila. Rjavolaska, tam nekje do 165 cm. Ne več. Lasje ravni, glede dolžine ... po moje niti ne do ramen. Eh, folga.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:28:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
matovilčica - tebe pa je spomin zapustil Takrat, ko sva se mi2 videli sem bila proti koncu nosečnosti in debela kot nasedli kit. lasje - naravna temnolaska, s ful tankimi in gostimi čist svetlo blond prameni (ravni, do ramen) oči - zeleno rjave višina - 178 cm kg - 56 kg btw.. tamala je cel ati
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:29:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 višina - 178 cm kg - 56 kg Jaooooooooooooooooooooooooooooooooo, v kriziiiiiii seeeeeeeem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Rjavolaska, tam nekje do 165 cm. Ne več. Lasje ravni, glede dolžine ... po moje niti ne do ramen. Eh, folga. Torej... niti nisi tk slaba, kot bi si človk mislu Barva las in višina si kar trofla. No to da so ravni.... ne lih čeprav si fuuul želim da bi bili. Dolžina je pa čist mim... mam nekje do srede hrbta sračje gnezdo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:31:14
|
|
|
|
purple
|
Nisiiiiiii! mene si spoznala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:31:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
Kakšna kriza? Ker sem mal večja od tebe? Saj mogoče pa nisem več tolk velika, leta delajo svoje in skupaj lezem
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 matovilčica - tebe pa je spomin zapustil Takrat, ko sva se mi2 videli sem bila proti koncu nosečnosti in debela kot nasedli kit. lasje - naravna temnolaska, s ful tankimi in gostimi čist svetlo blond prameni (ravni, do ramen) oči - zeleno rjave ma pa tud če si mela trebuh si bla suhica no. višina - 178 cm kg - 56 kg btw.. tamala je cel ati A ni bla to tvoja sisi... mislim nasedli kit? No ampak si res bla ko kruela de vil... sam manj lasi si mela na glavi
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:35:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A ni bla to tvoja sisi... mislim nasedli kit? No ampak si res bla ko kruela de vil... sam manj lasi si mela na glavi moja sis je bila nasedli kit pol leta za mano Zakaj kot kruela? se ne morem spomnit katera od štajerk ima v albumu fotke s tistega srečanja Bi zelo rada vidla zakaj kruela, ker mi ni jasno
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:35:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Kakšna kriza? Ker sem mal večja od tebe? Saj mogoče pa nisem več tolk velika, leta delajo svoje in skupaj lezem Ne, kile. Jaz mam 177 pa ... kaj te pa briga koliko. Aja, pa ti sploh lahko hodiš po vetru, ali pa maš takrat kamenje v žepih.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Barva las seventitri, barva las (črno bela, no črna pa svetla no) A ni bla.... hm.. kaj pa vem katera je bla. Sanšajn mogoče? a veš da se ne spomnim.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:36:59
|
|
|
|
tanikaa
|
No, kaj zdaj. A mi date gesla za albume ali ne.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, kaj zdaj. A mi date gesla za albume ali ne. jz nimam albumov... vsaj ne s svojimi slikami.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:38:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, kaj zdaj. A mi date gesla za albume ali ne. jz nimam albumov... vsaj ne s svojimi slikami.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:38:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Barva las seventitri, barva las (črno bela, no črna pa svetla no) A ni bla.... hm.. kaj pa vem katera je bla. Sanšajn mogoče? a veš da se ne spomnim. črno-bela? naravne imam rjave in te so podlaga za pramene... kvečjemu sem bolj blond kot temna pramena na pramena in prideš samo do temnega narastka
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Razmišljam če sploh mam kako svojo sliko na rač? Mende mam eno na mejlu... je bla v prekmurju posneta
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:39:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, kaj zdaj. A mi date gesla za albume ali ne. jaz ti jih dam, če hočeš... samo mene ni na nobeni sliki
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:39:57
|
|
|
|
purple
|
Daj da jo vidimo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Purple a mene misliš? No sem je že ne bom popala.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:42:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Razmišljam če sploh mam kako svojo sliko na rač? Mende mam eno na mejlu... je bla v prekmurju posneta Aja, v Prekmurju??? No, dobro. Aja, hvala za kavico.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:43:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Purple a mene misliš? No sem je že ne bom popala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.11.2007 21:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Razmišljam če sploh mam kako svojo sliko na rač? Mende mam eno na mejlu... je bla v prekmurju posneta Aja, v Prekmurju??? No, dobro. Aja, hvala za kavico. Ma kaj se jeziš no. če nimam tvoje telefonske a ne, pač te ne morem povabit na kavico. če mi jo pa daš te pa naslednjič pokličem. Sicer pa če bi rada vidla slikco, pošlji mejl pa jo dobiš na ogled.
|
|
|
|
Imemetuljčica12ImeNick (
21%)

Aleks (
17%)

Matej (
17%)

Jan (
38%)

Damjan (
7%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!