Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 11:38:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ZADNJA.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 11:39:22
|
|
|
|
Taula
|
Misliš.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 11:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 11:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Če boš ful potrpežljiva,se srečava v drugem življenju Jutro motovilčka,pa res ti želim boljši dan,od včerajšnega.Si prespala jezo? Sicerse pa lahko nam pridružiš na spodnji temi,kjer sem vse povabila na kavo. Ja no.. sej Pikec že tolk obljubljam celo leto da pridem enkrat na obisk.... pa še zdej nč ni blo iz tega, pa očitno tud ta vikend ne bo, ker sem se odločla da se vseen probam napiflat za izpit. Jezo sem pa prespala ja. No sej je blo že včeraj bolj ko sem šla s kolegico na polnočni sprehod. Svež luft in mraz in prijateljstvo delajo čudeže. A na spodno temo ste ušle? zdej vas verjetn že ni več. pa vseen hvala za povabilo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 11:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej vas verjetn že ni več. pa vseen hvala za povabilo. jaz sem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:16:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Zadnja! Sicer pa mi dete, bolno do srede,s pet kuha???!!! Po skoraj 2-dnevnem premoru????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo men se ne da več. A bi katera normalno čvekala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti zelenjava, kaj je zdej z našimi školjkami?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti zelenjava, kaj je zdej z našimi školjkami? Zelenjava išče bisere med zapiski ker je ful optimist da bo šla v torek na izpit Zdej me ma, da bi (spet) neki rekla, sam ne bom, ker že preveč prestavljam tale obisk v tvojih koncih, pa sem že sama seb bebasta. No.. školjke bojo mogle (vsaj zame) še mal počakat. Vi pa kr pojdite pa se mejte fajn. Jz sem ugotovila, da mortam bit mal bolj stroga do sebe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem ugotovila, da mortam bit mal bolj stroga do sebe No glej da nardiš. ker zdej že orenk stiskam pesti. Aja kaj pa tema za diplomo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2007 22:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
BTW a veš da nisem dobla tvojga mejla. Pa ja... prfoksa tud ni blo....na NJEGOVE govorilne Zato še ne vem kako je z diplomo. (P.S. en mal računaj na naslednji vikend - sobota, nedelja).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2007 17:39:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
Evo, dala sem vam šanso cel dan , če bi katera kaj želela napisat gor.Pa niste in se tudi zdaj ni treba oglašat.Cel dan sem čakala pa nič..torej tudi zdaj ni treba nič napisati in sem jaz zadnja.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2007 17:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2007 22:43:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2007 22:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer in lahko noč :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2007 22:51:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, ziher si šla spat ja... Samo čakaš, da se jaz odjavim, da boš zadnja
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 17:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No kaj je zdej čveke? A vam je muca jezik odnesla al koga?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 22:10:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sramota.Pa takeee čveke, phe...nič ni od nas.Tema umira in prav je tako.Zadnja sem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 22:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
O ne, Njuška, pa nisi. A imaš otroka že doma?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 22:17:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni O ne, Njuška, pa nisi. A imaš otroka že doma? Ah, kje pa...tamav je še v bolnici.Jutri ima spet preiskave vsega kar se spomneš, rentgen in ultrazvok...skladno s tem se bojo pa odločili kako naprej.Oni so rekli, da pričakujejo, da bo v redu, ampak ker je imel v petek še nekaj vode v pljučih se mu mogoče obeta (spet) drenaža.Bom probala biti optimist.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 23:52:41
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz biti ZADNJA!...vsaj za danes
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.12.2007 23:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.12.2007 0:04:09
|
|
|
|
mami_miki
|
00.00
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.12.2007 0:04:33
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz biti 1. danes!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.12.2007 9:20:00
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz biti 1. danes! jaz pa druga ! pa dobro jutro vsem! a bi kdo , se dobimo pri meni doma?
|
|
|
|
Porokav3sn4Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?da, zakaj pa ne (
26%)

ne, nikoli (
29%)

to je ja vendar moska dolznost (
26%)

ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!